Diskuse

ČT opět straší alternativními médii. Jako za komunismu.

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Nejlepší je, když zloděj křičí chyťte zloděje, viz fake news od CNN zachycené právě na sociálních mediích v neděli 4.6.

http://www.news.com.au/finance/business/media/social-media-users-accuse-cnn-of-fake-news-over-staged-london-attack-protest/news-story/48d9966b71d72a26149b9f9ebae75465

https://www.youtube.com/watch?v=IMqmOrnpfro

aneb jak se tvoří muslimský protest proti terorismu

1 0
možnosti

Ano!! Kyberprostorem se šíří fámy, lži, podvrhy. Netvrdím, že jinde se nelže. Netvrdím, že v kyberprostoru se neobjevuje pravda.

Ale je bezesporný fakt, je jen "síť sítí" umožňuje placeným lhářům, lhářům z přesvědčení, pomateným i skálopevně věřícím šířit blbosti rychlostí nevídanou.

Moje zkušenost říká, že existuje obrovská skupina lidí, kteří se spolehlivě ze všech zpráv vyberou fake. Jen fake. Zejména, pokud je v nesouladu s oficiálními údaji. Jedno, zda v politice, ekonomii (statistice), lékařství či bulváru. Ve všech případech je to nebezpečné. (Pozor, poslední poznámka je o fake, ne o upozornění na reálné neserióznosti oficiálních dat.)

1 0
možnosti

J69i36ř87í 50M34í17k93a

5. 6. 2017 11:37

Kde je pravda je vždy složitější a otázkou pro zvážení každým jednotlivcem... Tady je ale pro mě zarážející, jak ostré stanovisko ČT v čele mainstreamu vůči těmhle webům zvolila - rétorikou jak z doby studené války.

Osobně některé lidi kolem těch webů znám a představa, jak jsou to nějací zlouni z Ruska je představa jak z říše skutečně těžké paranoii resp. jinými slovy - k smíchu.

A ČT si tak střílí do vlastní nohy, protože svým přístupem (jak z časů minulých) dělá alternativě naopak reklamu.

Přijde mi, že když v roce 2001 došlo v ČT k oné stávce, kdy nás zaměstnanci ČT strašili, že je prý ČT řízena politiky, nesvobody jak v době totality (a to říkali samotní novináři České televize), a pak se to nějak magicky vyřešilo a už tam prý totalitní praktiky nepanují :-) Údajně výměnou generálního. A teď už jsou prý znovu nejdůvěryhodnějším zpravodajství, ačkoliv samotní redaktoři ČT tvrdili na Václaváku celému národu, že tam panují totalitní praktiky. :-)

1 0
možnosti
Foto

Já bych byl rád, aby provozovatel NWOO Korál ty právní kroky podnikl. Byla by u soudu sranda taková, že by se zdi otřásaly. Pronacistický web proti Aktuálně. ;-D;-D;-D

6 1
možnosti

J37i39ř28í 15M18í56k72a

5. 6. 2017 11:31

Pronacistý :-) Dobře Vy :D

1 0
možnosti

Není úředně doloženo, kdo kdo lže, je více propagandistický - zda ČT, nebo tyhle alternativy. Jisté je jen jedno, a to, kdo z těch manipulátorů je placený z koncesionářských poplatků:-)

5 4
možnosti
Foto

I88v35a32n 39M27a24r63e21k

5. 6. 2017 7:27

Karta se obrátila, ale na tom že vždy musíme mít "třídního nepřítele" se nic nezměnilo. Pro nás , kteří jsme žili v minulém režimu nic nového . Rv

7 4
možnosti

Hodinu jsem si prohlížel co nabízí ten web nwoo.org a zjistil jsem, že je to pěkná propagandistická žumpa!!

3 3
možnosti

Přesně tak, je to jen více sofistikovaná řízená paranoia. Prostě, soudruzi se poučili. Stejně jim ale na to dlouhodobě mohou skočit jen hlupáci.

5 4
možnosti