Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

No... hezky jste popsal. Myslim, ze hodne lidi jen zira. Kdo se odvazi cokoliv rici, je pry prorusky. Kristepane. Kdo z ceskych obcanu se kdy zajimal o Rusko a jak by ho asi podporoval? Drtiva vetsina lidi je rada, ze se minulosti zbavila a ze v Rusku nezije. A ted zase pry dokonce na Vaclavaku fasisti. Zde uz prevazuji blogy panu Flasky a Zieglera a pak apoliticke. V diskuzich podobne. No tak jak to chce redakce mit, tal to bude. Presouva se kvalita postupne jinam.

Vam karma. 👍

2 0
možnosti

J51i61ř23í 76M83í11k62a

18. 4. 2023 18:10

Jo já třeba od nejednoho slyšel, že nemají rádi ani Rusko ani Ukrajinu.

Najednou je ale s (ne)příklonosti jedné ze stran "zrada", "kolaborantství" apod. A není to ani omezování svobody slova.. jen nechtějí, aby se mohly říkat lži :-) Takové krásne eufemismy.

Myslím, že žádný z totalitních režimů v minulosti snad přímo neměl žádné zákony o omezování svobody slova. Ono to vždy bylo navlečeno na něco jiného. Od toho se odvíjely různé nepsané zákony. Do Strany taky jistě nebylo povinné vstupovat. A lidi, co poslouchali dezolátní Svobodnou Evropu žejo možná byli západní špioni, co tu chystají převrat. Tak nebo tak RSE vysílání bylo rozvratné, takže slušný člověk neměl důvod něco takového vůbec na rádiu naladit.

2 0
možnosti
Foto

Debata zde i jinde o Ševčíkovi většinou jde mimo hlavní problém. Ševčík se prostě dostal tam, kam nepatří, protože ani zdaleka neplní obvyklé podmínky pro docenturu. K tomu ještě mu narostl hřebínek, myslí si o sobě, že je někdo a přiměřeně k té své neopodstatněné domýšlivosti se uboze a trapně chová.

0 0
možnosti

V této republice je tolik docentů, kteří neplní obvyklé podmínky, že je to u vámi vybraného jedince, celkem jedno.

;-)

1 0
možnosti
Foto

Šíření lží je velmi snadné. Stačí si najít prostor, nejlépe veřejný, tedy všem dostupný. Ten poskytují i blogeři umožňující diskuse trollům.

Komentář pana Dandy vytýká pánům Zieglerovi a Flaškovi absenci argumentů a důkazů. To ale ještě není vrchol "umu" pana Dandy, který vyjadřuje nespokojenost s obsahem jejich příspěvků. Přisuzuje jim neschopnost či neochotu argumentovat trvalou, což je nesmyslné, nepravdivé a přesněji lživé tvrzení. Pan Danda se ale nespokojí s tak mírnou kritikou, když má potřebu použít slova bláto a vzpomenout na ruďáska. Nabil brizantním střelivem a zlotřile obvinil oba jmenované z bezcharakterního jednání poplatné směru aktuálně vanoucího větru. Kdo oba pány alespoň občas čte, ví, že jejich postoje se nijak nezměnily ani po volbách, ani po zahájení ruské speciality na Ukrajině. Své podlé tvrzení pan Danda , všímající si použití argumentů a důkazů, žádným argumentem či dokonce důkazem nepodložil. Vyjádřil tedy svobodně svůj názor, nebo zde pouze vyprázdnil své útroby?

Já bych takovou špinavost pod svým textem smazal, byť bych tím zklamal ty, kteří vyvržený obsah s gustem zhltli.

4 0
možnosti
Foto

Ono to hlavně vypovídá o Dandovi. Já se rozhodl je pod svými blogy už nemazat. Ať je ta jejich ubohost na očích.

1 0
možnosti

Tak Ševčík šel náhodou okolo. Zbytek Vašeho příspěvku má stejně mizivou informační kvalitu. Ale snaha se cení, ne, že ne.Rv

5 0
možnosti

Vy snad těm svým a Ševčíkovým lžím věříte.... na televizních záběrech se na schodech k Národnímu muzeu pral s policajty. Takovým báchorkám, že šel náhodou kolem a pomáhal raněnému nemůže snad nikdo normální věřit. Pokud jde o hájení principu svobody - Ševčík je akademický hodnostář a musí dodržovat etický kodex - především apolitičnost při výkonu své funkce a při výuce. Vše Ševčík opakovaně a dlouhodobě porušuje. Ať jde zkusit štěstí třeba do soukromého sektoru nebo do politiky a nikdo ho nebude chtít odvolávat.

8 2
možnosti

Ještě že je na netu několik desítek videí z celé této akce.

Pral se s policisty....................

;-D;-D;-D;-D

1 0
možnosti

etymologicky je to nesmysl. Slovo demokracie má původ řecký, a slovo demos (lid) je základem. Slovo demonstrace je původem latinské a s lidem nemá vůbec co dělat, původní slovo mělo význam "podat důkaz"

Když už jsme u antiky, moc bych s ní nešermoval, protože už od Thukydida tam má slovo "demokracie" silný nádech významu "ta kašpařina, co se Atéňanům tedy vůbec nepovedla"

1 0
možnosti

J47i14ř78í 64M72í85k30a

16. 4. 2023 22:27

Etymologii jsem řešil u slova demokracie, abych připomenul, že jde o vládu lidu (v našem případě zastupitelská). Demonstrace vnímám jako jeden z velkých aspektů každé demokracie..

Nějaké postihy v souvislosti s demonstracemi.. jsou kontra myšlenkám svobodné společnosti v samotném základu.

Natož pokud šel někdo jen okolo. To je alarmující.

0 0
možnosti
Foto

Pan docent Ševčík se stal obětí dezinformací, což je z videa zřejmé.

Vzpomínám si, jak nám sděloval, že pomáhal zraněnému muži. Ďábelskou intrikou byl, zdá se, vylákán do dramatické situace na schodech Národního muzea, kde se dožadoval rozhovoru s velitelem zásahu, o němž ho někdo sprostě a záměrně lživě informoval, že je znamenitým felčarem (na půl úvazku) a že nemá nic jiného na práci, než suplovat práci lemplovských zdravotníků. Důvěřivosti pana docenta zneužil i občan, který nabízel právní pomoc, ovšem dle toho, jak směle policistovi tykal, nejednalo se o právníka ani jinak vysokoškolsky vzdělaného občana, ale o nastrčeného provokatéra.

9 0
možnosti

J68a63n 81K56a11r70a15s60e29k

16. 4. 2023 20:52

jsem presvedcen, ze system uz nemuze jinak, nez toho Sevcika vyhodit.

Kdyby to neudelali, tak to obyvatelstvo bude chapat tak, ze si kazdy muze rikat co chce. To ale prece nejde. Takovy chaos ve spolecnosti.

3 0
možnosti

Hon na Ševčíka není honem na něj , ale úpornou snahou zastrašit protestní hlasy v celém spektru. Normální, neznámí protestující už byli odsouzeni, teď je třeba zalovit ve vodách školství. Přesně tak se chovali komáři. Všudypřítomý strach z udávání a postihů, který se nazýval autocenzurou.

9 8
možnosti

J70a22n 49K33a21r13a43s71e62k

17. 4. 2023 11:50

reknu Vam to tedy na rovinu:

'zastavate a prezentujete naprosto nespravne nazory'

Dale prohlasuji, ze s vasimi nazory nasouhlasim a nikdy jsem s nimi nesouhlasil a take ze jak s Vami, tak s Vasimi znameymi nebo pribuznymi neudrzuji jakekoliv kontakty.

0 0
možnosti

Wokaři od Zieglera po Flašku ječí, jak je všechno proruské a dezolátní, ale žádný důkaz týkající se věci nemají.

Naštěstí článek na rozdíl od nich respektuje akademické svobody i presumpci neviny.

6 8
možnosti

A něco konkrétního k tématu by Hinterbuchner nebylo?

4 3
možnosti