Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MR

haloradio

11. 4. 2008 0:53
Rozpad již začíná

Stát Vermont chce hlasovat o vystoupení z Unie. R^

0 0
možnosti
W

wiki5

11. 4. 2008 2:19
Re: Rozpad již začíná

komuniste kupuji ostrov v tichomori, pry se tam budou vsichni stehovat R^

0 0
možnosti
K

kion1

10. 4. 2008 22:29
Volič Národní strany

Již to,že je členem rady OSN-ORGANIZACE SOCIALISTICKÝCH NIČEMŮ,je dostatečnou kvalifikací,pro hospitalizaci na psychiatrii :-©

0 0
možnosti
M

mtis

10. 4. 2008 21:51
Míko, Míko

Od člověka, který v komisi OSN pro lidská práva působí coby delegát takových demokratických gigantů jako jsou Súdán, Irán, Libye a Kuba, který ještě před započetím své činnosti prohlásil, že chování Izraele k palestincům má charakter genocidy a který již mnohem dříve dospěl k veřejně prezentovanému názoru, že sebevražedné atentáty provozované palestinci po pizzeriích, obchoďácích a autobusech MHD jsou legitimním vojenským aktem, není možné brát vážně vůbec nic, dokonce snad ani jeho jméno. :-):-):-)

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

10. 4. 2008 22:06
Re: Míko, Míko

myslim ze nemuze byt vhodnejsi osoby na vysetrovani utoku na WTC

to jste mel napsat panu Glockovi, ktery nez aby trochu zagoogloval radeji pise z voleje sve nazory, ze se uplne pletu s pristupem pana Falka k 11. zari, ze  Falk urcite zadne podezreni ve skutecnosti nema. bohate stacilo, kdyby si precetl clanek, ktery jsem nalinkoval. to je problem pana Glocka, necte, nezajima se.chce jen psat nazory a co mozna co nejrychleji

0 0
možnosti
GKB-

Glock každopádně bez -e

10. 4. 2008 21:25
Milý autore

dnes sem předhazujete nějakého pana profesora. Myslím si, že jeho důvody pro vyšetřování 9/11 jsou trochu jiné než ty Vaše. Vám nejde o realitu a pochopení, ale o Vaši PRAVDU, ke které se upínáte jako žíznivý turista bloudící po Sahaře. Pro Vaši pravdu ignorujete věci, které se Vám nehodí do vysněného schématu, nebo je kroutíte a otáčíte tak, aby Vám dávaly smysl. Vy si přizpůsobujete realitu k obrazu svému, to už je ale, myslím, diagnóza.

K článku: Neschovávejte se za to, že jsou to slova jiných, Vaše perverzní fascinace 9/11 (pomalu každý druhý blog) v žádném případě nezpůsobí, že 1000x omílaný nesmysl se stane pravdou.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

10. 4. 2008 21:32
Re: Milý autore

jake jsou jeho duvody?

namisto toho zbytku co jste napsal, kde jste hodnotil me, stacilo rovnou napsat v cem pana Falka chapu spatne

0 0
možnosti
JN

Hail Eris

10. 4. 2008 20:52
Bojím se jen jedné věci

Nejsem žádný paranoik, většina tzv. konspiračních teorií jsou nesmysly. Třeba hlouposti o tom, že Am. nepřistáli na Měsíci a mnoho dalšího.

Ale že amer. vláda o 11/9 lže je IMHO naprosto jisté. Místy se do svých lží trošku zamotala. Místy nesedí to, co tvrdí, a to co si člověk může ověřit případně viděl na vlastní oči.

Motiv ke lži? Že má 9/11 na svědomí sama je poměrně pravděpodobně znějící hypotézou.

Trochu se bojím, že USA končí. Ekonomická situace špatná. Vojenská situace špatná. Nic z toho není fatální. Ale poud se provalí, že 9/11 je dílem americké administrativy, může to znamenat konec USA. Vyhlášení nezávislosti Kalifornie, Texasu, Lakoty... možná občanská válka, možná rusko nebo čína ucítí kořist...

čert vem USA, ale Západ jako takový nemá bez USA šanci. skoro mám pocit, že je lepší 9/11 ututlat.

0 0
možnosti