ČT opět straší alternativními médii. Jako za komunismu.

Česká televize opět předvádí neuvěřitelné akrobacie, jak se nic nepokusit vyvrátit nebo nějak jinak hovořit k tématům, která trápí alternativní média, ale opět jak za komančů další zpráva jak přes kopírák - kádrování, démonizace.
Česká televize, pořad @Online: "YouTube jako ideální nástroj k šíření dezinformací a konspiračních teorií. Kanálů, které se tváří jako seriozní zprávy, a přitom šíři lži, přibývá i v českém prostředí..."http://www.nwoo.org/2017/05/10/komedie-mocne-nwoo-ovlada-vsechny-pokracuje-v-poradu-online-na-ct/

Na aktuálně cz sestavili mapu těchto nepřátelských serverů:

Pokud si někdo třeba myslí něco jiného, než že Rusko použilo sarin v Syrii, šíří lež. Zkráceně řečeno - kdo si o vážných tématech myslí cokoliv jiného, než je schválený mainstream, šíří nepřátelskou propagandu, a samozřejmě s nimi ČT zatočí, jak soudruzi uměli už kdysi :) Jen teď v hávu CGI (počítačové grafiky, moderních studií).

Docela se divím, že furt sází na tu svazáckou kartu. Všechny vstupy k tématu jsou vždy identické - analyzují ty servery jako nějaké zločince. Je jim úplně jedno, že jejich vlastní host ve studiu tvrdil o sarinu to samé - že je ta ofiko verze úplná blbost.

Velká mapa českých dezinformátorů na YouTube. Rozkrýváme obří síť šířící lži, vládne jí jeden kanálhttps://zpravy.aktualne.cz/domaci/na-youtube-cili-na-cechy-desitky-dezinformatoru-videa-siri-r/r~9fadcb602a8c11e7afda0025900fea04/Reportáž ČT vychází z tohoto článku

S jakou četností se objevují v TV tyhle vstupy o zlých konspiracích, asi ukazuje, jak moc jim teče do bot, a nemůžou prostě použít nic jinýho než jen tyhle agresivné útoky.

Místo snahy oponovat tvrzením alternativních webů, vytváří jen další mapy zlých konspiračních webů a přistupují k nim jako k nějaké hrozbě. Serverem NWOO se prý "už zabývají kriminalisté". :) 
Jako seriozní zprávy se spíš tváří oni :-D

P.S. Autor webu nwoo.org v článku uvádí, že zvažuje za tuto reportáž právní kroky. Podle ní "jde o mocného prorusky orientovaného vládce všech konspiračních webů" - kanálů, které jsou "stoprocentně dezinformační".

Na mapu sítě konspiračních kanálů se například dostal Igor Chaun, režisér, který se podílel na studentské revoluci v 1989, ale také i Česká pirátská strana.

Autor: Jiří Míka | neděle 4.6.2017 23:47 | karma článku: 35,64 | přečteno: 1600x