Aliance - únik e-mailů Clintonové má být jen začátek velkého odhalení

David Wilcock tlumočil skrze své údajné kontakty v americké administrativě už celé roky tvrzení, že existuje jakási velká Aliance lidí uvnitř vlád světa pracující na odhalení korupce. Ale i důležitých utajovaných informací.

Předem varuji, že tento článek se možná bude číst jako rafinované sci-fi jak z nějaké povídky P.K. Dicka. Toho mimochodem vyšetřovali v FBI pro podezření, že do jeho knih vkládá šifrované zprávy komunistického spiknutí!

Žijeme v určité realitě, na kterou jsme si navykli. Tento navyklý způsob života nám přijde normální. Nedostatek surovin, energie, peněz a všudypřítomná korupce. A že jedinec nemůže nic změnit a je tomu všemu jen vydán na pospas štěstí nebo osudu.

David Wilcock skrze své kontakty předkládá popis reality, který je natolik odlišný, že by nám připadal jako dobré sci-fi ale nemožný být skutečností. Planeta bytostí žijící v amnézii o svém skutečném původu/podstatě. Udržovaní v nevědomosti mocenskými strukturami po celá staletí až tisíciletí. O historii lidstva a pokročilých civilizacích, které zde měly být před několika tisíci lety. A o tom že některé vlády světa už mají minimálně 50 let k dispozici pokročilé technologie umožňující cestovat po naší sluneční soustavě.

Wilcockovo odhalení připomíná Disclosure projekt Dr. Greera, který uspořádal v roce 2001 velkou tiskovou konferenci se stovkami svědků z armády a jiných složek státu prokazující, že lidstvo se v moderní historii již setkalo s mimozemskými civilizacemi. Volal po vyšetřování americkým Kongresem.

Ale vraťme se zpět na "zem".

#Pizzagate - první dějství většího odhalení?

Dr. Steve Pieczenik do celé kauzy Pizzagate a úniku e-mailů Clintonové přinesl velmi zajímavé nové informace. Přišel totiž s tvrzením, že je součástí velké Aliance lidí ze CIA, FBI, vojenské zpravodajské služby a další 15 zpravodajských služeb, kteří se jali spustit dle jeho slov "v podstatě druhou americkou revoluci".

Zabránit usednutí Clintonové k moci a k jejímu zatčení včetně manžela Billa Clintona za sexuální zneužívání dětí (prý k tomu mají i důkazy).

Únik e-mailů je v médiích dáván za vinu Rusům, nicméně on veřejně deklaroval, že to byl on a "jeho přátelé", kteří poskytli tyto e-maily Julianu Assangovi pro server Wikileaks. Toto odhalení masmédia kupodivu ignorovala, ačkoliv se tím v podstatě přiznal ke kriminální činnosti.

"...(Clintonová) bude obviněna také z pedofilie, sexu s nezletilými a z dalších obvinění... Ale chci vás informovat, že my všichni ve zpravodajské komunitě velmi dobře víme, že se svými aktivitami nepřestali, a nehovoříme zde jen o jedné cestě na Bahamy ale o 20 až 30 cestách, kdy Bill a Hillary samostatně i společně letěli 'Lolita expresem', aby podnikali sexuální aktivity s nezletilými. "
Steve Pieczenik, 1. listopadu 2016

Dr. Steve Pieczenik pracoval pro 4 americké administrativy a má vzhledem ke svému CV vysoký kredit.

Stal se tak jakýmsi prvním důkazem tvrzení Davida Wilcocka, že tato Aliance zjevně existuje. Prý jsme měli být trpěliví, než to bude znát veřejně, a nyní po několika letech tu skutečně máme něco, co by mohlo potvrzovat jeho tvrzení o velké Alianci. Jakéhosi protispiknutí. Kontrarevoluci proti korupci, která se netýká jen Clintonové resp. Clinton Foundation.

Touha vědět

#Pizzagate ukazuje temné zákoutí moderní lidské historie, kterou zřejmě musíme vstřebat, abychom se mohli posunout dál.

Pizzagate a související temné pozadí vysoké politiky (nejen v USA) je zřejmě něco, jehož odhalením si všichni musíme projít. Temným šokem. Že jsou u moci převážně pedofilové a satanisté (aby toho nebylo málo).

Masmédia se snaží celou věc označit za fake news a ignorovat informace, které na něco podivného skutečně ukazují. 

Ale je někde psáno, jak takové správné spolčení musí vypadat? A právě pedofilie je nejen způsob jak lidi nalákat ke korupci ale i dokonalý způsob pro vydírání. Ze sirotčinců po celém světě se ztrácí děti a vysocí politici, bankéři i soudci byli opakovaně obětmi zneužívání obviňování ze sexuálního zneužívání i satanismu. Jmenovitě zejména v USA a Británii, ale i v řadě jiných zemí Evropy (Belgie). Také někteří chycení pedofilové rovněž vypovídali o velké pedofilní síti ve vyšších kruzích, pro které byli prý jen pěšáky.

Všimněte si například, že kolem #Pizzagate média snad nikdy neuvedla konkrétní citace oněch e-mailů (mají obsahovat užívání kódových slov). Zaříkávají se tím, že byl Podesta známým vášnivým nadšencem do kuchyně. Z jednoho e-mailu by se to tak mohlo jevit, ale přečtěte jich víc, a dojem, že se baví skutečně o jídle, rychle vymizí. 

V kauze nenajdeme přímé důkazy těchto domnělých zločinných aktivit, ale být detektivem budu cítit jasnou stopu, kterou je nutné prošetřit. Přístup masmédií možná lépe dává smysl s kauzou slavného moderátora BBC, o kterém se zjistilo, že dlouhá léta zneužíval děti. A také z reakce BBC na toto odhalení.

Pizzagate ukazuje temné zákoutí lidské historie, které zřejmě musíme vstřebat, abychom se mohli posunout dál.

Čekají nás totiž zjevně další mnohem zajímavější a pozitivnější odhalení, které zasvěcenci ve vládách světa tak nějak nevědí, jak nám sdělit. Že už nyní máme technologie pro rychlé cestování Vesmírem i čisté zdroje energie ale i informace pro lepší pochopení naší lidské historie v nezcenzurované podobě. A že lidská myšlenka má schopnost ovlivňovat vnější realitu včetně hmoty. Schopni cestovat Vesmírem i bez technologií.

Utrpení a traumata, zahlcení prací a cenzura nás naplnily strachem. O finance, život. Učinili tak lidi manipulovatelnými. Násilí na dětech má být i technika vymývání mozku pro přeprogramování osobnosti pro plnění úkolů (trauma je potlačeno do podvědomí a osoba disociuje svou osobnost) - oběti se také následně sami stávají násilníky ale i politiky atd. Spíš potřebujeme pochopit, co se děje, než naštvanost a nenávist. Neschopnost připustit, že by se ve vysokých kruzích mohla páchat tak vysoká zločinnost brání cestě, jak celý ten kruh korupce přerušit. Odhalení z vyšších míst totiž ohrožuje jejich životy, a proto zveřejnění takových informací vyžaduje vysokou koordinovanost stejně jako podporu veřejnosti, která k těm informacím musí přistoupit vyzrále a automaticky je nezavrhovat. Ani nepropadnout touze lynčovat. Zlo hraje svou roli, ale všichni jsme na cestě.

Některé ostatní civilizace se nám údajně snaží při odhalení asistovat, ale jsou názoru, že si své zkorumpované politiky musíme svrhnout sami. Nejen mocní ale i my se musíme poučit (jak být suverénními bytostmi), jinak bychom je buď uctívali jako nové Bohy, zachránce, nebo se je snažili ovládnout, když by byla příležitost.

Ve sci-fi už zjevně žijeme.

Druhé video veřejné deklarace Aliance na téma Pizzagate Stevenem Pieczenikem:

Zdroje k tématu:

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3589628/Report-Bill-Clinton-jumped-aboard-disgraced-sex-offender-Jeffrey-Epstein-s-Lolita-Express-plane-junkets-26-TIMES-just-three-years.html

http://www.independent.co.uk/news/world/americas/us-elections/anthony-weiner-sexting-scandal-hillary-clinton-emails-fbi-investigation-a7385876.html

http://www.dailymail.co.uk/news/article-3729466/Child-rape-victim-comes-forward-time-40-years-call-Hillary-Clinton-liar-defended-rapist-smearing-blocking-evidence-callously-laughing-knew-guilty.html

http://www.foxnews.com/world/2016/11/20/lawyers-politicians-among-20-men-arrested-in-norwegian-pedophile-network-probe.html

https://isgp-studies.com/belgian-x-dossiers-of-the-dutroux-affair

https://www.theguardian.com/world/2002/may/05/dutroux.featuresreview

https://en.wikipedia.org/wiki/Franklin_child_prostitution_ring_allegations

https://www.youtube.com/watch?v=4AFrMpQxbmk (Government Child Abuse (BANNED Discovery Channel Documentary) | The Franklin Cover-up)

http://divinecosmos.com/start-here/davids-blog/1208-endgame-pt-1

http://www.huffingtonpost.co.uk/darren-perks/solar-warden-the-secret-space-program_b_1659192.html

https://web.archive.org/web/20161122083118/https://m.reddit.com/r/pizzagate/comments/5da0kp/comet_ping_pong_pizzagate_summary/ (stránka byla zcenzurována serverem reddit.com, toto je záloha)

https://dcpizzagate.wordpress.com/2016/11/07/first-blog-post/

Autor: Jiří Míka | pátek 20.1.2017 13:29 | karma článku: 20,10 | přečteno: 951x
  • Další články autora

Jiří Míka

Hon na Ševčíka

16.4.2023 v 16:12 | Karma: 35,70

Jiří Míka

Válek nerespektuje rozhodnutí SÚKL

12.2.2022 v 14:17 | Karma: 26,72

Jiří Míka

Co si mám myslet o novém jazyku?

27.11.2021 v 18:04 | Karma: 27,42

Jiří Míka

Válek: "Chronici půjdou do kytek"

3.11.2021 v 2:31 | Karma: 33,17

Jiří Míka

Změna je jediná konstanta

26.8.2021 v 2:14 | Karma: 12,62

Jiří Míka

Experti se opět mýlili.

28.7.2021 v 16:25 | Karma: 34,52

Jiří Míka

Jojo, odborníci - Lidi lidme!

24.7.2021 v 15:49 | Karma: 7,08
  • Počet článků 373
  • Celková karma 0
  • Průměrná čtenost 2377x
Můj portál: web.branyvnimani.cz

Soundcloud: https://soundcloud.com/gorg

Audius: https://audius.co/gorg222

Spřátelené weby