Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Uživatel požádal o vymazání
0 0
možnosti

J14i67ř72í 18M17í37k34a

18. 8. 2021 15:05

Téma vymývání mozku je teď aktuální v tom, co dělají masmédia i vlády většiny zemí světa. To co provádí je psychologické mučení. A dostávají tím lidi do infantilního stavu, kde vláda přebírá roli rodičů. Vystrašením, izolací a výhružkami/odměnami.

To jsou techniky popsané Amnesty international jako psychické mučení cílící eliminaci lidské vůle. Lidé mají pak problém přemýšlet. Část mozku, která je atakována, je základní vrstva přežití. Ta není racionální. Je zcela instinktivní.

Lidé sami svým dětem, i nejmladším, dávají respirátory. Na tom je vidět, že ovládání mysli funguje dokonale. I inteligentní lidé podlehnou naprosté obsesi, co by normálně bylo vnímáno OCD. Obsesivně-kompulzivní porucha.

0 0
možnosti

Ehm, tak na pochopení těchto "hlubokých myšlenek" jsem buďto příliš střízlivý, nebo mám tu smůlu, že neberu drogy.....

4 0
možnosti
Foto

J22a68n 45Š93i98k

18. 8. 2021 13:27

Elektrošoky se v lékařské vědě stále používají v psychiatrii a žádná konspirace v tom není. Doporučuji knihu paní Edny Nové, která se jmenuje Ženy z Bohnic. Aktuálně píše knihu Muži z Bohnic...:-) Mimochodem, píšete tohle nikdy nezveřejní a o kousek dále, že to samozřejmě zveřejnili. Tož nevím...

0 0
možnosti

J11i69ř89í 77M69í37k86a

18. 8. 2021 14:00

No bylo pak velké vládní vyšetřování, takže to tajemstvím není :), ale jak vidíte, stejně tomu lidé nechtějí věřit. A v dějepise to nebylo nebo jsem nedával pozor. Vzpomínám si, že jsme 2. světovou válku brali, ale nevybavuju si, že by zmínili, že nacismus měl ve skutečnosti kořeny v USA v hygienických zákonech, ale to je ještě jiná oblast, o které jsem v článku ani radši nic nepsal. Ale hodně se to podobá dnešku.. akorát tehdy šlo o sociální hygienu a poslání očistit rasu od podřadných lidí. To se v USA ještě v 80. letech (dávno po válce).. tedy ještě za mého života. V Japonsku skončili s nucenými sterilizacemi dokonce až v 90 letech.

Stačí si zapnout kdykoliv televizi a bude na nějakém programu dokument o nacistech. Ale nikdy tam neuvidíte o MK ULTRA nebo o eugenice. S výjimkou toho, kdy se to tam skutečně objeví, takže mě zas úplně nechytat za slovo. ;-D Ostatně linkuju tam článek z médií.

Schválně jsem teď mrknul na nejserioznější médium ČT

https://www.ceskatelevize.cz/hledani/?q=mk+ultra

"Žádné výsledky"

Takže tak ,)

Jinak elektrošoky v lékařství jsou dle mého taky sprostost, stejně jako lobotomie.

V tomhle případě šlo o kombinaci opakované aplikace elektřiny, sluchátka na uších, která přehrávala celé dny nějakou audiopásku s hlasem, který implantoval do hlavy různé sugesce, non stop.. podle záznamů v jednom případě až přes 100 dní nonstop této terapie.

A zároveň těmto jeho pokusným nedobrovolným subjektům dal LSD.

To muselo být něco strašného. A bylo by i bez elektrošoků. LSD se svého času používalo v Československu pro léčení schizofrenie a bylo to celkem úspěšné, ale ve zlých rukou, jde snadno použít na vymývání mozku. Mozek se stává opět neuroplastický jako v dětství, kdy se vytváří trvalá už snadno nezměnitelná nervová zapojení. Kdo zažil intoxikaci LSD,ví, že rozhodně nelze brát na lehkou váhu. Jakékoliv nucené použití je samozřejmě zločin proti lidskosti.

0 0
možnosti
Foto

Radioaktivitu do dětí cpou nejen lékaři, ale především rodiče.

Koupíte dítěti banán? Pokud ho celý sní, vpraví si do těla zářič, který mu uštědří ozáření dávkou 100 nSv.

Dáváte mu pít vodu? Dostane za rok až 10 000 nSv od radioaktivního tritia. Stejnou dávku dostane každou HODINU, pokud s ním letíte na dovolenou k moři letadlem ve výšce kolem 10 km.

0 0
možnosti

J91i58ř83í 13M48í35k38a

18. 8. 2021 13:21

O tom jsem neslyšel, ale proč ne. Radioaktivitu vytahují rostliny ze stopových množství z půdy. Problém je to asi větší u tabáku, který se kouří.

V tomhle případě šlo o dávku, která způsobila u všech smrt.

https://en.wikipedia.org/wiki/Human_radiation_experiments

feeding radioactive material to mentally disabled children[4]

enlisting doctors to administer radioactive iron to impoverished pregnant women [5]

exposing U.S. soldiers and prisoners to high levels of radiation[4]

irradiating the testicles of prisoners, which caused severe birth defects[4]

exhuming bodies from graveyards to test them for radiation (without the consent of the families of the deceased)[6]

0 0
možnosti

Je třeba si na radioaktivitu zvykat !

Organismus, který si na ni zvykne, je pak odolnější a nezkolí jej ani Fukušima.

:-)

0 0
možnosti

I58v31o 85B32o98u93š21e

18. 8. 2021 12:36

Jenom premyslim, ktery zlovolny vedec preimplantoval vasi osobnost.

1 0
možnosti

Smutné vidět, kdo všechno má volební právo...a co dělají drogy/internet s lidmi...

1 0
možnosti