Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
A

ab5678

30. 10. 2008 12:54
nwo

novy svetovy rad je jen pohled na budoucnost se zapojenim strachu.

spojeni vsech zemi a narodu, zruseni veskerejch hranic, zavedeni jednotnyho systemu k vymene zdroju (meny) to je  vsechno nevyhnutelny. Jsme proste obyvatele planety Zeme. a jsme si vsichni naprosto rovni.

Svetova vlada tedy musi take vzniknout, ale nepredstavujte si ji jako ty soucasny. Predstavujte si ji jako radu starsich, osvicenych bytosti. kteri budou pracovat spis jako visionari, radci atd. ten system se zmeni od zakladu nebude zadna byrokracie zadna zbytecna administrativa, zadny urady a zadna kontrola.

0 0
možnosti
MM

myskamiki

30. 10. 2008 13:10
ROFL

a ted tu o Budulinkovi ;-D;-D;-D;-D Zapominate na jednu podstatnou vec - clovek je zvire a podle toho se chova

0 0
možnosti
A

ab5678

30. 10. 2008 13:34
Re: ROFL

jo ta je dobra. ja vim ze pro vas co se povazujete za preslechteny opice to neni mozny pochopit. s klidem to ignorujte :)

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

30. 10. 2008 13:20
Re: nwo

hahaha. Berte na vědomí, že se do té rady starších hlásím. Věk na to mám ;-D;-D

NWO je podobná utopie jako Marxův Kapitál. Stejně jako Marx nebere v potaz některé základní lidské vlastnosti - omylnost, strach, zbabělost, sobectví, xenofobii. Realita má být do toho skvělého příkladu sociálního inženýrství implantována, mě to zní jako pokus narvat kulaté kolíčky do hranatých dírek.

Taková EU stojí na myšlenkách pánů Monneta a Spinelliho, jeden z nich byl poloradikální francouzský socialista a ten druhý byl italský komunista. Není divu, že dnešní EU vypadá jak vypadá = pro některé výtah k moci (přitom nejsou voleni občany států EU ani europoslanci), pro druhé byrokracie, přerozdělování, povinnosti bez privilegií a bájné myšlenky "liberté, egalité, fraternité".

0 0
možnosti
A

ab5678

30. 10. 2008 13:37
Re: nwo

vek mozna ano, a duchovne jste porad jeste nevyspela bytost. zacnete na sobe pracovat a lehce se te vlastnosti muzete zbavit. i kdyz mate toho tedy hodne pred sebou jak ctu .. omylnost, strach, zbabělost, sobectví, xenofobii.

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

30. 10. 2008 17:40
Re: nwo

jasně, vezměte větu z povídání o něčem jiném, vytrhněte z kontextu a aplikujte na autora. Typická reakce demagogických hnojařů. Když nesouhlasí s názorem, přešaltrují na ad hominem urážení.

Jak chcete vybírat ony "starší" do rady? virgulí? Že se vám jejich názory momentálně zamlouvají? 8-o8-o Jste úsměvný.

0 0
možnosti