Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Psal jsem už jinde.

Podle průzkumu, který provedla společnost BMG Research ve Velké Británii, rozhodnutí premiérky Theresy Mayové provést úder na Sýrii byl podpořen pouze 28% dotázaných, uvedl deník The Independent.

4 1
možnosti
Foto

To že je Putin slaboch si vymyslela západní propaganmda. Domnívám se, že ve skutečnosti dopstali vážné varování - jejich rakety mají jem 30% účinnost. A ty ruské budou mít větší.

3 2
možnosti

A z čeho tu 30% účinnost počítáš taváryšč? Podle rusko-syrských lží?:-)

3 2
možnosti

:-).......JIří, z části diskuse je vidět, že řada Vašich oponentů se nemůže dočkat konce světa, tedy i svého, svých dětí, vnoučat a známých, Když se někdo zasekne rozumem v roce 1968 a nevnímá současnou realitu, tak to je na to je na palici!'

PRo Vás : R^R^R^

15 6
možnosti

..ještě že tu máme Standu, kterému pořád funguje mozekR^;-D

6 1
možnosti

Vy jste mi teda dáreček...prý válečný zločin...Rusák bombarduje Sýrii už dva roky. Kazetovými a zápalnými bombami, každou hodinu, každý den, neúnavně, bez přestávky. školy, nemocnice, obytné čtvrti. tisíce obětí, statisíce uprchlíků. amík s britem a frantíkem provedli ani ne hodinovou, naprosto selektivní a avizovanou misi proti necivilnímu zařízení. bez jediné obětí.... rusák svolá radu bezpečnosti a kremloboti na internetu ovlivňují celosvětové veřejné mínění... u mě se jim to nepovede. už jako dítě jsem se dočetl, že babu jagu v mrazíkovi hrál muž. georgi millyar. a dědečka hříbečka naopak hrála žena. galina borisova. takže ruské hordě od dětství prostě nevěřím:-)

8 16
možnosti
Foto

Nemohu-li zveřejnit důkazy, pak se ani nemohu na ně odvolávat ve veřejném prostoru. Tedy maximálně mohu jako předseda vlády přikázat nějakou tajnou operaci, pokud je to v mé ústavou danou pravomoci. Pokud jednám jinak, tak si z ostatních dělám rukojmí.

10 2
možnosti

J38i48ř23í 43M68í98k48a

15. 4. 2018 17:52

Ano. Tajné důkazy jsou pro nás asi jako slib,že nám někdo vrátí půjčené peníze. V tomhle případě se špatnou platební morálkou v minulosti.

Asi leda tajnou akci, o které bychom se nemohli pohoršovat, protože by o ní nikdo nevěděl příštích několik let.

4 0
možnosti

Tomu, co posledních 20 let předvádí západ, může věřit jen úplný zaslepenec, nebo úplný hlupák. Nevnímání reality, lži, prokrytectví a dvojí metr ve všem a všude, popírání přirozenosti světa, biologických a společenských danností, "řesení" všech problémů vydáváním v podstatě falešných peněz, ubohost a neschopnost, resp. všehoschopnost jeho předtavitelů je historicky ojedinělá. Opravdu nechápu, jak může někdo, něco podobného hájit.

21 5
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS