Diskuse

Žádné důkazy napojení Ruska na únik e-mailů Clintonové/Podesty

Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

.... neschopnost "zadarmo drahejch" zpravodajců je opravdu zarážející a odkazy na utajení pracovních postupů je v tomto případě až komické,- zde se nejedná o klasické využívání agenturních zdrojů (informátorů) tak typické pro práci v terénu. Jedná se o IT technologie a jejich provoz obecně, jejichž kontrola včetně ochrany kyber prostoru se stává stále složitější a jak vidno,- zpětně vystopovat pravého původce nelegálního, útočnýho či přímo zničujícího zásahu do sítí je velice komplikované, ne-li nemožné !,- ..... tedy důkazy neměli, nemají a mít nebudou, ale není možné aby se zpravodajská služba takové země jako je USA, prezentovala před celým národem, potažmo celým světem, jako banda naprostejch diletantů a blbců. "Ruská stopa" se přímo nabízela,- Putin nemá rád Hillary, žejo;-D,- ale tímhle nepodařeným kamuflem se panáčci vodrovnali úplně !

2 0
možnosti

J10a44n 66R34á30ž

19. 1. 2017 18:14

Problém není primárně to, že se někam nabourají hackeři, je jedno jestli ruští nebo britští, ale to, co na těch webech najdou a selektivně zveřejní. Kdyby Clintonová nebyla kravka, ktera používá nechráněné stránky na sdílení tajných dokumentů a služební na osobní korespondenci, nemohlo dojít k její diskreditaci.

4 0
možnosti
Foto

Ale to víte, že si hned každý neuvědomil všechna rizika s emailovou korespondencí. A to, co bylo bezpečné tehdy, tak už tomu dnes je jinak.

0 1
možnosti

Nepochybuji o tom, že Rusko mělo zájem a ovlivňovalo výsledek voleb v USA stejně jako USA má zájem a ovlivňuje volby v Rusku. Za totální trapnost ovšem považuji chování poražené dvojky Obama - Clinton. Tragedie je v tom, že toto v USA vládlo a může se zbláznit, že je konec. Schopný poražený musí hledat a najít chybu u sebe.

5 0
možnosti

Dobry clanek pro ty, co na opiti potrebuji namisto pouheho rohliku alespon lahev Calvadosu.

2 0
možnosti
Foto

J69a42k95u98b 51R40o41t74h

19. 1. 2017 16:15

Míko, proč to rozmazáváte? I kdyby byly zveřejněny jakékoliv relevantní důkazy, tak vy byste konstruoval teorii o tom, že vše je fake a můžou za to třeba ilumináti. Tak vo co de, mladej?;-D

4 11
možnosti
Foto

V roce 2015 FBI volala do kanceláře Demokratů a informovali je o hackerských útocích na jejich stránky. Rok se nedělo nic a po roce Demokraté zjistili, že Wiki- Leaks tisknou stránky důvěrné korespondence Hillary Clintonové. Nebylo to nic tajného, ale Hillary se to hodilo a divákům vysvětlovala, že zatím stojí Kreml, který prosazuje Trumpa.

9 0
možnosti

J28i79r12i 87V76r88a18b31e79c

19. 1. 2017 15:26

Rusáci nemají s ničím nic společného jsou to mírumilovní beránci. Bombardují pro mír a svobodu. Urrrrááááááá ;-D;-D;-DRv

3 11
možnosti

J62a52n 28R45á36ž

19. 1. 2017 18:09

V Alepu Rusáci se Syřany bombami vraždí nevinné civilisty a v Mosulu Američané s Iráčany humanitárně bombatrují v zájmu míru výhradně bojovníky IS a tisíce obětí v řadách civilistů způsobuje neznámý virus rozšířený tam Putinem.. Toto je jediná pravda a kdo ji popírá je rusofob!

4 0
možnosti
Foto

Osobně doufám, že se označení fake news začne používat úplně opačně, než si velká média myslí (ČT24 je toho dobrým příkladem, v podstatě už šíří jen fake news).

13 0
možnosti