A je to tu: důkaz, že Putin řídí vše na Západě

Nedávný hackerský útok, co vyřadil řadu firem z provozu, byl jasný důkaz, že Putinova chobotnice sahá po celém světě. Stejně tak tu máme ale například videa Putinem najmutých herců prezentujících uprchlíky ve špatném světle.

Například jeden z herců v roli uprchlíka řekl "Eat is not good" (v češtině asi přeložitelné jako "Jíst není dobré"), abychom se pozasmáli nejen nad jeho slabou angličtinou ale i faktem, že mu naše jídlo nevoní. Jiný říká, že by to ani zvíře nejedlo, a že takové jídlo je dobré pouze pro ženu.

Rozhovory s uprchlíky z kanálu Refugee crisis in Europe:

Docela se divím, kde jsou ty davy protestujících bezdomovců, co jsou nuceni vybírat jídlo z odpadkových košů. Některým našinců nevadí ani použité jídlo. Ale uprchlíkovi teplá přípravená strava zdarma nevoní. A pak si ještě postěžuje, že jim ve zdarma připraveném provizorním obydlí chybí televize. Je celkem jasné, že musí jít o Putinem najmuté herce, protože jak by asi tak člověk v nouzi mohl být tak vybíravý?

Podobně uprchlík z pekla, který si v ČR reportérům stěžoval, že tu máme pomalý internet, a jak odmítá nosit boty vyrobené v Číně. Opět prokazatelně Putinův agent. Najmutý herec k vyvolání xenofobních nálad ve společnosti.

Jiní najmutí "imigranti" v rozhovoru uvádí, že odmítají pracovat, resp. jim nevoní konkrétně nabízená práce. Včetně toho, že by do ní museli chodit včas. To je pro ně "not good". 

Bez jakýchkoliv debat je cílem Putina rozbít naši skvělou liberální demokracii rozštěpením Evropy nastolením xenofobně populistických narativů ve společnosti. 

"Debatovat" o pravdě chtějí jen rasisti. Ve skutečnosti to vše spadá pod obludnou síť proruské propagandy, která se hranou snahou nastolit "diskuzi" snaží atakovat mysl veřejnosti řadou protichůdných vzájemně si protiřečících hoaxů a konspiračních teorií.

Že Putin osobně zařídil hackerské útoky i například financování tisíců herců, kteří se aktivně shazují před zvědavými kamerami novinářů, je krystalicky jasné, že to ani není potřeba více prokazovat.

Hackerské útoky sice vyřadily i ruské firmy, ale to je jen krycí manévr, aby Putin odvrátil pozornost od skutečného viníka - Ruska.

Absence důkazů, že Rusové hackováním ovlivnili americké volby, by už měla být dostačující, takže kolik více důkazů bychom chtěli?

To Rusové právě chtějí, abychom hledali přímé důkazy, že byli tito "uprchlíci" Putinem uplaceni. Abychom hledali převody peněz a jasně prokázali finanční vazby mezi konkrétními lidmi. To je přesně co Putin chce! Abychom běhali jako myši v JEHO labyrintu. S proruskými 24 hod denně placenými trolly, který se do toho všeho snaží "diskutovat".

Kdyby totiž šlo skutečně o reálné imigranty, pak možná děláme samotným skutečným uprchlíkům medvědí službu, pokud mezi nimi nechceme rozlišovat.

Mezi rodinou s dětmi ze Sýrie nebo Libye, kterým někdo (ať už kdokoliv, třeba Západ) vybombardoval dům, a imigrantem, který reportérům sdělil, že jeho největší problémem jsou "obrovské koule" naznačujíc, že se potřebuje nutně pářit s ženou, která mu dosud nebyla přistavena. Tak ještěže jsou tam spolu s ním ty rodiny s dětmi, že? Čekající měsíce a roky v nekonečných řízeních na odbavení azylu, protože si přece nebudeme vybírat, kdo potřebuje pomoc prioritně.

Koho množství jasných důkazů o Putinovi nepřesvědčilo, najde mraky dalších zde.

Mimochodem nevěnujme pozornost uniklému manipulativně sestříhaném rozhovoru s Johnem Bonifieldem, producentem CNN, pořízeným skrytou kamerou. Ten je navíc také placen Putinem. K tomu ještě manipulativně sestříhán - ty věty jsou naprosto vytrženy z kontextu.

„Většinou jsou to blbosti. Nemáme žádný důkaz. Pokud by nějaký byl, věděli bychom o tom. Mám pocit, že nic nemají, ale chtějí do toho vrtat. A také si myslím, že má prezident pravdu, když říká, že je to hon na čarodějnice.“John Bonifield, producent CNNPředklad z Putinem placeného serveru: https://www.casopis-sifra.cz/jeden-sefu-cnn-videu-natocenem-skrytou-kamerou-priznava-ze-vlivna-zpravodajska-televize-lze-od-rana-vecera-cesky-mainstream-radeji-mlci/

Autor: Jiří Míka | sobota 1.7.2017 18:51 | karma článku: 32,75 | přečteno: 1197x
  • Další články autora

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70

Jiří Míka

Válek nerespektuje rozhodnutí SÚKL

12.2.2022 v 14:17 | Karma: 26,72

Jiří Míka

Co si mám myslet o novém jazyku?

27.11.2021 v 18:04 | Karma: 27,42

Jiří Míka

Válek: "Chronici půjdou do kytek"

3.11.2021 v 2:31 | Karma: 33,17

Jiří Míka

Změna je jediná konstanta

26.8.2021 v 2:14 | Karma: 12,62

Jiří Míka

Experti se opět mýlili.

28.7.2021 v 16:25 | Karma: 34,52

Jiří Míka

Jojo, odborníci - Lidi lidme!

24.7.2021 v 15:49 | Karma: 7,08
  • Počet článků 373
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2377x
Můj portál: web.branyvnimani.cz

Soundcloud: https://soundcloud.com/gorg

Audius: https://audius.co/gorg222

Spřátelené weby