Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
PM

P55a84v86e64l 19M88a22c88h

11. 1. 2018 0:30

Google a jim podobne organizace se stavaji ci bych mel rict uz jsou necim, co ohrozuje svobodu slova. Uz dnes. Atmosfera v techto firmach je namirene proti svobode slova. To, ze se to deje v Silicon Valley v Kalifornii a jinych IT firmach je vseobecne znama vec. Je na case aby byly monopoly firem jako Google, Facebook atd. rozbity, aby bylo vice konkurence a tim vetsi nadeje, ze uverejnovani zprav bude vice vybalancovane. Pro dobro vsech.

1 0
možnosti
KS

A jaký je problém facebook nepoužívat?

1 0
možnosti
Foto

To jak se chovají ty soukromé firmy, je odrazem toho co jim stát povoluje, jak je reguluje a jaké antidiskriminační zákony na ně napasuje. Je to ostuda, že se instituce, která by měla sloužit stává tím největším otrokářem.

7 0
možnosti
RC

Vy, takovy obhajce volnosti a nezavislosti na statu, nepritel vsech regulaci, napisete toto?

1 1
možnosti
JR

J13a68n 29R96á27ž

10. 1. 2018 16:29

Prvořadým cílem všech totalitářů je dosáhnout absolutní kontroly nad informačními kroky. Jen tak mohou nerušeni šířit svoji propagandu a potlačit v zárodku jakýkoliv odpor. A je jedno zda se jmenují Lenin, Hitler, Gottwald, Mao ć tung, či Macron. Na rozdíl od Hitlera už nemusí Macron , či Schulz, a jejich příznivci u nás Janda, Halík a další osvícení, za nepohodlné názory zavírat do koncentráků. Dnes stačí aby šiřitelé "nesprávných" názorů nedostali přístup do mediálního prostoru. Cenzura internetu je účinnejší zbraní proti šíření nepohodlných názorů, než pálení knih na náměstích nacisty.

Ale jsem optimista: Stejně jako si našly potřebné informace cestu k posluchačům "Volá Londýn" za nacistů a "Svobodné Evropy" za komunistů, najdou si k nám informace cestu i za eurosocialistů

6 0
možnosti
VV

No, pravdu tenkrat hlasal jak Londyn, ci pozdeji Svobodna Evropa, Hlas ameriky, Deutsche Welle a nekdy dokonce i Radio Tirana.

A jisti posluchaci dnes povazuji za pravdu to, co siri Sputnik, Rossia today a media z Moskvy.

2 2
možnosti
JS

Francouzsky prezident Macron v ramci "svobody" tisku navrhuje zakony, ktere postihnou "fake news" na internetu. (Facebook, Twitter a pod.). Soudci budou mit moznost zablokovat webovou stranku, uzivatelsky ucet,zadat zverejneni jmen prispevatelu. Vinici budou postizeni vysokymi pokutami, po pr. i vezenim. Ovsem, o tom, co to jsou "fake news" budou rozhodovat prislusne autority. Podobne zakony jsou jiz uplatnovany v Nemecku a Svedsku. Evropska komise bude jednat o "fake news " v pristich mesicich. Vitejte v Orwelove spolecnosti 1984!

12 0
možnosti
  • Počet článků 373
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2377x
Můj portál: web.branyvnimani.cz

Soundcloud: https://soundcloud.com/gorg

Audius: https://audius.co/gorg222

Spřátelené weby