Diskuse

Je tedy násilí vůči lidem s jiným názorem legitimní?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

P31e15t22r 17M24u96n33z24a17r

11. 6. 2017 16:35

V obecné rovině možná máte pravdu, nicméně v tomto konkrétním případě nedošlo k žádnému násilí, reportérce nebyl zkřiven vlas. Možná, že ani nešlo o to, že byla z RT, ale demonstrující prostě nechtěli, aby tam natáčeli, tak je vytlačili.

0 6
možnosti

A nechybí kavárna. Nepřítel je definován.;-D

0 0
možnosti
Foto

Není. Je jedno, pod jakou ,,vývěskou". Primárně jde o argumentace i ,,argumentace" obecně, o čemž je i článek.

1 0
možnosti
Foto

Násilí z jakékoliv strany je veskrze špatná věc. Diskutujme, to ano, třeba si ze sebe dělejme i legraci, ale nikdy se neuchylujme k osobním urážkám, neřku-li k násilí. Bohužel v každé názorové skupině jsou agresívní jedinci ochotní sáhnout při prosazování svého "jedině správného" názoru i k násilí.

0 0
možnosti

Znáte to bolševické - Kdo nejde s námi, jde proti nám!:-)

4 0
možnosti

Ultrapravice neni samozrejme v nicem lepsi nez ultralevice...ale fakt je ten,ze zatimco ultrapravice je demonizovana, tem druhym vsechno prochazi, pritom je to stejna verbez.

10 1
možnosti

..... samozřejmě že je to legitimní,- a jak bych sa měl asi tak bránit aktivistickýmu, zhulenýmu drbanovi, kerej nezná nic jinýho než fyzickej atak vůči oponentovi ?!?

5 0
možnosti

J96a19n 23B74u44r64d15a

10. 6. 2017 23:41

Jestli je pointou článku najít pitomý internetový názor, přiřadit ho kavárně bez toho, aby tato byla jakkoli vymezena, a potom se proti tomu vymezovat, je ta pointa pěkně blbá. Věcně máte v zásadě pravdu.

2 0
možnosti

J95i98ř27í 29M47í32k48a

11. 6. 2017 0:21

Spis mi jde o to hodnotit v podstate obecne nazorovou opozici, se kterou jsem se dosud setkal. "Kavarna" je v clanku zminena jen okrajove ve snaze najit nejakou nazorovou skupinu, abych to mohl nejak uchytit. Vesmes je videt stycne body, co si lide pod pojmem kavarna predstavi. Jakoby to skutecne slo hazet do jednoho pytle.

Nejde ani tak o namatkove nazory na netu ale prototyp vsech oponentu, se kterymi jsem se dosud (na internetu) setkal (v poslednich letech, co zacala kontroverze kolem Ruska a imigrantu). A neda se rict, ze "kavarnici" vyhraneni proti Rusku nutne sdili nazory i v jinych oblastech, i kdyz byva tomu tak (v me zkusenosti).

Skupinu bych definoval jako moralizujici, sebe vnimajici jako ctnostnou a kulturni, a mam dojem, ze tito lide jsou velmi secteli a inteligenti, pritom zaroven nemajici ten respekt,kulturu, kterou jakoby maji hajit. A diskuzni server odkud cerpam i ma urcity stupen kontroly, aby dotycny mohl dostat k diskuzi ucet. Nejde mi tedy o namatkovou diskuzi nekde u clanku anonymnich id. Kupodivu nektere ty lidi osobne i znam a dost me prekvapuje jak ta vec Ruska naprosto polarizuje celou spolecnost. To nejsou lide, kteri jen tak pouzivaji sprosta slova nebo jazyk "dlazdice", ale v tomhle pripade jakoby je chytl amok.

10 0
možnosti