Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Míko,

už jen vámi uváděné odkazy svědčí o tom, že jste řádně zmanipulovaný našimi médii, a že tudíž o celém problému vlastně nic nevíte. Chtělo by to studovat i jiné zdroje, abyste byl v obraze. Pak byste totiž ke svém studu zjistil, jaké tu píšete nesmysly.

0 0
možnosti

Doplňuji: Pokud byl váš blog míněn jako ironie nebo parodie, tak se za svůj předchozí příspěvek omlouvám.

1 0
možnosti

Pane Míko. Bojovníku za očkování všech. Prosím, prostudujte si poslední studie ohledně očkování.

S největší pravděpodobností dojde k tomu, že vakcíny budou naprosto nedostatečné. Množí se případy, kdy právě očkovaní jsou šiřiteli viru ve své "neomylné" víře, že očkování řeší vše a nic dodržovat oni už nemusí.

Smutnou pravdou je to, že poslední data z Izraele ukazují, že vakcína je účinná cca na 40% a její účinnost v čase klesá.

Ve spojených státech jsou to právě očkovaní kdo virus šíří.

Takže bych byl s bezhlavým prosazování očkování všech opatrný. Rozumný přístup je očkovat hlavně rizikové skupiny a zajistit jejich monitorování, u lidí zjistit hladiny protilátek (cena testu 400,- Kč) a očkování nechat opravdu na dobrovolnosti a ne nutit, uplácet a omezovat.

0 0
možnosti
Foto

O tom už mluvila MUDr. Peková před rokem, že vakcíny, které přichází na trh, jsou proti viru, který už prakticky vymizel, protože byl nahrazen jeho novou mutací.

0 0
možnosti
Foto

:))tobě, se chlapče doopravdy všechno hodí. A ty se doopravdy hodíš každému jako zlatý zboží... záměrně exponovanější titulek a kolotoč s mistrem Míkou se točí podle not...:))

. Ty jsi skutečně přesně ten vybájený potřebný chudina důvěřivec roznervený světem, na nějž všechna média cílí a jejichž jediným cílem je kvůli čtenosti jemně věci pootáčet, cílit na to, že mnozí čtou hlavně titulek a dál kdesi pod zásadním odstavcem, kam už se nedočte, se teprv vykutáleně pojistí pravdou. Čtenost a prachy a užiteční Míkové a ok:))).

1 0
možnosti
Foto

Nějaký argument k tomu co píše by nebyl?

0 1
možnosti
Foto

Pokud je mi známo očkování je DOBROVOLNÉ a nikoho nenut Miko!!!!!

0 0
možnosti

Vážený pane Miko, zkuste se prosím zamyslet nad větami: “Ženy, snažící se otěhotnět.” a “Těhotné ženy”. Pokud pochopíte rozdíl, čímž si nejsem jistý, budete schopen rozlišit vyjádření hlavní sestry a obsah studie.

1 0
možnosti

Novinky.cz 4. 8.: Čínská města se uzavírají - mezi nakaženými je většina očkovaných. Další zpráva: Češi, i plně očkovaní, musejí v Izraeli do karantény. Není třeba k tomu více dodávat. Vakcíny způsobují závažné nežádoucí účinky vč. neúčinnosti proti variantám viru.

0 0
možnosti
Foto

Víte, Vašnosti, ono v těhotenství se může stát leccos a někdy to dopadne špatně. Je to velmi citlivá věc. Samozřejmě zúčastnění hledají všechny možné souvislosti a podle nevědeckého principu "post hoc, propter hoc" může být předchozí medikace či např. očkování obviněno z vyvolání třeba vrozené vady. A následné soudy nejsou pro nikoho ze zdravotníků i firem nic příjemného. Takže se nedivte té opatrnosti kolem těhotenství.

2 0
možnosti

Což tak nechodit ke kovaříčkovi, ale ke kováři? Oficiální stanovisko k očkování těhotných a kojících MZ uvádí:

"Očkování v těhotenství je vhodné plánovat po dokončeném 12. týdnu těhotenství, tj. kdykoli od 13. týdne těhotenství. Prvních 12 týdnů těhotenství je nejdůležitějších pro vývoj dítěte. Při zjištění těhotenství po první dávce vakcíny proti covid-19 je vhodné druhou dávku podat až po dokončeném 12. týdnu těhotenství."

https://www.mzcr.cz/wp-content/uploads/2021/06/Stanovisko-k-o%C4%8Dkov%C3%A1n%C3%AD-proti-onemocn%C4%9Bn%C3%AD-covid-19-u-t%C4%9Bhotn%C3%BDch-a-koj%C3%ADc%C3%ADch-%C5%BEen.pdf

.

Důvod nedoporučení je absence těhotných v klinických studiích zkoumajících bezpečnost očkování proti covidu. Pokud žena plánuje otěhotnění, mohlo by se očkování lehce trefit do prvního trimestru, a to je důvod, proč kvůli předběžné opatrnosti hlavní sestra IKEMu očkování v této situaci nedoporučuje.

4 0
možnosti

J94i15ř48í 79M85í29k84a

3. 8. 2021 21:51

Jak víte důvod, proč to ta sestra IKEMu řekla? V článku tam nic blížšího nevidím, než že SE očkování těhotným nedoporučuje.

A podle CDC se prokázalo, že vakcína není nebezpečná pro těhotné. Ať jsou v jakémkoliv stádiu těhotenství. Nemusím chodit za kováři z ČLK, když už to prokázali vědci z CDC. :-)

"A podle střediska neexistují žádné obavy o bezpečnost, píše list The Guardian."

Link tam na tu studii nemají, takže tomu stačí věřit.

0 0
možnosti

Vakcína je ZCELA bezpečná i pro těhotné nebo plánující těhotenství. Už to vědci objevili a je to permanentní fakt, který už nejde vrátit zpět, protože věda. To je vyvrácený fakt. Váš blog je blábol.

4 0
možnosti

Naše nové letadlo jsme zkoušeli pět měsíců, nastupte si, nebojte se, doletíte. My je budeme podle předpisu dále zkoušet celkem pět roků a potom vám dáme zprávu, jak moc je bezpečné. Kdyby ČT a další nešířili strach, možná bylo méně mrtvých po očkování. K současné vědě - věda přináší jen vysvětlení dějů, nikoliv jejich pochopení, víte?

3 1
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS