Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Reportér deníku Guardian při reportáži pronásledován policií

Jeho zločinem bylo vyfocení jednotky policie hlídající pro příchod členů tajného setkání Bilderberg, o kterém většinou média svorně mlčí. Světlou vyjímkou byl ale loňský článek deníku MF DNES, kteří o Bilderberg uvedli rozhovor s českými zástupci loňského setkání : Jiřím Pehem a panem knížetem Schwarzenbergem.

Policejní mládez hlídající Bilderberg. Nefotit! Proto byl Charlie Skelton zadrzen nasledne.

Probírá se na setkání Bilderbergu také politika EU? Pak by šlo o vládu nevolených 

Ke stejnému setkání dochází v těchto dnech v jednom z řeckých hotelů. Vypadá to, že letos je snaha zastrašit potenciální novináře, aby se podařilo co nejvíce utajit přítomnost přijíždějících hostů.

Zde je sekce Guardianu vytvořená pro tuto reportáž.

http://www.guardian.co.uk/world/series/charlie-skeltons-bilderberg-files

Každopádně zděšení Charlieho Skeltona, novináře britského deníku Guardian, je oprávněné, protože byl dvakrát za tuto fotografii nuceně odvezen na policejní stanici a je nyní nadále sledován policií a zastrašován snahou ho různými větami psychicky zlomit tím, že ho vmanipulují do pocitu, že se zbláznil, jak sám píše na výše uvedeném odkazu. Je to ostudné, že je bráněno lidem být někde, když se tam má sejít nějaká ohromná "elita", a my máme dělat, že o tom nevíme a že je nám to jedno, že se státníci, byznysmani a zástupci médií setkávají tajně za zavřenými dveřmi, kde o něčem debatují a na veřejnost tvrdí, že tam politiku neřeší a jen si chtějí poklábosit o životě a politických a jiných problémech smetánky. Proto snad nemusejí instruovat policii, aby buzerovala slušné lidi? Pokud někde chtějí chlemtat víno a neřešit politiku, nemusejí svými radovánkami znepříjemňovat život normálním lidem, kteří jsou snad oproti této elitě podlidmi? Bilderberg neexistuje?

O čem to mluvím? Před několika týdny probíhalo setkání elitní skupiny Bilderberg. A média mlčí.

Pokud jste o tom nikdy neslyšeli, pak vše funguje, jak má, a o utajení funguje. 

Přitom každá nesmyslně nezajímavá událost ze světa hollywoodských celebrit nebo setkání politiků je medializována, ale když se setkává mezinárodní elita v utajení, tak jdou masmédia kupodivu této elitě na ruku.

Mezi členy (resp. pozvané) patří ti, kteří se vám vybaví u slova "elita". Šéfové Světové banky, zástupci médiíjako je The Washington Post, Nokia, Coca Cola, holandská královna, Tony Blair, Bill Clinton, náš Schwarzenberg, Alexandr Vondra, mám pokračovat? Je to mezinárodní elita scházející se skrytě v utajení, kde je tajný nejen obsah jednání, ale i seznam návštěvníků.

http://zpravy.idnes.cz/tajne-jednani-mocnych-poznali-uz-ctyri-cesi-mluvili-jsme-s-jednim-z-nich-1ai-/domaci.asp?c=A080611_145126_domaci_adb
Co se na jednání Bilderbergu probírá, není určeno pro veřejnost. Kdyby informace unikaly do médií, účastníci schůzek by na nich nemohli mluvit otevřeně, domnívá se politolog [Pehe]. To potvrdil i ministr zahraničí Karel Schwarzenberg, který se zúčastnil zatím posledního setkání Bilderbergu mezi 5.-8. červnem v americkém městě Chantilly. "Bilderberg je setkání velice zajímavé, probírají se tady různé problémy na světě, ale to vždycky za předpokladu, že se o tom nemluví. Je to soukromé setkání bilderbergů, řekl ministr. - čtěte Schwarzenberg se účastnil tajného setkání elit

Dle slov pana Schwarzenberga v loňském rozhovoru pro iDNES.cz jsou na těchto setkání vyslovovány ty názory, které by jinak tito lidé nevyslovili, pokud by byli dotyční pod drobnohledem médií. To napovídá mnohé?

Buzerace novinářů

Je již opakovaným extrémem neoprávněného vlivu těchto elit, kteří si ještě zajišťují policejní ochranu, a přitom chtějí těžit všech výhod utajení a privátnosti. 

Přitom samotný šéf Bilderberg se minulý měsíc nechal slyšet jednomu novináři, že skupina Bilderberg stála za zrodem měny Euro. To je daleko za hranicemi privátního diskuzního klubu, a přiznané samotným šéfem  Bilderbergu a CFR (Rady pro zahraniční vztahy - Council for foreign relations).Tato elita je totiž zároveň i zdá se dost arogantní a sama si čechrá peří veřejným přiznáváním své nelegální nadvlády.

Výběr z českých médií o Schwarzenbergově účasti na jednání Bilderbergu:

Článek Euro: Schwarzenberga čeká interpelace kvůli Bilderbergu http://www.euro.cz/detail.jsp?id=96488 „Jsem nejen překvapen, ale i otřesen. Je nepřípustné, aby ministr zahraničí bez jakéhokoli mandátu jezdil na podobná obskurní setkání. V demokratické zemi by se to nemělo stávat. Jen chci věřit, že to nemá souvislost s Lisabonskou smlouvou a irským referendem, protože to načasování by tomu napovídalo,“ míní europoslanec Vladimír Železný.

„Pokud jde o můj názor na účast ministra zahraničí České republiky na Bilderberg Group, mám s tím jediný problém, a sice, že ministr svou účast utajuje. Pokud by bylo vše zveřejněno a bylo známo, co, kdy, kde, jak, proč a s kým, neměla bych s účastí ministra zahraničí České republiky na takové schůzce problém,“ vyjádřila se smířlivěji europoslankyně Jana Bobošíková.

„Proč by tam nemohl jet? On tam byl jako soukromá osoba. Nevím, co to je konkrétně za fórum, nevím, zda je ta skupina podivná, ale je to jeho soukromá věc. To bychom politikům časem mohli zakázat stýkat se s kýmkoli,“ bránil svého koaličního kolegu poslanec ODS Marek Benda.

Ministr zahraničí Karel Schwarzenberg se od 5. do 8. června zúčastnil v USA utajeného setkání skupiny Bilderberg Group. Po několika letech byl český politik opět přizván mezi více než stovku finančníků, monarchů, státníků a podnikatelů. Je navíc jediný z České republiky. Ministrova návštěva měla zůstat v utajení, neinformovala o ní ani oficiální webová stránka ministerstva, ani vlády.

Klíčovým cílem Bilderbergu je prohlubování integrace Evropské unie. Evropští účastníci obvykle převažují a schůzky se také nejčastěji konají v Evropě. O Bildebergu se již v minulosti vyjádřila kriticky bývalá britská premiérka Margaret Thatcherová.

Možným důvodem Schwarzenbergovy účasti mohla být i otázka ratifikace Lisabonské smlouvy, jejíž přijetí je v České republice ohroženo, podobně jako v irském referendu, které se bude konat ve čtvrtek. Podle amerických médií by tomuto zaměření schůzky nasvědčovala i účast irského generálního prokurátora. Takový důvod však Schwarzenberg popírá.

Skupina své jméno dostala podle hotelu Bilderberg v holandském Oosterbeeku, kde se vlivné světové elity setkaly poprvé v roce 1954. Primárně byla založena kvůli vzniku Evropského společenství. Od té doby se setkání uskutečňují pravidelně dvakrát i vícekrát do roka, vždy na jiném místě a za nejpřísnějších bezpečnostních opatření.  MF DNES: Poslanci žádají po Schwarzenbergovi vysvětlení tajemného setkání. Nám už ho dal http://zpravy.idnes.cz/poslanci-zadaji-po-schwarzenbergovi-vysvetleni-tajemneho-setkani-nam-uz-ho-dal-g0n-/domaci.asp?c=A080613_152816_domaci_adb
"Můžete krátce charakterizovat, o co v Bilderbergské skupině jde, jaké jsou její cíle a jaký je její vztah k České republice?" ptá se Filip ministra v interpelaci, kterou má iDNES.cz k dispozici.

Filip přitom není sám. Otázky klade ministrovi i ČSSD. Předseda sněmovního zahraničního výboru Jan Hamáček se k interpelaci připojil. "Co se mi zdá nestandardní, je to, že o vaší účasti podle informací z médií nevěděl nikdo z členů vlády a nevěděl to ani její předseda," řekl ve Sněmovně Hamáček. "To je zajímavé zejména vzhledem k tomu, že například členové administrativy Spojených států mají přímo ze zákona zakázáno se účastnit takovýchto jednání utajených skupin, jako je právě skupina Bildenberg," dodal. I on se Schwarzenberga ptá, zda se schůzky účastnil jako soukromá osoba nebo jako ministr zahraničí. "Co bylo cílem a obsahem jednání?" chce vědět Hamáček. Na stejnou skutečnost, že se američtí ministři schůzek ze zákona nesmí účastnit, naráží i tajemník prezidenta republiky Ladislav Jakl. "Američané asi dobře vědí, proč reprezentantům svého státu na podobných tajných setkáních účast zakazují," řekl Jakl podle serveru Euro online. "Pokud - jak se proslýchá - byl hlavním tématem proces přijímání či nepřijímání Lisabonské smlouvy, pak je to docela stylové, protože evropský integrační proces stejně už dávno probíhá hlavně za zády veřejnosti,“ dodal Jakl. 

. Schwarzenberg se účastnil utajeného setkání elit

Ministr: Není to nic tajemného
Karel Schwarzenberg musí na dotazy poslanců v zákonné lhůtě odpovědět. Mezitím odpověděl na některé dotazy, které mu iDNES.cz zaslal v pondělí. "Nemá to vůbec žádné tajemné pozadí, probíhá to docela veřejně už čtyřicet nebo padesát let. Novináři zřejmě nejsou příliš zvídaví a zajímají se spíše o to, co se děje tady než na mezinárodní půdě," uvedl ministr na dotaz, o co na schůzce Bilderbergů jde. Ministra se zastal jeho předchůdce v úřadu Jan Kavan. Podle něj nejel Schwarzenberg na konferenci za českou vládu, ale jako soukromá osoba. "V tomto smyslu nebylo jeho povinností to oznamovat," řekl iDNES.cz Kavan. Je vnitřní záležitostí organizace, koho na své setkání pozve.

Rozhovor s panem Skeltonem, který byl jako reportér pronásledován policií  za jeho pokus o reportáž o setkání Bilderbergu ročníku 2009 tentokrát v Řecku (Účast na takových utajených polomafiánských setkáních by určitě ministr oznamovat měl (i obsah jednání). Pan Schwarzenberg a jiní mají hodně co vysvětlovat ):

Autor: Jiří Míka | neděle 28.6.2009 15:00 | karma článku: 20,23 | přečteno: 2893x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 650x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Válek nerespektuje rozhodnutí SÚKL

Státní úřad pro kontrolu léčiv nedoporučil očkovat děti 12 až 16 let booster vakcínou. Ministr Válek se rozhodl ministerstvem zdravotnictví vakcínu schválit a jít tak proti rozhodnutí státního úřadu na kontrolu léčiv.

12.2.2022 v 14:17 | Karma: 26,72 | Přečteno: 540x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Co si mám myslet o novém jazyku?

Odborníci, politici i novináří začali používat nové významy českých slov. Nejznáměji "nemocný" = "zdravý" (čti "má pozitivní test"). Nově byl změněno význam slova "neočkovaný". Tím je člověk neočkovaný a lidé s 2. dávkami.

27.11.2021 v 18:04 | Karma: 27,42 | Přečteno: 783x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Válek: "Chronici půjdou do kytek"

Hrozné jak se změnila mluva lidí. Válek válí: "Chronici půjdou do kytek. Ovšem, ano, nebudou tolik umírat lidi na covid,” ... "Půjdou do kytek".. jak to může takhle vyslovit?

3.11.2021 v 2:31 | Karma: 33,17 | Přečteno: 1340x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Proč byla přenesena povinnost prokazovat se na provozovatele?

Záměr je jasný. Donutit provozovatele přisvoji si pravomoce správního úřadu. Nelze kontrolovat vše, tak vytvoří situaci, kdy přitlačí provozovatele ke zdi, aby za ně dělali práci.

2.11.2021 v 22:37 | Karma: 24,08 | Přečteno: 679x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Novozélandská policie odhalila pašeráka KFC

Nový Zéland je v lockdownu a někteří se rozhodli pořídit si fastfood potraviny. Policie odhalila v podezřelém voze 3 kyblíky kuřat, 10 salátů coleslaw a nespecifikované množství hranolků. Hrozí jim 6 měsíců vězení a pokuta 4000$.

27.9.2021 v 19:45 | Karma: 19,28 | Přečteno: 596x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Australská policie začala cíleně útočit na novináře

Česká masmédia systematicky cenzurují dění v Austrálii. Možná si při intenzivní nelegální reklamní kampani na produkty firem Moderna a Pfizer nevšimli, že se opatření a jejich vynucování dostalo na zcela novou úroveň?

19.9.2021 v 18:48 | Karma: 31,27 | Přečteno: 1311x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Matka vyjádřila potěšení nad tím, že se vakcinované dítě cítilo nadřazené

Přečetl jsem si příspěvek, kde žena napsala, jak ji potěšilo, když byla se svým dítětem u doktora, a zaslechla v čekárně jiné dítě říkat mamince, že chce vakcínu, protože nechce být lůzr jako nevakcinovaní spolužáci.

5.9.2021 v 11:29 | Karma: 26,64 | Přečteno: 868x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Změna je jediná konstanta

Experti furt něco říkají. Ale od začátku to přece byl ohromně nebezpečný virus, ne? Nezavíraly se kvůli němu celá města? Co se "mutacemi" změnilo? Proč furt měnit pravidla.

26.8.2021 v 2:14 | Karma: 12,62 | Přečteno: 266x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Vláda aplikovala do lidí včetně dětí radioaktivní látku

Když uvažujeme, že když vláda tvrdí, co je bezpečné, jak to může znamenat, že unesou vaši dceru, vloží ji do žíly LSD, na její tělo připevní zdroje elektrického proudu, a doslova přeprogramují její osobnost pomocí elektrošoků.

18.8.2021 v 12:15 | Karma: 18,42 | Přečteno: 853x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Idoti idotům... věci věcem a lidi lidem

Popravdě nevidím důvod vymýšlet ani název článku. Jebe vám? Fakt věříte tomu, co "říkaj", protože to "není konspirační teorie". Tím jste se právě nachytali.

18.8.2021 v 4:08 | Karma: 18,45 | Přečteno: 455x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Doktoři apelovali na lidi, aby se scházeli na protestech pokud možno ve velkých počtech

V době covidové to zní trochu zvláštně, ale tisíce doktorů apelovalo na lidi, aby šli do ulic a protestovali. Kam se ale poděl sociální distancing? Všechna ta hrozba šíření viru? Omezení počtu lidí, kteří můžou někam jít?

11.8.2021 v 22:02 | Karma: 17,07 | Přečteno: 538x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hlavní sestra IKEMu šíří konspirační teorie o nebezpečí vakcín

Hlavní sestru IKEMu okamžitě propustit a hanit na sociálních sítích a v médiiích, protože zpochybnila covidového Boha. V rozhovoru řekla " U žen jsou časté případy, že chtějí otěhotnět, a tam se očkování nedoporučuje." .

3.8.2021 v 20:35 | Karma: 17,97 | Přečteno: 1378x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Experti se opět mýlili.

Malé pozastavení nad voodoo současné koronavědy. Spekulace co se příliš často neliší od chytře znějících žvástů. V konečném důsledku ale prostě neměli pravdu.

28.7.2021 v 16:25 | Karma: 34,52 | Přečteno: 1411x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Jojo, odborníci - Lidi lidme!

Podle nejnovějších expertů prý realita není skutečná a tak vlastně si můžeme představit, co chceme. A lidi by měli lidit. Zlidit všechno co najdou.To je náš tajný plán. Zlidit všechno a řídí to Putin, I všechny uklízečky v Rusku.

24.7.2021 v 15:49 | Karma: 7,08 | Přečteno: 205x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Vzdávám to. Logiku už nebudu očekávat. Ať žije Covid! Ať žije vůdce!

Svého času jsem hloupě zkoušel polemizovat s lidmi na bázi argumentů a faktů. To se ukázalo jako nesmysl, protože většina z vás asi ví, co se děje okolo. Argumenty jsou fajn možná u soudu, ale teď už jsou asi k ničemu.

21.7.2021 v 4:26 | Karma: 27,68 | Přečteno: 1270x | Diskuse| Společnost