Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Semper1

18. 2. 2009 11:55
Potvrzení teorii i na BLOGU

PANE MÍKO,NENECHTE SI UJÍT KONEC TETO DOSKUSE

http://blog2.idnes.cz/diskuse.asp?iddiskuse=A090209_69453_blogidnes

(CHAIM JE NICK AUTOTA BLOGU O ŽIDOVSKÉ ASTROLOGII k. GOLDMANNA)

!!!

0 0
možnosti

Jean Paul Gaultier

30. 10. 2008 18:26
0 0
možnosti

wiki5.5

30. 10. 2008 14:26
nejlepsi je

jak jste se nam na te sve nove fotce "vybarvil" ;-D

0 0
možnosti

kraken

30. 10. 2008 13:41
KOnspracni teorie jsu stare jako lidstvo,

ale je pravda,ze nyni jsou na to technicke prostredky (propaganda, armada, ovladani sdelovacich prostredku, sledovaci technologie atd.). Pokud vezmeme jako spravny a logicky predpoklad, ze KAZDA vlada se snazi upevnit svou moc a to se nejlepe deje pomoci totality (zvlaste takove totality, o ktere sami lide nevi* ), pak je zrejme, ze globalni totalita ci NWO je na obzoru. Je jen otazka, jakou bude mit skutecne podobu, jestli v sobe obsahuje nutnost pobiti 90% lidstva apod... Ale kazdopadne totalita prichazi a obavam se, ze branit se ji moc nejde - dnes davno neni demokracie v puvodnim slova smyslu - dnes se voli medialni obrazy a kdo vi, kdo je doopravdy za nimi?

* klasicka metoda je najit si vhodne demagocke tvrzeni a opakovat ho, az mu lidi uveri (100x opakovana lez....).Viz: "Jsme nejvyspelejsi zeme na svete,protoze produkujeme nejvice ocele na hlavu na svete" nebo "Jsme nejsvobodnejsi zeme na svete, protoze u nas ma kazdy pravo vlastnit zbran"... Nejsou vam podobna tvrzeni povedoma?

0 0
možnosti

Glock každopádně bez -e

30. 10. 2008 17:46
Re: Máte hned v úvodu logickou ... hrubku?

"KAZDA vlada se snazi upevnit svou moc a to se nejlepe deje pomoci totality..." neuvažujete střídání vlád. Jednou je u vesla levice, podruhé pracice (nebo si zvolte jiné nálepkování). Právě možnost změny vlád přináší do demokratické společnosti další pojistku proti "světovládě". Z těch dalších stačí jmenovat nezávislé soudnictví.

Čím to, že spiknutologové se snaží narvat hranaté kolíčky do kulatých děr? Vždyť jim to nemůže vyjít a přesto se stále znovu a znovu pokouší ....

Seriozně doporučuji přečíst si alespoň českou ústavu a podumat nad "brzdami a vahami" našeho právního systému. Potom je už jen skok k poznání, že jinde jsou stejně chytří, ne-li chytřejší lidé a podobné vládní "nálady" dávno předpovídali a pojistili se.

0 0
možnosti

ab5678

30. 10. 2008 12:54
nwo

novy svetovy rad je jen pohled na budoucnost se zapojenim strachu.

spojeni vsech zemi a narodu, zruseni veskerejch hranic, zavedeni jednotnyho systemu k vymene zdroju (meny) to je  vsechno nevyhnutelny. Jsme proste obyvatele planety Zeme. a jsme si vsichni naprosto rovni.

Svetova vlada tedy musi take vzniknout, ale nepredstavujte si ji jako ty soucasny. Predstavujte si ji jako radu starsich, osvicenych bytosti. kteri budou pracovat spis jako visionari, radci atd. ten system se zmeni od zakladu nebude zadna byrokracie zadna zbytecna administrativa, zadny urady a zadna kontrola.

0 0
možnosti

myskamiki

30. 10. 2008 13:10
ROFL

a ted tu o Budulinkovi ;-D;-D;-D;-D Zapominate na jednu podstatnou vec - clovek je zvire a podle toho se chova

0 0
možnosti

oId fashioned Vince III..

30. 10. 2008 12:30
www.bonbon.cz :)))

Provoz webu http://www.bonbon.cz na serverech společnosti ČESKÝ WEBHOSTING s.r.o. byl pozastaven.

Zřejmě se tak stalo z důvodu nezaplacení poplatku za webhosting nebo porušením smluvních podmínek ze strany klienta.

Pokud jste vlastníkem této domény a chcete zde opět zprovoznit hostingové služby, kontaktujte nás e-mailem na adrese info@cesky-webhosting.cz nebo telefonem na čísle +420 605 25 25 25.

0 0
možnosti