Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

I84v20o 64C16i40l83i59c22h

28. 5. 2020 7:08

Vidím to velice podobně R^ Samozřejmě karma

1 0
možnosti
Foto

Rouška se stala modlou. Rouška jakkoliv líbivá, je imunitě klackem pod nohy. Vdechujeme zpět většinu toho, co plíce usoudily vyloučit jako nezdravé. Čím rychleji se pohybujeme, tím je zpětná zátěž škodlivinami větší, neprodyšnost roušky vše umocní . Roušky jsou určeny k ochraně lidí pracujících s infekčním materiálem. Nepředpokládá se u nich fyzický výkon, tedy ani chůze. Místo přiměřených aktivit na čerstvém jarním vzduchu se potíme pod rouškami, které nás vůbec nechrání . Potřebujeme se vrátit k přirozeným hladinám vitaminu D pobytem na slunci. Imunita úpí a až se s létem prosadí další běžně očekávané a miliony let s námi tady žijící viry, třeba rotaviry, mixoviry, rhinoviry, parvoviry až po chlamydie, oslabená imunita nezabere a to dík tomu, že rouškami imunitu oslabujeme.RvRv

1 0
možnosti
JM

J94i55ř79í 21M34í62k58a

28. 5. 2020 0:51

Ano, tak jsem to slyšel i od některých doktorů - my potřebujeme kontakt s viry a bakteriemi od ostatních a fungují v jakési symbióze s člověkem. Ten byl teď výrazně omezen a stejně tak častou aplikací dezinfekce. Nějaké nám zůstaly jistě doma a jsou třeba v jídle, ale nevím, jestli to stačí.

Někteří čeští lékaři také říkají, že rouška opravdu není vhodná pro pohyb. A určitě ne na sport. Někdy musí sice doktoři operovat celé hodiny, ale alespoň se nehýbají.

Těch pár minut cestování s rouškou v MHD je dost vyčerpávající a to jsem mladej člověk. Je z toho vedro a dusno. V létě se v ní ochota lidí potit bude asi mnohem menší.

2 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS