Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Pane Mika, děkuji Vám za rozumný pohled na zvrácenosti. Podle lékařské přísahy se donedávna slibovalo nezabít počatý život. Lékař je od léčení či pomoci při porodu, ne konání popravy. Současný stav práva je neskutečně špatný, opakovanou lží mnoho lidí zřejmě věří, že je vše v pořádku, když byly skoro všude uzákoněny vraždy počatých nenarozených dětí.

Otázku po lidskosti počatého řeší dostatečně biologie - oplodněním vznikne buňka, která obsahuje vše k vývoji dospělého člověka. Dochází k prvnímu a dalším dělením zárodečné buňky, tento proces končí cca ve 20ti letech při posledním dělení buněk. Ten vývoj dělením buněk není vývoj v člověka, ale vývoj člověka od počátku.

Nikdo rozumný nemůže souhlasit s vražděním nevinných lidských bytostí.

A jak to funguje v praxi? Stejně jako v politice, jeden sprostý bohatý člověk například zaplatil, aby Polsko nebylo bez povinného mordu v potratnicích. Nějaký Soros tam přes neziskovky a média i vysoké školy nacpal přes 1 milion zlotých.

(http://hnutiprozivot.cz/zpravy/2702-polske-cerne-protesty-spontanni-hnuti-nebo-dusledek-velkych-financnich-investic)

1 0
možnosti
Foto

tvrdit že potrat je něco jako vyčistit si nos je nenormální ale právě tak je nenormální, aby někdo zakazoval ženě potratit, pokud si dítě nepřeje

0 0
možnosti

J40o69s30e26f 83M22i73k57i77n

25. 7. 2018 11:07

Tak dáme limit na bezplatný zákrok. Jednou za život? OK?

0 0
možnosti

Pokud LGBT nabádají k oslavě potratů, už nelze pochybovat o tom, že jsou na permanentním tripu a tento aspekt je třeba si uvědomit.

Mimochodem, každý nespontánní potrat huntuje tělo ženy, rozhasí její biologický rytmus, ale těm zhulencům jde evidentně o to, aby zodpovědnost zkřivili

6 0
možnosti
Foto

Nezpochybnitelné právo ženy je její rozhodnutí, zda dítě chce anebo ne. Nám se to kecá. Chlap udělá pár směšných pohybů na ženské a ženská, nechť se stará a ještě bude kecat zda žena má jít na potrat anebo ne.

3 2
možnosti

A já jsem si myslel, že už od pravěku pro samici funguje nějaký přirozený výběr partnera, který je nejvhodnější pro tvorbu potomků - tedy že si před samotným početím umí vybrat partnera.

Njn, tak ať se ženská stará. Na druhou stranu budu rád, když takové ženy potratové aktivistky nebudou dál předávat genofond. Aspoň se příště budou rodit konečně inteligentní potomci.

3 0
možnosti

Je hezké, jak si tady, pánové, notujete. Samozřejmě potraty nejsou důvod k oslavám, to je mimo zdravý rozum a pokud je někdo bere jako ekvivalent antikoncepce, totéž. Jinak je ale přesně vidět pohled někoho, koho se to přímo netýká. Jen ten může doporučit znásilněné ženě "co takhle díte porodit, vždyť ono za to přece nemůže!" Samozřejmě, devět měsíců nosit dítě, vzniklé za jedné z nejvíc ponižujících a traumatizujících situací, kterou může žena prožít, vypořádávat se s reakcemi okolí na těhotenství a pak ho jen tak porodit (taky procházka růžovým paloučkem) a předat k adopci...jaký problém, že? Nebo těžce postižené dítě - i tehdy je potrat vražda? Zajímavé je, že ve spoustě případů se pán tvorstva z rodiny, která se musí podřídit péči o takové dítě, odporoučí a založí si novou, zdravou. Takže hraběcí rady. Jsem stoprocentně pro to, aby o potratu měla právo rozhodnout žena. Těch výstřelků je velmi málo ve srovnání s případy, kdy jde o zjištěné postižení anebo žena pro dítě opravdu nemá podmínky. Pevně doufám, že u nás v tomhle ohledu i nadále zůstane zdravý rozum a neskončíme třeba jako v Polsku, kde se ženám do života pletou pánbíčkáři.

6 1
možnosti

Znáte ta čísla? Opravdu je znáte, nebo prostě jen střílíte od boku? Kolik z těch desetitisíců potratem zavražděných dětí vzniklo znásilněním a kolik jich počaly bezdomovkyně?

5 0
možnosti

V podstatě souhlasím se vším co jste napsal. Ale mám problém s tím, že potratu říkáte "zabití nenarozeného dítěte".

0 0
možnosti

J38o31s48e31f 37M55i42k82i26n

24. 7. 2018 15:38

To je už úhel pohledu. Pro jednoho to je zabití nenarozeného dítěte a pro jiného není.

Dovedu si představit, že se to může občas nějaké ženě přihodit a takový zákrok vyhledá a realizuje. Nedovedu si to ovšem odůvodnit pokud se to děje pravidelně (v článku uvedeno i desetkrát). To jistě není dle mého názoru správné.

1 0
možnosti

P79e89t26r 28B47u27r60i62a40n

24. 7. 2018 15:11

R^ vtipné a pravdivé.

Jediný zákrok, který bych jim nechal financovat státem je lobotomie.

5 0
možnosti
Foto

Velký souhlas Petře

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS