Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
RH

Můžete si dělat legraci z židů i homosexuálů, to je legální a normální..

2 1
možnosti
MK

Nebuďte naivní, tady už svoboda a "charliismus" přece končí. Těch příkladů je přehršel.

2 1
možnosti
MK

Myslím, že jste udeřil hřebíček na hlavičku, ohledně pokrytectví Západu se dá opravdu dalekosáhle hovořit a já to také dělám. Vám samozřejmě karmaR^

4 1
možnosti
Foto

Hlavně si nepostavte sněhuláka, je to urážka islámu. Taktéž Vaše nedostatečné fousy a hlavně to, že nejste muslim. To úplně stačí.

Rv

3 2
možnosti
JM

J96i61ř67í 16M31í48k32a

16. 1. 2015 15:09

Muslimové ten útok odsoudili. 

A jak víme, že ten útok udělali vůbec muslimové? Možná místo xenofobie bude zdravější paranoia. :-) Máme jen jejich doklady (které furt ztrácí ve stresu), telefonát novinářům "Financoval mě Al-lawki" a svědectví o výkřiku "Allah Akbar" a vyjádření tajných služeb, že je sledovali. Dost nelogických a podivných okolností okolo. 

Tak nebo tak, jak je tolerantní vůči Islámu, na něj projektovat činy nějakých jedinců? prostě to postrádá logiku, tak je obtížné na vás nějak reagovat, protože opravdu ztrácím slov (reagovat na takovou hyperbolu - tolerantní generalizace muslimů :))

2 1
možnosti
MP

Ty kvo-kvo-kvóty.... Pracovala jsem kdysi ve výpočetním středisku jako programátorka s mužskými kolegy. Po pár letech práce jsem těmi kolegy byla brána jako jeden člen týmu, kdyby se sestavoval nějaký žebříček, bylo by pár kolegů za mnou. Zažila jsem pár ženských kolegyň, jen jedna byla dobrá. Zbytek se radši přesunul na práci provozních programátorů. Kvóty by ten tým asi brzy zahubily. Ono se stejně spíš mluví o kvótách ve vedení. Zřejmě v domnění, že tam se ledacos ztratí. Jak kde.

Kdo tohle vůbec prosazuje? Komu se tím poslouží? Já osobně si myslím, že opravdu schopná a inteligentní žena dokáže porodit a vychovat několik inteligentních dětí a uplatnit svoje vzdělání a kvalifikaci na určité úrovni. Nemusí být na špici kdečeho, nahradí to svojí všestranností.

2 0
možnosti
VIO

Snůška polopravd a autorových domněnek Rv lidí jako jste Vy mi je líto, až Vám spadnou růžové brýle bude to pro Vás obrovský šok...

2 3
možnosti
Foto

No vidite .. a mne prijde vetsina ostatnich prispevku na toto tema zde v blozich jako snuska bohapustych lzi, narozdil od tohoto ;-)

0 0
možnosti
Foto

Dělat srandu  můžete  si dělat z křestanů, z Židů ( jsou známé židovské vtipy) . Jsou i filmy, kde si dělají srandu z pána Boha.  Nikdo z nich nevezme samopal a nepůjde vystřílet redakci. To, že si někde dělá srandu z muslimů, neznamená, že jej uráží. Muslimi uráží všechno. Oslava našich vánoc, naše pojetí svobody.  Dělat si srandu z holocaustu z utrpení 6 milionů židů, to je silně za hranou.

4 1
možnosti
JM

J75i52ř77í 51M35í79k43a

16. 1. 2015 14:32

Zmínit židovské anekdoty není ale takhle vaše selektivní vidění? Popírání holokaustu je trestní čin, ale dokonce i kritika homosexuality už v některých případech např. v "nanny" Velké Británii byla brána jako trestný čin resp. přestupek s pokutou, když jedna paní napsala dopis na úřad, že ji vadí průvod homosexuálů. 

Rozumějte, já nemám nic vůbec nic proti homosexuálitě či Židům, Romům, cikánům, ale tahle nesmyslná pozitivní diskriminace v kontrastu s až přepotopním vnímání Islámu a provokacemi zobrazením Mohameda. Pro nás nepochopitelné, ale i pro ty muslimy, kteří nejsou násilní, což je asi většina, je to čistá provokace. Oni mají jiné hodnoty. Kde je ochrana jejich hodnot teď? Prostě to nemá žádný koherentní logiku. Toho provokatéra ve Francii pokutovali za svobodu slova:

Například v roce 2006 dostal pokutu 4 500 eur (127 tisíc Kč) za to, že jednoho židovského televizního moderátora nazval "tajným dárcem izraelské armády vraždící děti". V roce 2008 musel zaplatit 7 000 eur (198 000 Kč) za označení vzpomínkových akcí k holocaustu za "pamětní pornografii". Justice také zakázala několik jeho pořadů.

Tak si představte, že "holokaust" je pro nás stejná svatá kráva ("silně za hranou", jak říkáte) jako pro ně Mohamed. To neospravedlňuje zabíjení, ale jak je tohle o svatosti svobody slova na Západě? Tu je spíš svoboda v pokrytectví :-)

3 2
možnosti