Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Po obsáhlém exposé v rovině teoretické přišel nutně závěr:

Účast Kremlu na ukrajinské krizi je konspirační teorie. Myslel jste to tak?

0 0
možnosti
Foto

Tzv. konspirační teorie jsou ve skutečnosti nejlepším nástrojem falsifikace tzv. oficiálních teorií. Umožňují zjistit, která fakta do sebe nezapadají. Mimochodem, navrhněte test, který umožní zjistit na Vašem obrázku, že primární není ten trojúhelník. Realita je mýtus a mýtus je realita. Orwell si to zjednodušil na ultimo.

2 0
možnosti

Škatulkování a nálepkování je oblíbenou činností zdejších dogmatiků. Vše, co neodpovídá jejich uvažování "říkali to v televizi, tak to musí být pravda" je třeba pěkně zařadit a tím je hotovo. Nějaké argumenty nebo nedejbože důkazy? Kdo by se tím zabýval? George Orwell to napsal pěkně ;-)

3 0
možnosti

myšlenkových skoků že za vše může CIA USA EU atd, těch si pán jako příklad rigidního myšlení nevšimnul ?

3 2
možnosti

J52a17r46a 96R29a78n50k

22. 9. 2014 0:01

Konspiracni teorie na zdejsim serbveru beru od pocatku jako spatne napsane sci-fi, ale vetsinou se kazdy "teoretik" prozradi dost rychle a nejaci Gabrielove, Krausove, Petrikove & Co. jsou zde na to, aby nas pobavili. A na rozdil od Vas jsem pro sankce proti Putinove klice:-)R^

2 3
možnosti
Foto

J80a17k51u52b 96R84o34t96h

21. 9. 2014 23:29

Rv;-D;-D;-D Já se mašíbly a jejich konspiračkami zabývám soustavně už dost dlouho. Tudíž si s arogancí sobě vlastní (jak tvrdí mí oponenti nejen zde) dovolím veselé zaržání nad tímto exkursem do duše racionálně uvažujícího jedince.

4 2
možnosti