ARD zvažuje žalobu na AfD, protože je nechce pustit na jejich meetingy

Německá televize ARD projevila své rozhořčení, že je politická strana AfD nechce vpustit na jejich setkání. Prý podají žalobu. Jaká to ironie, že žádné médium nebylo naštvané, že nejsou vpuštěni na setkání elit Bilderbergu.

Dlouhou dobou měla masmédia problém vůbec jedinkrát zmínit, že ke každoročním setkáním Bilderberg vůbec dochází. Mnoho lidí rozporovalo samotnou existenci setkání Bilderberg jakožto konspirační teorií bláznů s alobalovými čepičkami na hlavě. 

Nyní když je už Bilderberg veřejnější a má dokonce svou vlastní webstránku, není stále volně přístupný novinářům (ačkoliv někteří novináři resp. majitelé médií se setkání účastnili).

Setkává se tam výhradně elita politiky, médií a byznysu. Taková setkání politiků v utajení jsou z hlediska transparentnosti velice problematická.

Přesto je v tomto případě přístup masmédií zcela opačný. Nejenže je to nerozčiluje, ale dokonce zpravidla o těchto setkání elit taktně mlčí, a hovoří pouze o setkáních G20 apod. (To samé platí pro Radu pro zahraniční vztahy a jiné skupiny)

Setkání Bilderberg, 1954

Přitom se představitel EU nechal slyšet, že vytvoření měny Euro bylo projednáváno právě na setkáních Bilderberg, ačkoliv tato setkání zjevně nemají žádnou právní platnost.

Protiuprchlicky zaměřená AfD (Alternativa pro Německo) je v očích médií opět strašákem extrémismu, který navíc brání jejich médiu v přístupu na plánovaný meeting. Dvojí metr je zde ovšem evidentní. Nezbývá než se chytnout stébla, že politická strana AfD a Bilderberg jsou formálně odlišné platformy.

Podobně nesmyslně vyzněl výpad protestu studentů v blízkosti meetingu AfD, kteří následně dostali na setkání prostor říci do mikrofonu důvody svého protestu. Tvrdili, že AfD je extrémistická neonacistická homofobní sexistická strana. Na následné pobídnutí, aby to na něčem prokázali nebo vysvětlili, nebyli schopni svá stanoviska vysvětlit. 

Zdroje:

http://www.seattletimes.com/business/german-tv-slams-exclusion-from-european-nationalist-meeting/

http://zpravy.idnes.cz/tajne-jednani-mocnych-poznali-uz-ctyri-cesi-mluvili-jsme-s-jednim-z-nich-1ai-/domaci.aspx?c=A080611_145126_domaci_adb

http://zahranicni.eurozpravy.cz/eu/158282-svet-se-otrasl-pod-tihou-bilderbergu-velka-zvirata-resila-problemy-lidstva/

Autor: Jiří Míka | středa 18.1.2017 15:00 | karma článku: 36,70 | přečteno: 1243x