Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Nezpochybnitelné právo ženy je její rozhodnutí, zda dítě chce anebo ne. Nám se to kecá. Chlap udělá pár směšných pohybů na ženské a ženská, nechť se stará a ještě bude kecat zda žena má jít na potrat anebo ne.

3 2
možnosti
MS

A já jsem si myslel, že už od pravěku pro samici funguje nějaký přirozený výběr partnera, který je nejvhodnější pro tvorbu potomků - tedy že si před samotným početím umí vybrat partnera.

Njn, tak ať se ženská stará. Na druhou stranu budu rád, když takové ženy potratové aktivistky nebudou dál předávat genofond. Aspoň se příště budou rodit konečně inteligentní potomci.

3 0
možnosti
Foto

podobně by se mohlo argumentovat u mužů-měli by si uvědomit že pokud se neudrží tak dává vznik novému životu a měl b y se proto starat a ne to hodit jen na partnerku-ať se stará chlap když si chtěl užívat;-D

0 0
možnosti
MS

To jste napsala pravdivě, ale potrat je trochu v rozporu se starostí o život. Zadarmo by to měly mít oběti znásilnění. Těm ostatním bych platbu neodpustil. Sama jste napsala, když si chce chlap (nebo ženská) užívat, tak ať si zaplatí dostupnou antikoncepci, nebo ať si zaplatí potrat.

0 0
možnosti
MS

Oprava: Sama jste napsala, když si chtějí užívat.... Druhou část věty dodávám sám.

0 0
možnosti