Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SN

:-).......Nebudu řešit Váš pravopis......ale je známo všeobecně, že jen nevzdělaný hlupák může věřit tomu, že hliníkové letadlo, které narazí do horních pater budovy dokáže tuto budovu položit způsobem řízené demolice. Nenajde se ani motor z letadla, ale najde se neporušený pas vycvičeného pilota na Cesně, Aty. A třetí budova, která se za 7 hod. poručila k zemi za 9 vteřin, se zřejmě zatřásla strachem. Pak ještě tu o Karkulce ! R^R^R^

0 3
možnosti
Foto

Když už tak krásně kritizujete media (zapomínaje "komu ku prospěchu ̈"), tak byste se měl aspoň odnaučit jednu ze základních gramatických chyb:

"Z nějakého důvodu ale články neuvádí jedinou citaci z textu."

Neuvádějí.

3. os j. č. - On neuvádí, ale 3. os mn. č. - Oni neuváději" - vid nedokonavý.

0 3
možnosti
JM

J82i32ř41í 91M32í90k88a

16. 7. 2016 16:24

Komu ku prospěchu?

Putinovi? :-)

Nazapomínejme, že tohle je rétorika jak z doby normalizace.

Jinak já když už kritizuju (blogem) média, tak rozhodně nemohu být porovnáván s médii ve směru pravopisu, protože ta mají své korektory. Mě zaráží, že musím věnovat vlastní čas čtením zdrojů v angličtině, což vlastně dělám namísto médií, které na to sice mají čas i prostředky, a nedělají to.

Ani nejsem patentem na pravdu, nicméně co se týče investigativní novinařiny, tak myslím že jsem na tom skutečně líp. Takto nezávisle, bez prostředků a ve volném čase.

5 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS