Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pan Honzejk má naprostou pravdu.

Váš hlavní problém zřejmě bude, že o Rusech nic nevíte. Nevím, zda jste je zažil jako dospělý, nejspíš ne. Navštivte Rusko, seznamte se se zkušenostmi druhých, studujte historii. Pro začátek vřele doporučuji Timothy Snyder - Krvavé země.

Mentalita se nezměnila, jen počet mrtvých se mění.

4 0
možnosti

J48i94ř40í 74M36í63k13a

11. 4. 2018 6:47

jj... jak jsem psal.. jednou Zid.. vzdycky Zid... hahahaha :D

neni nad trochu xenofobie po ranu...

0 1
možnosti

Já bych se běžného Rusa i zastal, on za to nemůže ! Myslím to vážně. Je prodchnut tradicí, národními rysy - aniž si je toho vědom ! Celé jeho dějiny jsou postaveny na agresi a velikosti. On žádnou agresi nevnímá - naopak jde o oběť a pomoc okolí ! Krásně vidět v besedách s nimi - např. r. 1968. Naše argumenty nechápou, byli jsme přece tak blízcí přátelé ! Nějak jsme se pomátli. Ve stejném smyslu jsou skutečně neporazitelní ! Ta zaostalost je jejich přednost ! Doplatil na to Napoleon, Hitler - cesty nikde, nikdo se nevzdává, pořád je kam ustupovat - pak zase překvapení - Plno lidu v útoku nás mnógo. Úplně jiné hodnoty a rozměry ! Kdo zemi zvětší - je borec. Pak je to V.Putin zase někde pomohli ... Nám stačí vypnout na sídlišti teplou vodu a vzdáme se ! Viz rudoarmějec v Berlíně, poprvé viděl jak se bydlí, vůbec nechápal, proč Němci vlastně zahájili válku ! A hodinky, povlečení, porcelán , střecha, barák ! ... :-)

6 0
možnosti

Jak se říká, každý národ má takovou vládu, jakou si zaslouží. Nikdo jiný než sami Rusové s tím nic neudělá. Je potřeba si uvědomit, jak zásadní vliv má Kreml na vysílání RT. Když připomínáte r. 1968, velice mne mrzí, že Rusko stoplo prodej lživého dokumentu o "internacionální pomoci", který chtěla vysílat Česká televize, protože by to českého diváka praštilo do očí.

2 0
možnosti

Díky za další úvahu na téma "Kdo otrávil Sekala" - nic moc už se tam vymyslet nedá, mimo to, že "nejsou důkazy" a pak přidat nějaký svůj názor. Ale lidi, kteří rádi fandí Putinovi, a tudíž Rusku, říkají a budou říkat pořád totéž: "Je to podvod. Podívejte: oni hned věděli, jaký je to jed. Mohli si ho Angličani vyrobit sami. Proč by ruská Čeka tak hloupě na sebe upozorňovala..." atd atd. - K tomu je potřeba vždy podotknout: Existuje cosi jako tajné informace, říká se jim zpravodajské. Prostě britská MI6 se dozví od svých zdrojů v Moskvě, jak to bylo a vyhlásí sankce (nemusí tam ani mít svého krtka, může tu informaci dostat od spřátelených špionů). Nemůže ale prozradit zdroj, protože tím by ho zlikvidovala. - A to je celé kouzlo zpravodajských zápletek. Nikdo nic neví, a pokud ví, nepoví. - Vsadím se, že nesmírně udivení Rusové ve skutečnosti vědí daleko víc, než hlásají na TK. Pokud se někdo ptá, jaká by byla motivace k vraždě Skripala, je tu prostá odpověď: Putin pořád opakuje, že zrádcům neodpouští. - A proč to udělali tak "okatě"? A proč ne? Jedná o stát, kde zastřelili hlavního politického opozičníka kousek od Kremlu (sídla moci), aby se údajně Vladimiru Vladimiroviči zalíbili... Rusko se zdá být stále jakýmsi orwellovským státem - a vsadím se, že většina lidí v ČR už si nepamatuje resp.to nikdy nezažila, co je to "žít Orwella".

3 0
možnosti

..... pan Honzejk z HN to holt bude muset nějak překousnout a palicou to zkrátka pobrat jako tvrdej fakt,- Ivani sou a budou jiní,- stejně tak jako Poláci, Skandinávci, Rakušáci, Maďaři, Eskimáci ......... Honzejk je určitě vzdělanej a skvělej žurnalista, se vůůůbec nebojím že by na to jednou nepřišel sámV!

3 0
možnosti

Rusko je taková rozvojová země bohužel s jadernými hlavicemi, která od svých problémů a zaostalosti odvádí pozornost jinam. Podle průzkumu veřejného mínění má 70% Čechů k Rusům negativní vztah a nelze se jim divit.

7 5
možnosti

Ziegler rusobijec. Nic jiného se od Vás čekat nedá...

4 4
možnosti

:-).......napsal jste to výborně, ale, jak je vidět pochválen nebudete. Mayová do hodiny věděla a ministr to ihned potvrdil. Důkazy? To přece není potřeba, udělal to ten nejhorší, toužící po válce s celým světem Putin.

Totéž v současné Sýrii! Assad vraždí plynem vlastní lidi, hlavně děti. Mluvčí Pentagonu, jak jsem před chvílí slyšel v TV prohlásila , musí být tvrdá odpověď! Donald to potvrdil....Rusko a Irán je třeba ztrestat! Tvrdě! Nežijeme v blázinci ? R^R^R^

9 6
možnosti

J83i43ř88í 96M94í72k95a

10. 4. 2018 18:34

Ano a přitom dodnes chybí důkazy k "Assadove chemickému útoku" před rokem

3 0
možnosti

Moc hezky napsáno, karma!R^

5 5
možnosti

Nevimm o jake laboratori mluvite, ale ta vladou poverena oznamile ze:

nebyli jsme povereni zkoimat odkud jed pochazi, meli jsme zjistit o jaky se jedna.

5 0
možnosti
Foto

Dnes jsme s Ruskem v míru, ale Rusko ne. Od dob svého vzniku má pod kůží zažrané imperiální choutky.

8 5
možnosti