Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Marně jsem dnes přemýšlel, jestli jsem při poslechu rádia Plus zaslechl, že tzv anexe Krymu Ruskem je po druhé světové válce prvním případem v Evropě, kdy byla použita síla, zda jsem obětí proruské propagandy, když si dovolím uvědomit, že stejně tak byla použita síla při odtržení Kosova od Srbska (humanitární bombardování), anebo anexe NDR NSR.

Aby bylo jasno, přece mnozí říkají, že Reagan uzbrojil SSSR, tedy použil sílu, ačkoliv Charta OSN a další dokumenty jasně hovoří něco nepřípustnosti použití síly v mezinárodních vztazích.

2 1
možnosti
MM

Pravda je prostá - propagandu dělají všichni - Rusáci, Amíci, EU, NATO, nejrůznější ekonomická, náboženská, politická (a já nevím jaké ještě) uskupení a organizace. Někteří lidé to baští i s navijákem a jiní zase nevěří vůbec ničemu a hledají konspiraci i za článkem o rozsvicení vánočního stromku v Dolní Lhotě. To jsou ovšem krajnosti a rozumní lidé si dávají dohromady fakta a souvislosti, informace z několika zdrojů (mimochodem - ta habaďůra ohledně falešného svědectví o mordování děťátek v Kuvajtských inkubátorech je všeobecně známá, stejně jako to, že tehdejší ministr ministr USA Powell vědomě lhal, když na mezinárodním fóru tvrdil, že Husajn má ZHN).

1 1
možnosti
JR

J41a72r94a 11R54a89n35k

3. 12. 2016 23:03

Mate docela smulu, pri jasani DUMY a pana Putina se provalila spousta veci a tady to mame skutecne jednodussi najit "truth or false" diky snopes:-)

http://www.snopes.com/wisconsin-recount-observers-find-voting-machines-broken-seals/

1 2
možnosti
AL

Parlamentní listy vlastní manžel (nebo co to je) Jílkové.

0 0
možnosti
Foto

Opravdu mně připadáte jako malé uražené dítě, kterému někdo nechce splnit jeho přání. Svoboda tisku tu existuje a vaše stěžování si na to, že zrovna tento blog některé příspěvky maže, je směšné. tady například příspěvek L.Provazníkové smazali a otiskly ho Parlamentní listy. Zkuste nabídnout třeba kladný článek o nějakém úspěchu v USA a nabídnout ho třeba Haló novinám. Vyhodí vás. A chcete-li svobodu tisku podle svých představ, založte si vlastní noviny nebo blog. Budete-li dobrý a budete mít hodně podobně smýšlejících lidí, snadno se uživíte a budete ještě slavný. A pokud je tady tak tuhá cenzura, jaktože admini ještě nesmazali váš článek? Jaktože nesmazali třeba dnešní blábol pana Lhotáka o tom, že lidská civilizace vznikla v Rusku a všechny jazyky vznikly z ruštiny, kterou se mluvilo již před několika tisíci lety? Skoro to vypadá, že za jediného odborníka na fake news pokládáte sama sebe. Tak se tím můžete zkusit živit. Uvidíte, jak vás budou lidé brát. A není třeba se hned vymlouvat ne nepřízeň mocných. To dokážou jenom slaboši.

5 0
možnosti
JM

J87i86ř59í 75M22í45k35a

3. 12. 2016 22:06

To jsem tu netvrdil. Jen jsem si (spíš s nadsázkou) rejpnul, jestli myslíte tu větičku tady v komentářích.

0 0
možnosti
RH

Je to sice totální blbost, ale typograficky je to geniální...R^

1 2
možnosti
Foto

Není v podstatě o čem se přít, ti lidé jsou placeni za to, aby našli to, co je požadováno. Dostali nějaké zadání, a tak je plní, jsou závislí na své výplatě, kterou potřebují každý měsíc. Je zajímavé, že těch ruských propagandistických serverů mašlli (dle tvrzení p.Stropniockého) právě 30. Proč ne třeba 28, nebo 31 ? Lze jen spekulovat, že to bylo proto, že jejich političtí nadřízení nemají žádnopu fantazii a do plánu odhalování napsali číslo to kulaté číslo 30.

4 2
možnosti