Premium

Získejte všechny články
jen za 89 Kč/měsíc

Nemocniční sestra dodala záběry skrytou kamerou z hlavní nemocnice New Yorku

Už o této situaci dosvědčila řada lidí v minulosti. Nově se objevily záběry, co se konkrétně odehrává v této hlavní nemocnici pro Covid-19 pacienty. Došlo zjevně až ke zločinné nekompetenci.

I v českých médiích párkrát zaznělo, že jsou ventilátory nadužívány. Upozorňovali na to někteří doktoři. Reportáž s touto sestrou situaci nejen více dokládá ale odkrývá až děsivý rozměr, který by šel nazvat v podstatě zabíjením zdravých lidí.

Vypovídá, že někteří například přišli do nemocnice s úzkostí, která samozřejmě zhoršuje dýchání. Psychická ataka má silné fyziologické projevy, kdy si dotyčný může i myslet, že zažívá infarkt. Normální lékařský postup je aplikovat uklidňující léky na úzkost.

Nicméně během této krize byli v nemocnicích i pacienti s úzkosti přesvědčováni, že by měli být připojeni na ventilátor, který jim může zachránit život. Pravděpodobnost, že i zdravý člověk přežije velmi invazivní dýchání přes ventilátor, je minimální. Jde o nouzové opatření poslední záchrany pro specifické případy poruchy dýchání.

Tato sestra, Erin Marie Olszewski, k záběrům dodává své vyprávění, které ji často vede k slzám, protože byla nucena sledovat, jak jsou lidé bez pozitivního nálezu na Covid-19 nasazováni na ventilátory. A jak jsou ordinovány nezkušenými doktory, kteří sami neviděli velkou naději, že dotyční přežijí nasazení na ventilátor. Přesto odmítali pacienty léčit kontroverzním lékem na malárii v kombinaci se zinkem. 

Doktor jí na její návrhy lék alespoň zkusit oponoval, že účinek léku není prokázaný, a že by to mohlo situaci zhoršit.

"Jak zhoršit? Horší než smrt?" oponovala Erin.

Doktor se zasmál a namítl, že by taky mohli patřit k těm 10% lidí, kteří ventilátor přežijí.

Na záběrech vidíme řadu rozhovorů i s personálem nemocnice (dalšími sestrami), který stejně jako ona nechápe, proč je prováděn tento postup. Víme pouze, že tyto instrukce jsou z vyšších míst. Erin se podivuje "Jak z vyšších míst? Od Boha?". 

Že k něčemu takovému dochází vnímá v servilitě lidí, kteří jen následují příkazy. 

Konkrétně jde o věhlasnou nemocnici Elmhurst - dle amerických médií "epicentrum epicentra" amerických nemocnic pro léčbu nemoci Covid-19. Jde o ústřední místo, kde jsou posílání všichni Covid-19 pacienti z New Yorku. Jde o hlavní nemocnici, o které pěl chválu i Donald Trump ve svém projevu. V amerických médiích byla prezentována jako "válečnou zónu" koronakrize. 

Daná nemocnice tyto záběry dosud nekomentovala. Erin Olszewski pracovala v rámci této "infiltrace" ve dvou nemocnicích (v New Yorku a na Floridě) a v obou případech těchto státních nemocnic byl postup stejný. Sama říká, že jinak pracuje v soukromé nemocnici, kde je postup úplně jiný. Údajně tam aplikují onen lék na malárii a nedošlo k žádnému úmrtí. Nejdelší hospitalizace byla údajně maximálně 2 noci, kdy byli propuštěni zpět domů. V Elmhurst údajně zemřel skoro každý pacient.

Sestra svá tvrzení dokládá například i konkrétními záznamy z elektronických systémů nemocnice, kde je jasně uvedené, že daný pacient je označovaný jako pozitivní na Covid-19, ačkoliv byly opakované testy na virus negativní.

Tento postup je dle jejího názoru založen na snaze nemocnice získat od státu peníze. Protože za každého pacienta s Covid-19 dostane od státu 13 000 dolarů. A za každého pacienta, na který je nasazen ventilátor, dostane nemocnice skoro 40 000 dolarů. Vzhledem k tomu, že kvůli opatření nejsou v nemocnici léčeni prakticky skoro žádní jiní pacienti, je zjevně snaha preferovat tento postup za každou cenu. 

Drtivá většina lidí nasazených na ventilátor zemře, i když záleží velmi na zdravotním stavu. Samozřejmě člověk se zdravotními problémy má šanci minimální. Aplikace ventilátorů je tak invazivní zákrok, že musí být dotyčný na vysokých dávkách sedativ.

O New Yorku jsme slyšeli děsivé zprávy a byly často zdejším argumentem pro nutnost drakonických omezování svobody. Že umírali naopak právě kvůli krizovým opatřením, mění zcela situaci.

Situace připomíná známou aféru, kdy lékaři odmítali připustit, že by mohli být oni sami odpovědní za úmrtí při porodech. Jistý maďarský lékař měl tehdy teorii o infekci způsobené neumýváním rukou a nástrojů po pitvě. Neexistoval ale tehdy ještě mikroskop, takže přestože, když ve své nemocnici aplikoval postup umývání rukou, a měl výsledky v eliminaci úmrtí, byl z nemocnice vyhozen. Nakonec byl nuceně převezen do blázince, kde byl umlácen zřízenci. Dnes se po něm jmenuje univerzita.

Někteří doktoři, kteří ve své nemocnici zkusili Semmelweisovu teorii mytí rukou, spáchali sebevraždu z uvědomění, že chybným postupem zabíjeli své zdravé pacienty. Do té doby se těmto záhadným úmrtím říkalo "horečka omladnic". Později objev mikroskopu poskytl lepší vědecké chápání principů infekce.

V tomto případě některé nemocnice zřejmě čeká stejná sebereflexe. Zatím mentální blok, že by mohlo docházet z nevědomosti k takovému zlu, zjevně brání o této věci vůbec mluvit. I to jen byť připustit. Navzdory tomu, že tato sestra je jen jedna z mnoha pracovníků v lékařství, kteří na problém s ventilátory upozorňovali. Už jsme jejich zděšená vyjádření z této praxe mohli číst v médiích, ale na celou věc se jakoby zapomnělo.

Soudě podle statistik využití ventilátorů v nemocnicích ČR se nás tento postup zřejmě netýkal. Nicméně jejich použití bylo i doporučení Světové zdravotnické organizace WHO, protože ostatní neinvazivní techniky podpory dýchání nesou riziko rozprašování viru. A podle vyjádření jiných doktorů byla ventilace nevhodně aplikována také například v Itálii.

V článku se pokouším o shrnutí, nicméně doporučuji shlédnout celé video, kde jsou všechny podrobnosti (případně zde na bitchute.com, pokud bude na Youtube smazán):

Erin Marie Olszewski

Erin vstoupila do armády ve svých 17 letech. V roce 2003 byla nasazena jako podpora v rámci Operation Iraqi Freedom. 

Součástí jejích povinností bylo dohlížet na vyplácení pomoci a zlepšování nemocničních zařízení. Održela jako vyznamenání medaili za záslužnou službu a byla zraněna v boji. Erin nakonec službu opustila jako seržant a v roce 2012 se stala civilní zdravotní sestrou.

Erin je aktivistka v tématech lékařské svobody a obhájce informovaného souhlasu. Spoluzaložila alianci Florida Freedom Alliance, ale již s organizací nemá žádnou vazbu.

Autor: Jiří Míka | středa 10.6.2020 22:12 | karma článku: 29,33 | přečteno: 2346x
  • Další články autora

Jiří Míka

Jak na elitním diskuzním serveru NYX chybí diskuze

Server NYX bývá popisován jako elitní, protože pro přístup do diskuzí je nutné získat schválení. Mezi uživateli je mnoho odborníků z různých oborů včetně zaměstnanců České televize a jiných médií.

9.12.2023 v 20:06 | Karma: 14,72 | Přečteno: 655x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Moc velký reset na tak malý zájem masmédií

Všiml jsem si, že masmédia o Velkém resetu zároveň zmiňují konspirační teorie. Vlastně jsem nenašel snad ani jediný, který by je nezmiňoval. Tak počkat. Takže by o tom jinak ani nereportovali?

4.6.2023 v 4:18 | Karma: 20,59 | Přečteno: 440x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

Pan Ševčík se měl připlést k demontraci, když šel náhodou okolo. Spustila se démonizace a volání po jeho odvolání jako děkana VŠE. V demokratické zemi za to, že šel okolo demonstrace. Indikuje mi to směřování k povědomé totalitě.

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70 | Přečteno: 1060x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Reklamy - státem schválená propaganda

Až stát zakáže reklamy a marketing jako takový, pak mu budu věřit, že chce bojovat s manipulacemi. Vládní návrh na potírání "dezinformací" se hájí potíráním škodlivých manipulací. Ale reklamy si dokonce sám zadává.

5.1.2023 v 21:28 | Karma: 19,35 | Přečteno: 377x | Diskuse| Společnost

Jiří Míka

Korporace, banky i politici protlačují koncept metaverse

Jsme opakovaně upozorňováni, že dojde ke změně podstaty člověka - jeho propojení s digitálním světem spolu s genetickými modifikacemi a augmenty lidského těla. Od náhradních končetin po implantovaný mikročip.

28.8.2022 v 23:36 | Karma: 6,59 | Přečteno: 310x | Diskuse| Společnost
  • Nejčtenější

Tři roky vězení. Soud Ferimu potvrdil trest za znásilnění, odvolání zamítl

22. dubna 2024,  aktualizováno  14:47

Městský soud v Praze potvrdil tříletý trest bývalému poslanci Dominiku Ferimu. Za znásilnění a...

Moderní lichváři připravují o bydlení dlužníky i jejich příbuzné. Trik je snadný

18. dubna 2024

Premium Potřebujete rychle peníze, pár set tisíc korun a ta nabídka zní lákavě: do 24 hodin máte peníze na...

Studentky rozrušila přednáška psycholožky, tři dívky skončily v nemocnici

25. dubna 2024  12:40,  aktualizováno  14:38

Na kutnohorské střední škole zasahovali záchranáři kvůli skupině rozrušených studentek. Dívky...

Takhle se mě dotýkal jen gynekolog. Fanynky PSG si stěžují na obtěžování

21. dubna 2024  16:37

Mnoho žen si po úterním fotbalovém utkání mezi PSG a Barcelonou postěžovalo na obtěžování ze strany...

Školu neznaly, myly se v potoce. Živořící děti v Hluboké vysvobodili až strážníci

22. dubna 2024  10:27

Otřesný případ odhalili strážníci z Hluboké nad Vltavou na Českobudějovicku. Při jedné z kontrol...

Pád zhýralého náměstka otřásl Moskvou. Pod Šojguem se houpe židle

25. dubna 2024

Premium Ruskou politickou scénu rozvířil největší korupční skandál od začátku války. Zatčení náměstka...

Prezident má absolutní imunitu. Trump zaměstnal Nejvyšší soud, věří v průtahy

25. dubna 2024  19:09,  aktualizováno  19:40

Nejvyšší soud USA se poprvé zabývá otázkou, zda mají bývalí prezidenti absolutní imunitu vůči...

Trvalo to měsíc. Baltimore otevřel kanál pro lodě uvězněné po zřícení mostu

25. dubna 2024  19:34

Měsíc po zřícení přístavního mostu proplula nově otevřeným plavebním kanálem v Baltimoru první loď....

Chcete peníze? Máme otázky! Jourová jménem Bruselu griluje Ficovu vládu

25. dubna 2024  19:25

Nikdo si nepřeje, aby Slovensko přišlo o peníze z evropských fondů, řekla ve čtvrtek...

Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!
Svatý grál na suchou kůží na nohou. Přečtěte si, co vám pomůže!

30 uživatelů eMimina mělo možnost otestovat krém na nohy od Manufaktury z kolekce Louka. Pomohl vám na suchou a hrubou pokožku chodidel? Přečtěte...