Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pěkně řečeno. R^ Ohledně prezentace konvoje je toho víc, co si protiřečí. Ale většině lidí jakoby to vůbec nepřišlo divné.  http://www.neprojdou.cz

0 0
možnosti
Foto

Díky za inteligentní článek. Karma R^

1 2
možnosti

Řada firem, které spolupracovaly s Hitlerem, jsou dnes znovu na světových trzích určující. Je to více, než zajímavé. Hitler zemřel, ale jeho dobrým kámošům se daří fajn. A pravděpodobně by si dali "opáčko"... Vždyť kdy jindy je možno tak velkolepě přijít k penězům, jako ve válce?

Příklad? Farmaceutické firmy Bayer, Hoechst, Basf. Ale to je JENOM příklad. EU

2 1
možnosti
Foto

Pokud jste nezaznamenal  v medích, tak v roce 2013 Rusko s Běloruskem pořádalo manévry nazvané Západ 2013. Manévry probíhaly v oblasti Kaliningradu. Zúčastnilo se jich 15 000 vojáků.   Cvičilo se vylodění vojsk a atomový útok. Z celého cvičení bylo zřejmé, že je to namířené proti Polsku a Rusko to nijak nepopřelo. Vám připadá podivné, že Pobaltí, vstoupilo do NATO. To Poblatí, který ví stejně jako Polsko co Rusko dokáže. Kdo dal Rusku právo určovat, který stát může být v NATO a který ne. NATO někdy ohrožovalo Rusko, potažmo SSSR. NATO bylo založeno jako obranný pakt právě proti SSSR a Varšavské smlouvě. Zjistěte, kolik manévrů uspořádalo Rusko od roku 2013 do současné doby a kolik NATO a v jakém počtu vojáků.Rv

5 2
možnosti
Foto

Ale to Rusko ty manévry snad pořádalo na svém území? Pokud budou USA své vojáky procvičovat jenom a pouze na svém území, tak nikdo nebude mít žádné námitky.

6 6
možnosti
Foto

I Bush byl přirovnáván k Hitlerovi.

1 0
možnosti

Minulý rok bylo konvojů 131, z toho 11 z nich bylo po silnici. Jedná se o součást cvičení při přesunu. Co se týče "speciálního" zážitku, kterým se počastovali vojáci USA, je zřejmé, že pro ně nové, když je v Polsku a Pobaltí zdraví tisíce lidí. To je vše. Netahejte jednotlivá vyjádření z kontextu a uvádějte přesné informace.

6 4
možnosti

J67i78ř57í 89M48í17k37a

28. 3. 2015 18:03

Asi jste ten článek nečetl celý tedy.

2 1
možnosti