Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
ZS

Ve středověku strašili naše předky příchodem antikrista a koncem světa.

Během studené války nás strašili jadernou válkou a koncem světa (a že jsme měli z těch perschingů pořádné noční můry).

Teď zase straší naše děti klimatickou změnou a koncem světa.

Prostě strašák se mění, ale metody zůstávají. Vystrašený lid se totiž daleko lépe manipuluje.

0 0
možnosti
BH

Každopádně platí to, že čím více obyvatel na planetě, tím více je zatěžována a čím více lidem se vnucují civilizační výdobytky, tím dříve to půjde do kopru.

Nejvíce kontraproduktivní je, když údajně vymírající společnost posílá TRVALE zdarma potraviny přemnoženým. Asi aby nám přišli všichni poděkovat a mohli tady zjistit co vše neodkladně potřebují ke spotřebnímu životu...

1 0
možnosti
JR

J96a20n 70R40á77ž

25. 9. 2019 14:53

Nedávno u nás zazvonili nějací lidé a rozhovor začali větou: "Konec světa je reálný" já jsem reagoval : "A to z vůle Gréty ze Švédska? " oni "Ne z vůle Boží, protože lidstvo je hříšné" a tak se slovy " Když to není z vůle Grety, tak ten konec světa není aktuální" jsem se s nimi rozloučil.

PS. Mezi Jehovisty a Klimapanikáři nevidím rozdíl. Věří v něco reálně neověřitelného (blízký konec světa) a straší s tím lidi. A obzvláště podlé je, že Klimapanikáři k tomu strašení zneužívají mentálně postiženou dívku.

3 0
možnosti
Foto

Co byste rádi?

Podiskutovat o konci světa.

Jak vidím, jste dva, tak někam jděte a můžete spolu diskutovat.

1 0
možnosti
PK

No tak to by jste to musel vzít pěkně z gruntu a přepracovat dosti pohádek, protože když si je nyní čtu, tak to jsou horory i pro dospělé ..jen např.Červená Karkulka, Otesánek, Jeníček a Mařenka atd. a to vůbec neuvádím Andersena...o Grétě nechci psát, je již mnoho a mnohé napsáno..

0 0
možnosti