Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

Anup1

1. 6. 2008 17:24
Souhlas s autorem

A název článku by taky mohl klidně i být,"Pokrytecká politika vlády USA a ČR !

A ten radar,když bude snaha jej hned v začátku vyřadit,dá se to přece snadno něčím malým,nenápadným.Třeba i tím holubem. Bylo už vynalezeno zařízení,jak holuba navigovat,aby udělal to,co je třeba.

0 0
možnosti
W

wiki5

1. 6. 2008 17:08
prvni

dve vety a uz vidim, ze je to stejnej piece of shit jako vzdycky... fakt neumite neco objektivniho? RvRvRv

0 0
možnosti
HF

herdekflek

1. 6. 2008 15:58
Terorismus

Největší prča je, jak amíci bojují proti terorismu islámských fundamentalistů a přitom drží a podporují ten nejkonzervativnější režim v Saudské arábii, který jim na oplátku chystá ty největší magory - wahábisty.

0 0
možnosti
OZ

ovoce.zelenina

1. 6. 2008 15:56
Chce to

mít základní vojenské znalosti, to pindání civilů je směšná babská hovadina. Když někdo vystřelí současně X raket a z různých míst, nebude mít postižená země už žádný nárok se bránit. Protože bude srovnaná se zemí!! Uvažuje se úplně jinak, a to kolik zemí by mohlo sofisticky zaútočit zaráz a z kterých směrů. Hlavní útok bude veden na USA a další nebo současnou vlnou na střední a západní Evropu. O tom pochybuje jen opilý Švejk. Otázkou je kdy, ale určité síly, nenávidějící euro-atlanskou civilizaci, racují dnem i nocí, jak tento den "D" rychleji přiblížit. Nikdo vám nepředloží své plány ani tajné informace, když jde o vše. A Evropa zůstává bezbranným hlupáčkem, kterého dnem i nocí konější bolševici všech odstínů, že je klid, mír, pohoda a není potřebí se opravdu ničeho obávat. Prvním krůčkem je bezhlavé zdražování nafty.

0 0
možnosti
BB

baggerfuhrer

1. 6. 2008 15:40
Je libo "fakticky duvod"?

"není žádný faktický důvod si myslet, že Írán bude chtít spáchat

sebevraždu útokem na nějakou zemi Západu. Tyto obavy jsou nepodloženou

paranoiou"    tedy tvrdíte, ze neni muslimu, kteri provadeji sebevrazedne atentaty na nekryte cile (na ty kryte uz to neni tak snadne, viz USS Cole)? Ze to nesouvisi s Iranem? Mate dost informaci o tom, jakym zpusobem bojoval Iran s Irakem, abyste mohl s bozskym klidem ZARUCIT bezpecnost nas (evropy) i Izraele, ktery po dokonceni ZHN v Iranu bude prvni na rane?

0 0
možnosti
W

wiki5

1. 6. 2008 17:14
Re: Je libo "fakticky duvod"?

kdybychom stale zili ve spolecnosti kmenu, pan Mika by uz byl davno povesen jako "kmenozradce"   ... s podivem jak v demokracii pod hlavickou pravdy lidi muzou klidne nahravat nepriteli a ostatni to toleruji... neco neni vporadku s tou demokracii

0 0
možnosti
D

duhastrecht

1. 6. 2008 14:56
Jenom drobnosti:

1) USA nefinancovaly a necvičily alkajdu a ani nefinancují žádné (mimochodem ani neexistující)  "teroristy" v Iránu, jste lhář.

2) Je  mi přednější bezpečost mojí země, než iránské a ruské imperiální zájmy, tož pakliže USA zaútočí na Irán je mi to fuk, pakliže tam úspěšně nainstalují prozápadní vládu, jako to udělali v Afghánistánu a Iráku, zatleskám jim neb odstraněním protizápadních vlád ve třetím světě zvýší bezpečnost mojí země, jsme součást Západu a oni nás tak i chápou.

3) Co si vaši soudruzi v Rusku a Číně myslí, je mi též fuk a plně podporuji US kosmické technologie vyrovnávající se jejich, nebo lepší, silné USA jsou jedinou zárukou demokracie alespoň v části světa..

4) Nevšiml jsem si, že by USA dělali ze svých spojenců nepřátele, naopak všiml jsem si antiamerické hysterie po celé Evropě dělající z našeho spojence nepřítele. 

5) USA válku proti terorismu plně schvaluji stejně jako jsem schvaloval jejich válku proti komunismu, jen díky jim žiji dnes v demokratické zemi.

0 0
možnosti
JK

pepr22

1. 6. 2008 14:16
dobrej článek

dobrej článek

0 0
možnosti
S

sadlomaslo

1. 6. 2008 13:54
už můj děda tvrdil,

že se bojí né konfliktu západ,versus východ,ale sever proti jihu.Vždy říkal,že pohani sem lezli a stále polezou,dokud jim někdo pořádně nedupne na krk.A asi nevíme všechno,co by jsme měli vědět,tak jenom kecáme a hádáme.V otázkách bezpečnosti je demokracie k prdu?

0 0
možnosti