Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No,

když uvážíte, že Dana Drábová vyzradila, že kousek od obydlí Skripala v Anglii je chemický ústav a když vezmete v úvahu, že námi vyrobený Novičok pro laboratorní účely, není výroba Novičoku, protože jeho množství nepřesáhlo kilogramové předpisy pro výrobu zakázaných chemických látek, musí vám být zcela jasné, že žádný Novičok z hlediska předpisů se u nás nevyráběl, což by vám nyní jistě potvrdil i čerstvě odvolaný ředitel vojenského výzkumného ústavu v Brně.

No,

vzhledem k tomu, že se u nás vyráběl jiný Novičok a byl dle presidenta ČR Miloše Zemana následně zničen, je jasné, že s tím, co se dělo v Anglii nemáme nic společného.

Zbytek nám možná někdy později vysvětlí dvojitý agent Skripal, který se asi bojí a byl pravděpodobně už ukryt do USA, aby na něho ti zlí Rusové nemohli.

2 0
možnosti
JM

J21i15ř40í 11M29í56k45a

15. 5. 2018 10:15

Mně to tak také přijde. Pokud bych chtěl v případu rozptýlit podobné spekulace, nechal bych je promluvit do médií.. a to co nejdříve je to možné (ne třeba až je případně někdo "zpracuje")

Nerozumím, v čem by jejich život byl ohrožen, pokud by se minimálně vyjádřili, jak daný den probíhal.

1 0
možnosti
Foto

Nová odentita je velmi výhodná. MI6 může Skripalovy odstranit a nikdo se to nedozví.

5 1
možnosti
Foto

Proč by měli Skripalovi poskytovat nějaká interview? Šlo a možná jim stále jde o život a tak se vůbec nedivím tomu, že se nechtějí ukazovat na veřejnosti.

3 1
možnosti
JM

J37i98ř66í 77M39í42k18a

14. 5. 2018 18:54

Tak pokud tento případ posunul svět na pokraj světovéválky. Minimálně studené, pak mi mohli objasnit prádná místa a protichůdná tvrzení.

Vemte si, že nás jako veřejnost postavili před detektivku, o které skoro nic nevíme, a někteří dokonce odsuzují ty, kteří nevěří verzi, která je údajně podložena jen tajnými důkazy. Tedy jsou tu lidi za idioty, kteří si nezaslouží slušné zacházení.

V čem myslíte, že by je vyjádření k věci ohrozilo na životě?

3 0
možnosti
JB

J72i11r56i 88B46o81r

14. 5. 2018 14:28

Zkuste se přihlásit do MI5. Potom budete mít dostatek informací

3 0
možnosti
VK

V souvislosti s případem Skřípalovi vzpomínám na trapná vyjádření i činy některých našich politiků. Nezklamali - jako obvykle.

5 0
možnosti
EH

Jediná povedená věc na celé záležitosti je vyhoštění diplomatů. Británie se potřebovala někoho zbavit, oficiální cestou to nešlo, a tak se potřebovali na Rusko spravedlivě rozhořčit. Pak tu máme nějakého Skripala, se kterým to taky mohlo "skrípat". K čemu je dobrý odhalený dvojitý agent? A tak někdo vymyslel, jak se zbavit diplomatů i Skripala (pod novou identitou do USA) jednou ranou.

6 1
možnosti
SN

:-).......Dobře píšete! Ti politici nás mají za lidi s IQ dnešního data. V tom případě se vyrojilo tolik nesmyslů, že jen hlupák by tomu uvěřil. Skripal seděl za katrem šest roků v Rusku. Kdyby o to stáli, měli tisíc možností, jak se ho věrohodně zbavit. Ale....oni čekají až odjede do VB, pak ho chtějí zabít i s dcerou! Proč by ji zabíjeli, není to na hlavu. Pasta na klice, pak kapalina pak prášek v klimatizaci auta, stopy v letadle, stopy v kabelce dcery. Noo..vyberte si. Navíc....použijí novičok, který zabíjí do tří sekund a oni jsou zdráví, jako pávi. Prostě Rusové jsou packalové, nějak to zpackali. Ale Mayová do hodiny prohlásila, že za to může Rusko! Okamžitě veksl diplomatů. Jsou to ale věci. Lepší, než pohádky ovčí babičky ! R^R^R^

15 0
možnosti
Foto

Skripalovi, to je zcela zpackaná, ale velmi úspěšná operace pod falešnou vlajkou.

A úspěšná proto, že se podařil cíl operace, poŝtvat svět na Rusy.

10 2
možnosti
EH

Naštěstí se nepodařil. To by museli zvolit nějakou morálnější oběť a opravdu ji obětovat. O víkendu vraždil nějaký Čečenec v Paříži. Kdyby se trošku snažili, mohli zase vyhostit nějaké ruské diplomaty. ;-D

4 0
možnosti

Logika tu nemá místo. Jen přesvědčení. Já jsem přesvědčený, že to byl britský průšvih (nerad to říkám), a teď dělají jedinou rozumnou věc, a to, že mlčí, s nadějí, že to všechno překryje pěna dní.

6 0
možnosti