Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KT

jak chcete volat po rozumu u lidí, kteří mají v hlavě jen vztek, házejí své neúspěchy na ostatní a o sobě mají přehnané mínění říznuté strašlivými komplexy? někomu se hodí, že je nechává mluvit. v normální společnosti je jim poskytnuta lékařská péče, nebo kriminál. vždyť požadovat na někom jeho majetek je přepadení (nebo psychický nátlak) v přímém přenosu, ne?

0 0
možnosti
JC

J87i11r31i 38C43e56e

24. 8. 2017 11:02

Komunisté trestali za třídní původ. Němečtí nacisté a nově '"Liberální" levice' za rasový původ. Liberální levice vás navíc sejme jen proto, že se podle nich blbě jmenujete.

Západ si své šílenství nese v DNA - v tzv. liberalismu, který se vymknul z kloubů a začíná mít destruktivní tendence.

Být v současné době liberál je v moderním slova smyslu hodnotově někde mezi tím, kde se ještě donedávna nacházel neomarxismus a trockismus.

A jak se tak koukám na tu nastupující diktaturu menšin, tak mám pocit, že na diktaturu plroletariátu budeme ještě s nostalgií vzpomínat.

5 0
možnosti
KT
JS

Neda se s tim nic delat. Je to klasicky pripad dusevni choroby, ktery ovsem nepostihuje jen osoby tmave pleti. Postizeni bili jsou jeste daleko nebezpecnejsi. Jakakoli diskuze s nimi je nemozna. Psychiatr by to mozna diagnostikoval jako komplex menecennosti, ktery se kompanzuje agresivitou a paranoidnimi priznaky.

6 0
možnosti
JM

J87i22ř63í 78M22í87k20a

24. 8. 2017 10:27

Zaujaly mě případy bývalých SJW, kteří sice svého času bojovali za lidská práva, ale pak si všimli svého šílenství, a otočili. Typicky pak popisují, jak ztratili všechny kamarády, ale to i je i víc posílilo. Často se pak přeorientují na pravici a jakoby se probudili ze sna popisují své předešlé chování jako šílené, sebestředné atd. Tak jak se to jeví nenakaženému člověku ,)

Svého času jsem to měl za nějakou míru zabedněnosti, ale asi je to fakt nějaká duševní porucha. Někdo to myslím trefně dokládal i na tom, jak urputně odmítají přiznat sebemenší omyl nebo diskuzi - protože sebemenší díra v jejich teorii by potenciálně mohla všechno rozbít jako domeček z karet. Proto nikdy nepřipustí svůj sebemenší omyl.

Někdy se ale asi stane, že mají okamžik prohlédnutí, kdy se z toho proberou. Typicky když konfrontují kolegy s nějakým nesouhlasem s něčím.. zažijí pak vlastní medicínu.Ze dne na den se z nich stane v očích kolegů "nacista". Je asi těžký připustit, že dlouhou dobu plýtvali čas úplnými nesmysly.

0 0
možnosti
Foto

RT news je ruská televize, pokud se nepletu, takže neexistuje jediný důvod jím věřit

0 0
možnosti
MR

To je sice fakt, ale verte dnes treba CNN, ze. BLM ale mivaji opravdu hnusne nazory, staci rict nekdy neco podobneho obracene, a jste rasista ja vysitej.

3 0
možnosti
MT

Dusledek 8-mi leteho vladnuti Obamy, Demokratu, jejich demagogie a vymyvani mozku.

5 0
možnosti
MR

To uz bohuzel bylo pred nim, kdyz jsem po 1968 prisel do USA, tak jsem si myslel ze zacina obcanska valka. Black Panthers byli agresivnejsi.

Amerika je ale stale naramna zeme ktera se dokaze vylizat i z horsiho

1 0
možnosti
Foto

Já si, často jako kulisu, pouštím CNN. Je to dobrý trénink k chytání mluvené angličtiny. Ale ty "perly", co z nich občas, tedy dost často, padají, to je tedy věc.

Kdyby se člověk spolehl jen na CNN, tak už půjde Trumpa lynčovat.

A když pak přepne na BBC, je ten obrázek přece jen o dost jiný.

Levicové USA se ještě nevzpamatovaly z šoku volby Trumpa. Nuž uvidíme.

A, samozřejmě, karma.

3 0
možnosti
JS

BBC je jeste vice nalevo. Zkuste si pustit FOX News,(nejsledovanejsi stanice v USA), pokud nejsou "demokratickou" cenzurou zablokovane. Ale pres comp. to stale jeste jde.

0 0
možnosti