Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Skripal a jeho dcera už posloužili, takže teď se po nich slehla zem. Stejně jako se slehne po celé mediální aféře s Novičokem, protože ta už účelu posloužila. Nikdo nestojí o hrabání se v pravdě, když jsou ruští diplomaté dávno vyhoštěni.

7 0
možnosti

:-)......Napsáno výborně ! Mayová do hodiny věděla, že za tím jsou Rusové. Jed, který do tří minut zabíjí! V protichemických oblecích ho likviduji a opodál v klidu svačí hasiči. Zabíjí i lidi, kteří jsou nablízku.

Nejdřív pasta, pak kapalina a také prášek daný do auta aby ho klimatizace rozfoukala. Stopy v letadle, ba i v kabelce dcery Skripala. Smrtelný jed, okamžitě odhaleno, co to z té skupiny stovek variancí novičoků je a nasazena léčba. Všichni postižení zdrávi, jako pávi? Nebo se stal zázrak?

Už čtyři večery vč. včerejška mele ČT furt dokola o novičoku. Experti se střídají. Při tom, žádný o tom nic neví. Je to jen hon na presidenta!

Rusové to prostě odflákli, vybrali špatný novičok. Skripal tam seděl šest roků ve vězení, bylo tisíc způsobů, jak se ho zbavit. Proč to neudělali, proč čekali až bude v Anglii a ještě k tomu přibrali jeho dceru?

A hned nato nastane velké vekslování diplomatů ! Mají nás za hlupáky ? Noooool, nejsou to pohádky ovčí babičky? R^R^R^!!

8 0
možnosti
Foto

To samé platí o Majdanu, Sýrii, Libyi, Iráku a teď i o Iránu a další přijdou na řadu.

7 0
možnosti
Foto

Máte samozřejmě pravdu, karma R^

5 1
možnosti
Foto

1. Nevím, kde jste přišel na to, že se u nás nějak oficiálně v médiích píše o tom, že by Rusové tvrdili, že se ČR podílela na útoku. Máte nějaké odkazy, nebo jste si to opět jen vymyslel, aby to vypadalo zajímavě?

2. Ten odstavec s "regulací pravdy", to je slušný úlet, otázka je, co jste tím chtěl říci. To bude asi něco jako předchozí případ, že?

3. A ohledně jedu. Snad i malé dítě ví, že je dost rozdíl, jestli jed vstřebáte trávicím traktem, přes kůži, přes oblečení, ve formě aerosolu, kapaliny, plynu, gelu. Nůž je také ostrý prevít a fakt je rozdíl, když se říznete přes džíny, nebo rovnou. Jinak není žádná protilátka anti-novičok, péče o zasaženého probíhá potlačováním následků otravy. Mimochodem spoustu takových "protilátek" mají Britové už v sanitkách pro případ teroristických útoků.

4 4
možnosti

J66i44ř34í 72M51í49k30a

11. 5. 2018 13:19

ad 1) Pak nevím, o čem pobouření kolem ruského vyjádření bylo? Jmenovali ČR jako jednu ze zemí, kde se novicok produkoval. A skutecne se produkoval. Male mnozstvi, ktere je "zarucene" zniceno, protoze neexistuje nic jako selhani lidskeho faktoru. Do toho se tvrdi, ze syntetizovat ho umi pouze stat. Rusove jen rekli, ze muze pochazet z mnoha jinych mist. Hysterie a zamlcovani, ze se v malem mnozstvi syntetizoval pro testy, vytvorilo celou tu nesmyslnou kauzu hledani novicoku a urazeni CR, ktere nikdo z aktivniho podilu neobvinil.

Logicke by bylo mluvit jasne a ne zpetne zagorcit, ze my si tu jen s novicokem hrajeme na testy. Nakonec Rusove se odkazovali na NATO dokumenty. Ty zrejme mluvi o tehle normalnich a celkem logickych testech

2) Pak vam unikly nove zakony v Nemecku a v dusledku i vyssi auto-cenzura soc. sluzeb. Do toho tvrdsi postihy za hatespeech. V CR zatim jen v plenkach, ale smele se zeneme do stejnych regulacnich praktik. V nekterych zemich uz je zakazano i nepouzivat spravna slova. Napriklad nekterym lidem nesmite rict "on/ona", pokud se citi byt jineho pohlavi. V CR take zatim muzete kritizovat islam. V nekterych zemich uz ani nesmite napsat, ze se bojite islamu, protoze jde o "nenavistny projev".

Do toho hlasy po trestani za fake news a EU chysta za pul rok vytvoreni uradu pro potirani fake news.

3) Tak co ví malé dítě o jedech, nevím :-)

Moje naivní představa byla, že proti prudkým jedům není moc šancí bez rychlé reakce. Novičok asi tedy není vhodný pro likvidaci osob.

Ale to je jen takový můj laický pohled k tomu, jak je ten příběh podáván.

3 0
možnosti
Foto

Rusko žádnou zem neobvinilo jako zdroj chemické látky, která otrávila Skripala s dcerou. Jen jmenovalo čtyři země, které novičok měly. Je vidět, že Rusové mají přehled. I když naši političtí šašíci ječeli jak pominutí, že v Česku se nikdy žádný novičok neobjevil a za trest vyhnali čtyři ruské diplomaty, prezident po pravdě přiznal, že tento jed umíme vyrobit, byť pro obranné účely a v malém množství. Když umím udělat miligram, dokážu vyrobit i metrák. To sice naše tajné síly popírají, ale přiznaly by to, kdyby to byla pravda? Nepřiznaly a proto se jim věřit nedá.

7 4
možnosti

To je hrozný, kolik nepravd a lží dokážete zplodit!

Pokoušet se, vám je vyvracet je zcela zbytečné. Prostě pan Bicera! :-P

4 4
možnosti

J34i10r84i 57B54o16r

11. 5. 2018 9:31

Myslím že vám toho uniklo víc než že se to "možná někde řešilo."

0 1
možnosti

Ta diplomatická nula měla jen držet hubu. Nic víc!!

Rv

1 4
možnosti
Foto

Držet hubu měli všichni, kteří se k případu Skripal, Novičok, syrská válka, Majdan vyjadřovali. Do zákulisí nikdo z nich nevidí a reagovat na zprávy tiskových agentur je stejně jako se pozastavovat nad drby z úst hokynářky.

5 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS