Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
MP

Upozorňuji karmovače, že autor článku klame. Z jeho zdrojových odkazů se 3 týkají omezení tleskání ve školách ( 1. a 2. odkaz je o stejné škole ) a zbývající 2 vykonávání pánské potřeby ve stoje. Ta nejsilnější tvrzení v článku ( že někdo vychvaluje gulagy nebo o diskriminaci mužů v CERNu ) neodzdrojoval vůbec !

0 0
možnosti
JZ

To ne no, já jsem to ovšem vygooglil doslova za 10 vteřin. První odkaz je na The Telegraph, mám pocit, že ten není v seznamu dezinformačních médií, když tak mě vyveďte z omylu.

Mimochodem, teď je řada na vás, abyste doložil své tvrzení, že autor článku klame. Pokud to nedoložíte, tak se příště radši mírněte, jo?

0 0
možnosti
BG

"Na situaci těhle LGBT svinstev je zarážející s jakou arogancí se vyjádřují za ostatní gaye a lesbičky. Jejich jménem tvrdit, že gulagy byly skvělé."

Ne, chápete to úplně špatně. Jsem gay a za mě se nikdo nevyjadřuje. S lidmi, kteří učinili toto prohlášení, mě spojuje jen jiná sexuální orientace. Nejsem členem žádného spolku nebo sdružení, neberu je za své, neberu za ně odpovědnost a totéž je i obráceně.

Bylo by dobré opustit toto třídění lidí, protože k ničemu dobrému nevede. Když učiní prohlášení Trump, Zeman nebo Putin, taky k tomu nikdo nepřipíše, že je součástí heterosexuální komunity a netahá s sebou ostatní heterosexuály. Vás s těmito třemi lidmi spojuje zase jen sexuální orientace. Nic víc.

Nebudu s někým souhlasit nebo ho podporovat jen proto, že má stejnou sexuální orientaci jako já. Ani Vy to, předpokládám, neděláte.

0 0
možnosti
JM

J18i41ř19í 30M37í10k53a

15. 7. 2019 17:51

No právě.. ale často to někteří podobní aktivisti takhle podávají, resp. to tak uplatňují ve své argumentaci. A třeba jsou sami heterosexuální kolikrát. Ale bojují za práva a toleranci jakousi medvědí službou.

0 0
možnosti
RM

po přečtení vašeho blogu, ale i jiných článků si vždy vzpomenu na film se Stalonem (nemohu si vybavit název filmu). Tam toho Staloneho zmrazili a pak rozmrazili po určité době do období, kdy se všichni museli chovat slušně a podle pravidel, protože ONI přece věděli co je pro lidi to nejlepší. Za porušení takových pravidel hrozilo odebrání nebo naopak přičtení nějakých kreditů. Jo a policajti nesměli mít pistole, protože to bylo nehumánní. ;-)

1 0
možnosti
RJ

Demolition man.

Ale spíš mi to připadá jako ten polský film Sexmise. Chudák Jamesa Bondová, snaží se ale lidi ji prostě nechápu. Ale to není její vina, to je jistě vina všech těch lidí co odmítají ženy v hlavní roli.

Třeba taková parta hic Klabzubova jedenáctka, pardon Dannyho parťačky, byl totálně artový film který by si zasloužil 120%.

A to nemluvíme o koncentračních táborech v USA, a tom

mudžahedínovi co se snažil osvobodit uvězněné sestry minulý týden.

0 0
možnosti
Foto

Skvelý článok. Karma.

Nemusíme si ísť pre príklady na západ. Progresívny denník SME na Slovensku je tiež poriadny SJW. Najnovšie mali tri články o tom ako pedofili trpia a máme s nimi mať súcit. Občas píšu o privilegiách heterosexualnych bielych mužov. Redaktori aj obľubujú slobodu prejavu - 80 %mojich diskusných príspevkov zmazali, lebo svojimi neprogresivnymi názormi sústavne porušujem kódex.

0 0
možnosti
JM

J36i82ř30í 71M60í33k55a

15. 7. 2019 20:23

Skutečně se to tu začíná objevovat. Zatím spíš nesměle. Genderová studia v Brně byla dokonce zrušena. Pro "nezájem".

Asi nejradikálnější lámání chleba je tu podpora svobody slova. Kdo je pro a proti. Tvrzení, že některé myšlenky jsou "špatné", je snad orwellovský trolling. A v závěsu související otázka kdo je pro použití násilí k prosazení/potlačení názoru.

0 0
možnosti