Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JH

J84i47ř27í 80H48r42b45e92k

20. 8. 2018 19:44

Tak až tyhle cypoviny zavedou, tak zřejmě nezanedbatelné části mužské populace vytvoří motiv prohlásit se ženou (viz.Itálie) ... a kruh šíleností se uzavře ;-D

0 0
možnosti
Foto

nevím jaké ženy ve svém okolí máte ale jestli ve volném čase jen drbají a přikládají si pleťové masky tak rozumím tónu vašeho blogu;-)

0 0
možnosti
JM

J13i66ř19í 46M81í83k23a

20. 8. 2018 12:53

Tón je hodně ironický :-)

Jen mě zaujaly termíny typu "vztahy", "péče o zdraví", tak jsem rozváděl, co si pod tím jde taky představit :) Z logiky věci ale vyplývá, že to není nic, co by dělal muž. Tedy nepůjde o sport nebo nějakou snahu být fit, protože to není nic specifického pro ženy, Stejně tak že ženy musí investovat po práci i čas do vztahů a nějak vztahy dostat do souladu s kariérou. Tady už mě napadlo jen drbání sousedky.. nebo si možná malují nějaký vztahový graf lidí kolem sebe, což může zabrat nějaký čas-

Podle mě fakt, že ženy jsou často ty, které doma uklízí, vaří a věnují se dětem. bylo roufoukáno do obludného zveličení (a v podstatě stereotypizace muže a ženy), které by mělo být kompenzováno na základě pohlaví. Bez ohledu na to, že ne každá žena uklízí, vaří nebo se stará o děti. Někdy je zodpovědný ten otec zatímco žena je rozmazlené dítě.

0 0
možnosti
Foto

To zas někdo vymyslel pitomost...

0 0
možnosti
DK

pohlaví je sociální konstrukt

0 0
možnosti
VV

Kdyz ja ti mano nevim. Ale zaujalo mne, ze kdyz se dve zeny luci, je to ve dverich minimalne na pul hodiny. Chlapi si reknou ahoj nebo cau a odchod.

Nebude to nahodou tim, ze to krasnejsi a neznejsi pohlavi potrebuje ke vsemu vic casu?

0 0
možnosti
Foto

našla jsem na netu vtip: když chlap řekne, že něco HNED udělá, nemusíš mu to celý půlrok denně připomínat;-D a k tomu, že ženám všechno déle trvá-je vědecky prokázáno, že třeba ženská orgasmus trvá čtyříkrát déle než ten mužský;-)

0 0
možnosti
MK

M54i71l74a77n 55K66e52s12l

19. 8. 2018 21:39

Pozitivní diskriminace nikdy k ničemu dobrému nevedla.Proč by někdo zaměstnával ženu,která pracuje za stejné peníze jako muž,ale méně hodin?Co by na to řekly feministky,které nesnesou ani to,že jim muž dá přednost při vstupu?

2 0
možnosti
IJ

Ti pseudovědci se poslední dobou množí geometrickou řadou...

1 0
možnosti
JS

To má zase někdo starosti... spravedlnost se nedá vyhlásit jako zákon.

Spravedlnost je "dáma", která buď je nebo není...

0 0
možnosti
PP

Máme rovnoprávnost a desítky různých pohlaví. Proč zrovna ženy?

0 0
možnosti