Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Zena neni pes. Takze souhlas.

0 0
možnosti

ženy to jednou dopracují tak daleko, že jediný pocit, který v muži vyvolají bude ten na blití...

2 0
možnosti

Tak všichni snad víme, o jaké obtěžováni a kým se jedná.

0 0
možnosti
Foto

V poslední době se stalo velmi populárním psát naprosté báchorky na témata, která chceme čtenářům vnutit. Jednou z takových báchorek je takzvané třetí pohlaví ve Švédsku. Je sice pravda, že tato země s tímto nesmyslem experimentuje, v různých formách a podobách ale není to zákonem a rozhodně vám neodeberou děti, pokud s tímto nesouhlasíte.

Co se týče Francie a onoho zákona, je to naprosto v pořádku, protože míra obtěžování v některých městech zašla opravdu hodně daleko. A nebudu zde rozebírat, kdo jsou ti, co nejvíce obtěžují. Zdaleka se nejedná jen o pohvizdování, i když často vzpomínám na příhodu, kdy jeden takový pískač to zkusil na poměrně hezkou slečnu, která zareagovala, otočila se, přišla k němu blíže a ubalila mu takovou pecku do nosu, že nestačil ani poděkovat.

3 0
možnosti

J32i24ř54í 98M72í52k84a

7. 9. 2018 13:26

Já píšu to, co jsem se dočetl. Rozhodně není pravda, že bych chtěl čtenářům vnucovat něco, co jsem si vymyslel.

Chcete tedy říct, že ve Švédsku není zákonem povinné, že učitel se musí snažit nabourat genderové stereotypy v dětech?

"State curriculum urges teachers and principals to embrace their role as social engineers, requiring them to “counteract traditional gender roles and gender patterns.”"

https://www.nytimes.com/2018/03/24/world/europe/sweden-gender-neutral-preschools.html

Podle mě je to zrůdnost experimentovat na dětech. To jsme tu měli za komunismu. Ještě si vzpomínám, jak jsme museli učitelkám říkát "soudržky". Kdo něco namítal, přišel o práci. Dnes už se děje přece to samé nebo ne? Většinou nejdou přímo do vězení, ale přijdou o práci, pokud se vyjádří negativně o těhle "experimentech".

Ad Francie... cesta do pekel, je dlážděna dobrými úmysly. Podívejte se.. jakmile zakazujete lidem něco říkat, pak otvíráte pandořinu škrínku, kterou jsme tak spokojeně v 1989 zavřeli.

Svoboda slova nebyla vynalezena pro vzájemná poplácávání se po rameni, ale pro případy, se kterými nesouhlasíme. Že někdo pohvizdává se zájmem nebo se na vás mračí

1 0
možnosti

Kdo se bojí, nesmí do lesa.

0 0
možnosti

A co si takhle vyměnit role? Já bych jen uvítal práva:

1) Chovat se jako vůl.

2) Stěžovat si, že potkávám samé krávy.

3) Nařknout každého, kdo by poukázal na kauzalitu, ze sexismu.

1 0
možnosti
Foto

Myslím, že je rozdíl mezi cat-calling a harassment.V těch článcích se píše o sexuálních a sexistických narážkách a o up-skirt photos.

1 0
možnosti

J81i29ř84í 91M27í78k70a

6. 9. 2018 23:28

Nevim, jestli je ten rozdil zrovna zrejmy. V ruznych clancich se pisou ruzne veci. Ale pokud je to cele legislativne vymezene na slovni obsah sexualniho charakteru, ktery napriklad zenu sexualne objektivizuje, je teda uz nemozne pochvalit zene poprsi nebo to se jeste rikat muze? Ne, ze bych v tom zrovna spatroval nejake vhodne chovani ve slusne spolecnosti.

Cat-calling je tu davavan nicmene na stejnou rovinu jako obtezovani, takze ty dva pojmy jsou vnimany v kontextu dost jako synonima.

Nektere jsou podobneho charakteru jako obtezovani sexualni objektivizaci.

Samozrejme bez jasneho zneni alespon zakona jsou tohle vse jen pouhe nase spekulace. Skutecne zneni zakona ma byt asi tajemstvim :-) Asi jako kazde osloveni nezname zeny

1 0
možnosti

Prekvapil jste. Ja doposavad zil v bludu, ze Francouzi odmitaji mluvit jinou reci nez jejich rodnou.

A vida, oni si dokonce vymysleji i anglicke nazvy pro jejich tradicni chovani.

4 0
možnosti