Mezinárodní koalice pokrytců - důkazy chtějí jen zrádci

Martin Stropnický řekl, že hledat důkazy je ztráta času a kolaborace s nepřítelem. Plýtváním času je mandát od RB OSN, čímž lze Trumpův útok na Sýrii považovat za válečný zločin, který Stropnický schvaluje.

Fakta

Víte jak se dnes obhajuje válečný zločin? Řeknete chytře, že Rusko (by) rezoluci vetovalo. Tak se prostě poruší mezinárodní zákon a provede se defakto válečný zločin. 

Bez jediného důkazu. Kromě těch přísně tajných ale to v podstatě znamená, že důkazem je Emanuel Macron a podobní lidé. To jsou politici. Těm je radno důvěřovat, že? Hlavně když v podobných případech z minulosti, kdy se operovalo s tajnými důkazy, se ukázalo, že šlo o lži. A bylo prokázáno, že to byly lži.

Člověk schvalující tento útok, aniž by o těchto falešných důkazech z minulosti něco věděl, by si měl dát facku a zalepit si hubu na chvíli. "Tajné důkazy" byly už několikrát v minulosti ve skutečnosti dezinterpretované informace tajných služeb. A nikdo nešel sedět. Vše se uklidilo jako selhání/nekompetence těch, kteří nám tak krásně sebejistě tvrdili o jakýchsi důkazech, které nám nemohou ukázat.

K útoku je ještě potřeba schválení Rady bezpečnosti OSN, protože po 2. světové válce vzniklo OSN, aby se zabránilo opakování světového konfliktu. Tedy ÚTOK na nějaký cizí stát musí minimálně schválit tato Rada. Musí to schválit všechny členské státy resp. nesmí to žádný vetovat. 

To je, aby jen tak snadno nevznikaly mezinárodní konflikty. Nicméně například USA ale obecně mnoho operací NATO tento zákon opakovaně porušovaly. 

(De)mentalita

Ale když dám tyhle faktické "detaily" stranou, tak tu máme lidi, kteří nepotřebují důkazy. A kdo důkazy požaduje, než začneme někoho zabíjet, je označen za kolaboranta s nepřítelem. Bez výjimky. Každý kdo chce důkazy, je označen za agenta Ruska. Tohle je mentalita z doby studený války. Mentalita, kterou měli komunisti v ČSSR. Podobně to měli tehdy mimochodem i mnozí Američané z paranoidních obav z komunismu. Obě strany měly asi šproch pravdy. 

Tehdy hrál velkou roli tzv. Tým B. Kompetetivní sekce CIA, která byla vytvořena z dojmu, že CIA podceňuje záměry Sovětů a věřila, že USA mohou vyhrát jadernou válku se Sověty. Zpětně víme, že si vymýšleli naprosté nesmysly, kterým se ale tehdy věřilo. 

Či-li mávat "tajnými důkazy" je po zkušenostech z minula něco pramálo důvěryhodného, i kdybychom tomu chtěli (znovu) věřit. 

Martin Stropnický asi správně tušíc strašil proruskou propagandou po útoku na Sýrii. Zřejmě si uvědomuje, že schvaluje válečný zločin, a tedy veškerá kritika válečného zločinu musí být označena za kolaboraci s nepřítelem.

Popravdě lidi, kteří někomu chtějí zacpávat hubu řečmi o kolaboraci s nepřítelem, nestojí za to je brát vážně. Kdyby to nebyli lidé u moci nebo vlivní lidé v médiích. Ve skutečnosti je tato mentalita zcela nemocná. Naprosto chorá. To je jakobych ty, kdo se mnou nesouhlasí, označoval za agenty CIA. To je nemocná paranoidní mysl. Tyto lidi lze leda léčit pomocí nějaké psychologické pomoci, ale pokud má někdo takhle postavenou paranoidní mysl, tak je v podstatě blázen.

To není prostor pro argumentaci. Vše označí za spolupráci s nepřítelem. To je normální schizofrenie. Schizofrenici jsou uzavření v sobě a svém paranoidním světonázoru, a kdo ho rozporuje, je nepřítel.

Jen sledujte ty komentáře k článku, co jistě budou v podobném duchu následovat. Bude tam něco o proruské úderce. Tato paranoidní nemocná mentalita znemožňuje i vůbec si uvědomovat, že všechna tahle silná "gesta" (eufemismus pro útok na cizí zemi) riskují světový konflikt. Dokonce si řada z nich asi myslí, že právě tohle takovému konfliktu zabrání. Nebo návratu totality Sovětů. Ale sebelepší paranoia neopravňuje člověka napadat jiné lidi.

Pokud opravdu je Rusko problém, pak sice může vetovat i třeba útok sama na sebe, ale nezbývá než počkat, než zaútočí oni, kde se budeme pak bránit. Na obranu žádný mandát OSN nikdo nepotřebuje. A ne preventivně útočit po světě, kde máme pocit, že se děje nějaká nespravedlnost. Bez zákonů. Bez důkazů.

Ještě se mi líbí takové ty kecy, že ruská armáda je slabá, a že bychom jim to nandali. To je opravdu zas ukázka té nemocné mysli. Mimochodem uvědomujou si tihle debilové, že Rusové mají jaderné zbraně? Jinak než nadávkou je označit nejde, pokud si útok na někoho představují s jednoduchostí jako dát/nedát něčemu "like". Vysílat skrze útok "signály", že humanistům se něco nelíbí. Hnus.

P.S. Pokud někomu tak vadí Putin, je otázka, jestli on právě je tím lepším zlem. A může být nahrazen někým, kdo nám už lépe bude připomínat Sověty, pokud se bude jevit jako slaboch.

Autor: Jiří Míka | neděle 15.4.2018 15:26 | karma článku: 43,69 | přečteno: 2495x