Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

awacs767

2. 6. 2008 9:37
0 0
možnosti
JV

klv

2. 6. 2008 9:00
autore, autore

tohle napsat, -

A to tím způsobem, že USA překvapivým útokem vyřadí nepřátelská jaderná sila (např. pomocí bombardérů a ponorek) a zároveň pak USA vystřelí své jaderné střely.

reakční doba je samozřejmě kratší než let raket směřujících na území Ruska, nehledě na to že kdyby letadla směřovala k Rusku to to bude samozřejmě vědět

a sledování letadel radarem v Brdech? tokovou ptákovinu snad ani není nutno komentovat

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

2. 6. 2008 9:15
Re: autore, autore

také koukám, kde že to autor vzal informaci o tom, že brdský radar bude též přehledový. Jsem si naivně myslel, že ten slavkovský bude stačit. Ten je totiž přehledový a nesnímá jen signály transpondérů (jako civilní radary pro řízení letového provozu), ale scanuje prostor.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

2. 6. 2008 8:58
Autorovi, tentokrát bez šťourání

Ta druhá věta: to myslíte vážně?

"Financovali a cvičili Al Kaidu, kterou na sebe nechali zaútočit na území USA v roce 2001, a v současné době financují teroristické skupiny v Íránu"

Al-Kaida vznikla kdy? v roce 1979 když Rusové intervenovali v Afghanistánu? Mudžáhidy Američané podporovali a vyzbrojovali - proti Rusům (taková menší odplata za Vietnam, kde to bylo přesně obráceně). Bylo to dost krátkozraké, ale kdo mohl tušit, že se tito nevzdělaní pastevci pokusí oplatnit vliv svých kalašnikovů i jinde. Po bitvě každý generál.

..., kterou na sebe nechali zaútočit ... To je co, nějaký eufemismus? Pro co? ... teroristické skupiny v Íránu ... Tím myslíte Revoluční gardy? Ty jsou ale, bohužel, integrální součástí íránské armády, tak jakýpak terorismus?

Nemám prostor, čas ani chuť s Vámi dále polemizovat (můj názor je Vám znám), ale napsat takovéto věci chce dost drzosti, protože křivit realitu podle vlastního přesvědčení není známka odvahy

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

2. 6. 2008 12:49
Re: Autorovi, tentokrát bez šťourání

ad teroristické skupiny v Íránu. vzhledem k tomu, že ani nejste ochotný kliknout na jeden z celkem tří linků, které jsem přímo v textu k tomuto uvedl, myslím že polemizovat spolu smysl opravdu nemá.

ne nejde o Revoluční gardy a zjistil byste to, kdybyste tu nechtěl šířit propagandu a prostě jen alespoň konzumně kliknul na jeden z těch odkazů, které jsem k tomu v článku uvedl.

Jde o teroristické organizace oficiálně vedené na seznamu teroristických organizací. jednu z nich vedl Mohammed Khalid nebo jak se jmenuje. ten samý člověk obviněný z útoku na WTC, který je tak mediálně propírán jako bububu terorista. tak tuto organizaci (její jméno je myslím Jehdulah), kterou tento Al Kaida terorista vedl, nyní USA podporují.

pak teroristická organizace MEK (nevim jestli je to ta samá)http://www.cfr.org/publication/9158/mujahadeenekhalq_mek_aka_peoples_mujahedin_of_iran_or_pmoi.html

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

2. 6. 2008 7:44
China Earthquake caused by HAARP weapon

http://www.youtube.com/watch?v=ecLwVgvvTvU&feature=related

!!!!

0 0
možnosti
MK

Martin Kostera

2. 6. 2008 7:51
Re: China Earthquake caused by HAARP weapon

A teď tu o Budulínkovi...

0 0
možnosti
JO

Okos

2. 6. 2008 1:22
Pane autore, vy jste asi nějaký blázen!

Tolik blbostí v jednom článku, to se nevidí. Vaše spekulování o tom že USA zaútočí na Rusko jsou ve světle faktu že USA měly jaderné zbraně dříve než Rusko a klidně je tedy mohli použít bez rizika, nulitní. Víte o tom že XBR radar má stacionární anténu a rozmítání paprsku se provádí fázováním? Tak jak by mohl efektivně sledovat letadla? A jak si představujete jeho útočnou roli? To ta jeho anténa někam odletí, nebo sestřelí něco pomocí elektromagnetické vlny?!? Jste nejspíš blázen.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

2. 6. 2008 2:14
Re: Pane autore, vy jste asi nějaký blázen!

Zaměřování letadel tímto radarem je moje úvaha, o které technicky nic nevím, možná v tomhle směru kecám. Ovšem stále je tu záležitost sestřelování satelitů, o čemž raději taktně mlčíte.

Ke zbytku se nebudu vyjadřovat, protože zcela ignorujete, že já jsem své úvahy podložil. Jaderný útok USA na nějakou jadernou velmoc nejsou MOJE spekulace a vy to dobře víte. Pouze jsem zprostředkoval spekulace z publikace CFR

0 0
možnosti
I

inwest

2. 6. 2008 1:08
0 0
možnosti
JPG
MK

Martin Kostera

2. 6. 2008 0:38
Hovadiny

" Radar také spadá pod projekt Hvězdných válek (Star wars)"

Tak tohle může myslet vážně školák ze ZŠ. ;-D

Žádný takový projekt neexistuje. Je to film, chlapče.

Autor očividně neví a nerozumí tomu, co bylo kdysi plánováno a neví a nechápe, že většina projektu byla jen dobrá kamufláž.

Dál už to nečtu. Chlapec by měl pobrat základní fakta a trošičku zapojit mozek. Ani jedno, ani druhé se mu zatím moc nepodařilo...Rv

0 0
možnosti
JO

Okos

2. 6. 2008 1:23
Re: Hovadiny

Možná nezná ani zkratku SDI

0 0
možnosti
MK

Martin Kostera

2. 6. 2008 0:33
Hovadiny

"Financovali a cvičili Al Kaidu, kterou na sebe nechali zaútočit na území USA v roce 2001"

Pokud tohle někdo napíše a myslí vážně, tak jen plácá hovadiny. Škoda, že tu není záporná karma...Rv

0 0
možnosti
JPG

Jean Paul Gaultier

2. 6. 2008 7:46
0 0
možnosti
JN

Die Hard

1. 6. 2008 22:44
zase...

sem to nedocet...:-©

0 0
možnosti
R

rotterj

1. 6. 2008 22:42
Ach jo.

Kolikrat jste byl v USA a v Iranu? Odkud berete jistotu, ze to, co ctete a pak opisujete neni jen plk na urovni vymyslu velitelu sekt? USA dvakrat vytahly Evropu z pruseru. Rusko nas do nej na dost dlouho dostalo a nevahalo na nas poslat tanky. Verite Iranu? Zkuste tam tak rok zit, pak se Vam bude o USA zdat v ruzovych snech! Good luck boy!

0 0
možnosti
PK

Petr Kloucek

1. 6. 2008 22:45
Re: Ach jo.

R^

0 0
možnosti