Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JM

J13i87ř16í 63M31í62k78a

16. 1. 2018 9:13

Ono je to komické. Manipulátoři.cz tvrdí,že jeho členství je nepotvrzené tvrzení. Ale I KDYBY ,tak to nic neznamená, protože jde jen o spolek zahradníků.

Jistě. Nic neznamenají. Přitom oba prezidentští kandidáti 2. kola jsou členové. Jeden z nich dokonce zakladatel. Ukázkový příklad těch, co nemají žádný vliv. Jako třeba prezidenti statu. Však se chvíli poslouchejte.

V tom římským klubu snad musí být každej :-)

4 0
možnosti
ON

O59n94d35ř28e65j 98N49ý78č

16. 1. 2018 12:19

No třeba Zeman ho zakládal.;-D

4 1
možnosti
MM

AŤ ŽIJE ZEMAN – AŤ ŽIJE PUTIN.

Pozdě v noci po sčítání hlasů jsem přivezl domů manželku – předsedkyni volební komise.Když se svlékla, málem jsem omdlel. Tak nádherné, pevné, štíhlé a voňavé sexy tělo jsem u nás doma v životě neviděl. Hlava a ksicht teda byly původní. 50 let tam bylo znát. Ale ta postava !

Prozradila mi, že je Putinova agentka. Manželku uspala a přivázala ke splachovadlu na WC. Pak už stačilo pouze několik rychlých fotek na mobil a ze zázračného kufříku pak během několika minut vylezla dokonalá maska. Podobná, jako používal legendární Fan Tomáš z Paříže.

V komisi na ní nikdo nic nepoznal, ale manipulace s papírovými pomačkanými hlasy se fakt nepovedla. Zeman prohrál a ona dostala strach. Rozhodla se nevrátit do Moskvy a počkala si na neznámého manžela, který si pro ni přijede.

Já jsem v životě nedostal tak dokonalý dárek, jako teď k 50. narozeninám. A za to vděčím cizinci Putinovi. Ale nebýt našeho Zemana, tak by se to nikdy nemohlo stát. Takže ještě jednou: AŤ ŽIJE ZEMAN – AŤ ŽIJE PUTIN.

2 1
možnosti
KT

Asi si taky podám přihlášku do Římského klubu. Tajně (ale jaképak tajně, když to všichni vědí) ovládat svět, to by se mi, myslím, líbilo

10 1
možnosti
Foto

Pokud nemáte na Drahoše víc než tyto trapné konspirační bláboly o členství v organizaci "která tajně ovládá svět",tak je to dost slabé....;-)To,že v tom samém spolku byl i Zeman,Vám evidentně nevadí.;-)

17 2
možnosti
VR

Navíc Zeman jej spoluzakládal a po nějakou dobu byl jeho místopředsedou!;-)

6 1
možnosti
Foto

A ještě trhal mouchám křídla a motýlům lámal nožičky

13 3
možnosti
JM

J21i26ř59í 76M35í87k41a

16. 1. 2018 8:28

Možná nemáte na výběr, než zvolit Římský klub tak nebo tak.

0 1
možnosti
AT

Já jen nedokážu pochopit, proč někoho nadzvedává nějaký nesourodý diskuzní kroužek bez jakéhokoliv vlivu. Pokud je to předkládané jako jediný silný argument proti Drahošovi, můžu republice poblahopřát ke skvělému kandidátovi

16 2
možnosti
VS

Zní to dostatečně iluminátsky a světovládně. To stačí.Nebo si snad myslíte, že někdo z fanoušků ing.Zemana si bude dávat tu práci, aby si o onom klubu našel nějaké bližší informace?

9 0
možnosti