Jiří Míka

Bílé ženy se dostaly na hledáček Black Lives Matter v seznamu doporučení bílým

23. 08. 2017 22:56:29
Chanelle Helm, vedoucí Black Lives Matter v Louisville, napsala 10 doporučení bělochům. Vyzývá tam bělochy, aby předali svůj majetek "černým nebo hnědým". Bílé ženy označila za komplice rasistů.

Těchto 10 bodů se čte dost podobně, tak je tu nebudu jednotlivě rozepisovat. V každém bodě v podstatě vybízí bílé lidi, aby dali svůj majetek černým nebo hnědým lidem. Dále (obzvláště bílé ženy) vyzvala, aby se zasadily o propuštění rasistů v práci. Toho se týkají asi 4 body výzvy.

V jednom z bodů dodává, že by se pro propuštění bělochů neměli ostýchat "použít rukou". V rozhovoru pro RT dovysvětluje, že nacisti jsou násilní, a proto jí přijde v pořádku vyzývat k násilí.

video //www.youtube.com/embed/vhWO3kYXsrI

Některé věty jsou skutečně pikantní. Jako třeba: "vypadají podezřele". No jo. Jsou bílí, co?

Nehodlám tu dál takovými plky ztrácet čas. Píšu to jen tak pro představu, co mají masmédia a podivná minorita aktivistů za svého miláčka "bojujícího proti rasismu".

Kompletní výzva je v článku zde: https://www.leoweekly.com/2017/08/white-people/

Ano, když skoro v každé větě vybízí k nějaké akci (a dokonce násilí) proti někomu, kdo je bílý, tak je to skutečně boj proti rasismu jak Orwell.

Bílí. Bílí. Běloši. Bílí. Běloši. Běloši. Bílé ženy. BĚLOŠI. Bílí! Běloši! Bílí! Bílé ženy!!!

To je tak celková argumentace v kostce - prý máme zaplatit za historii otrokářství. Takže řeší furt běloši to a běloši tamto, a všichni se mají tvářit, že to není rasismus ale boj proti němu. Proti bílým výhodám (white privilige)

#BlackLivesMatter je psychická choroba. Distancují se od ní i barevní (people of color). Nebo co je vlastně povolený termín? Co si do prdele mám vzít za slovo do úst, když mám rozebírat lidi, co jsou úplně posedlí řešením ras lidí? Co je za rok? Tohle dnes ještě někdo řeší? Snad leda neonacisti a Black Lives Matter.

Masmédia o rasismu a naprosté nepříčetnosti Black Lives Matter taktně mlčí.

Black Lives Matter je sekta, která bude nejspíš odpovědná za růst neonacismu, protože svou stupiditou nahrává skutečným neonacistům argumenty. Takové argumenty by rozbilo i malé dítě.

My odpovídáme za otrokářství před 300 lety? Kdyby alespoň byli ochotni o těhle ujetých obviněních diskutovat, ale zpravidla jen vykřikují hesla, a snaží se zabránit mluvit lidem s jiným názorem.

Rozdíl mezi Black Lives Matter (miláček masmédií) a neonacisty?

Obojí jsou rasisti. Obě skupiny jsou násilné. Snad jen dodám, že i KKK mi přijde rozumnější než Black Lives Matter. Bez nadsázky. Pusťte si rozhovor s někým z KKK nebo bílého nacionalistu z USA (což asi není možné dát automaticky na stejnou rovinu s neonacisty) a porovnejte s nějakým zástupcem Black Lives Matter.

Ale tohle je nemoc. Těžká choroba, protože Trump řekl, že kromě neonacistických a KKK kokotů tam byli i tihle levicoví kokoti, a to se říkat nesmí (obvinili Trumpa z nacismu, jak jinak...). Tak se už těším na tu těžkou kritiku kalibru ad hominem ("s nácky se nebavím", "nácku *hcípni" atd.).

Však jsem napsal, že bílé nacionalisty (a ano - myslím tím i ty, kteří volají po vyhnání ne-bílých.. ano tyhle extremisty) jsem dal na lepší pozici než Black Lives Matter. Ostatně i oni volají po vyhnání bílých. Rozdíl nula. Ku-klux-klan má ale lepší argumentaci.

Masmédia vykonávají ohromné skutky, jak utajit kritiky Black Lives Matter, co sami mají odlišnou pleť než bílou. Např. černochy (omlouvám se.. afroameričany).

Mezi kritiky Black Lives Matter resp. obecně povyku kolem rasismu patří také Morgan Freeman.

video //www.youtube.com/embed/Lw2TCEYs00g

Nebo víte o nějakých seriozních aktivistech z Black Lives Matter, kteří by změnili můj negativní pohled? Klidně linkujte. Já je znám jen z internetu, ale bohužel jediná věc mi je neukázala v jiném než negativním pohledu, jak jsem popsal.

Tady je ohromné riziko, že jejich aktivity nakonec skutečně vytvoří z neonacismu skutečnou hrozbu. Ten zatím pokulhával, ale nakonec může podobných tragédií jako v Charlottesville přibývat. Vždyť dnes už kdokoliv něco kritizuje, je obviněn z neonacismu. To slovo naprosto devalvovalo. Jak pak říkat skutečným neonacistům, když i Morgan Freeman je neonacista? Nepomůže, když ho kombinují se slovem "fašista". Devalvuje to obě ta slova.

Mezitím liberální anti-rasisti podpálili sochu Abrahama Lincolna. Byl to otrokář. Všichni tehdy byli. Vždyť ale bojoval proti otrokářství. Co příště? Spálení americké Ústavy? Skutečně je divu, že nacionalisti jsou popuzeni? A nacionalismus není jen hanlivé označení.. nebo Karel Havlíček Borovský je už taky nácek?

Autor: Jiří Míka | karma: 40.27 | přečteno: 2701 ×
Poslední články autora