Diskuse

Neoliberalismus jako nová tolerantní totalita?

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

J82a72r60a 10R62a77n42k

10. 5. 2017 23:25

Stale mate vetsi svobodu slova nez v Rusku, tam za ni novinari byvaji zavrazdeni.

0 0
možnosti

A Rusko má být měřítkem? Jste tak chytrá, nebo to jen hrajete?

1 0
možnosti

.... se mi líbí ten feministickej slovník v angličtině !,- jak by asi tak v doslovným překladu vyznělo : ....... "jedna porádná slovácká facka !" V?!?

0 0
možnosti

J20a86n 35R10á79ž

10. 5. 2017 20:27

Článek považuji za perfektní zpracování tématu.

KARMAR^

1 0
možnosti

Hodnotím váš text jako pokus o radikální perspektivu. Nenajdeme v něm však bohužel nic podnětného. Nenajdeme v něm slova jako: demokracie, kompromis. Je to článek proti demokracii a je s podivem jakou pozitivní odezvu sklízí. Vzhledem k rozsáhlosti nelze zde jenom v diskuzi obsáhnout odpovědi na vyslovené otázky. Píšu vám tedy v odpověď blog na vaše téma. Snad dnes.

2 2
možnosti

Ju, to je jak od profesionálniho kritika. Já tam nevidím hlavně Ferdu s Pytlíkem, ani Ferdu bez Pytlíka. Je to článek za svobodu...Už se těšíme na Vás, budete pecka jako vždy.

4 0
možnosti

Co k tomu dodat.....bohužel je to pravda, karma.

5 0
možnosti

To si trochu pletete. Nepopisujete žádný neoliberalismus, nýbrž působení různých názorových proudů, které vycházejí ze starého dobrého marxismu, jenž byl k liberalismu v opozici. Moderní neliberální ideologie jsou odvozeny ze vzepětí radikální levice na konci 60. let.

1 0
možnosti

vyhlazovací tábory ve jménu zářných zítřku už tady byly, nic nového. Ministerstvo lásky měl Orwell, myslím, se tam mučili lidi, kteří dostatečně nemilovali režim.

0 0
možnosti

Jak jste dle obrázku mladej, tak jste..No dokážete uvažovat vlastním mozkem, což se líbit nebude. Už se těším na reakce některých ochránců té jediné a správně pravdy. Žádné argument, jen to bude podobné jako má první věta, leč dotažena do konce. Jen pořad netuším, jak z toho kruhu ven. Stačí se podívat, co nám třeba Masarykova univerzita chrlí za "mozky", někteří sem i pisi..dtto média, stačí podívat jen zde na Manerty, Barochove, Palaty, Pehe, Mitrofanov atsm Politici, to jsou jen devusky prodejně a pro korýtko cokoliv, ty sem netaham. "Nezislovky" a podobná hnutí jde strihnout lehce, pokud bude politická vůle, bez dotaci to dělat nebudou. Za článek karma.

S pozdravem

MZ

8 0
možnosti

Pane Míko, myslím si, že výborný článek. Bohužel protože mám již 88 let, tak jsou pro mne dnešní moderní slovní vazby docela obtížné.

Líbí se mi to, že dáváte věci do souvislostí a dovedete se na lidské procesy dívat s nadhledem. Takových mladých lidí jako jste vy si velmi vážím,protože dnešní povrchní uvažování mládeže a mnohá jejich komunikace je velmi bídná. Vám s uctivým pozdravem.

9 0
možnosti