Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
KN

Putina většinou překládají rozklepaní Dvořáci...a to bývá humus.

1 1
možnosti
SN

:-)......Při Vašem mládí......klobouk dolů! Se Švadlenkou a Rankovou nediskutujte ! Ti jsou v takovém ideologickém zajetí, že je nepřesvědčíte, je to pro Vás ztráta času! Popsal jste to perfektně ! R^R^R^

16 4
možnosti

Že jo? V Rudém právu, které jste tak rád četl, by z něj měli radost.

7 10
možnosti
JR

J19a75r36a 58R45a74n82k

13. 7. 2016 18:53

Putin je takovy sladky mazel, ktery by nikomu neublizil, dobre, ze zde ma v diskusi sve ochrance....

7 11
možnosti
Foto

O36t63a32k40a26r 55S76e81k90l

13. 7. 2016 21:32

Vždyť Vladimíra Vladimíroviče snad ani nelze nemít rád. Poslední vskutku renesanční člověk - politik , diplomat , otec, děd, letec, lovec, hokejista, archeolog ..........

Rovnat se mu může snad pouze bývalá rumunská manželka premiéra Ceaucesca , ta byla tuším dokonce / ještě ke všem funkcím/ předsedkyně rumunské Akademie věd.:-P

4 0
možnosti
VH

A jak se hubí šváb domácí?

Jste naprostý hlupák, když nevidíte, že Amerika pro svou ekonomickou záchranu nutně potřebuje vyvolat válku v Evropě. A také se jí to podaří. Ale naše veřejné sdělovací prostředky budou samozřejmě hlásat, že Rusové si začali. Spojené státy jsou největší válečnou hrozbou současného světa !!!

18 10
možnosti
Foto

Naprosto s Vámi souhlasím.

Jen doufám, že se Američanům nepodaří další válku v Evropě vyvolat.

Ukrajina, která je kvůli americkým zájmům totálně rozvrácená by měla být mementem pro ostatní evropské státy.

Nyní odchází jeden z největších válečných štváčů a viníků rozvrácené Libye a desetitisíců mrtvých David Cameron. Uvidíme, co bude následovat.

11 6
možnosti
Foto

Argumentujete Putinovými slovy, bohužel nikoliv jeho činy. A ty se od slov liší, že.....Rus byl, je a pravděpodobně i v budoucnu bude, jen a jen agresor.....Pochybuji, že se to někdy změní.....

10 11
možnosti
Foto

Vy nemáte vůbec ponětí o čem vlastně píšete.

8 4
možnosti

Chcete vědět co Rusko dělá? Popíšu vám pár takových věcí, které rozhodně mírumilovné nejsou:

1) Byl to Putin, který začal Západ vykreslovat jako nepřítele, jeho propaganda s tím začala, to on pozměnil vojenské doktríny. Západ se snažil v Rusku vidět partnera, Putin si zvolil jinou cestu.

2) Ruská agrese na Ukrajině.

3) Přesuny ruských vojsk na svém území jsou pěkná věc, ale příliš mírumilovně nevypadá, pokud tato vojska například nacvičují obsazení Varšavy. To jsou pak asi Poláci rádi, že jsou v NATO, takže je to přesně obráceně. Není to tak, že se NATO rozšiřuje, aby obkličovalo Rusko, ale země okolo Ruska raději dobrovolně vstupují do NATO, aby je už Rusko neohrožovalo.

4) Rusové vyhrožují kdekomu jadernými zbraněmi.

5) Masivní hybridní válka (např. v kyberprostoru), kterou Rusko vede proti Západu.

6) A v neposlední řadě ruský režim, v němž je stále méně demokracie a stále více se podobá spíše fašismu. Je postaven na vyhroceném nacionálním šovinismu, obrazu vnějšího nepřítele a také v rehabilitaci komunistického totalitního systému, který představoval říši zla. Oficiální ruská propaganda už okupaci Československa vydává za spravedlivý boj proti fašismu, který byl veden na pozvání zdejší vlády. To nezní právě přátelsky - a ukazuje, co je ten režim zač. Klidně zaútočí na jinou zemi, připojí si ji ke svému impériu a ještě bude drze tvrdit, že jí pomáhá od fašismu.

11 7
možnosti
JM

J81i68ř97í 30M77í95k80a

13. 7. 2016 17:59

1) Rusko není jediná země, které používá propagandu. Byla by to jediná země, která propagandu nemá.

2) Ano, velice kontroverzní konflikt na bývalé republice USSR, který je neustále do zbláznění opakován. Naopak málokdy se zpětně (tedy, když už se o Ukrajině/Krymu mluví) řeší nějaké detaily, co se teda vlastně přestalo. To není potřeba. Stačí napsat "Ukrajina", "vojáci na dovolené" a jiné útržky. Seznam válek USA za poslední desítky let by se nevešel přitom do limitu komentáře na idnes :-) Každopádně Ukrajina je nejblíž nějaké reálné obavě. Ale to je trochu málo.

3) Jejich věc. Nacvičují obsazení Varšavy?

4) Kde kdy vyhrožovali někomu jadernými zbraněmi? Párkrát jsem to zkoušel dohledat. Marně.

5) Z aposlední desítky let provádí USA hybridní války na denním pořádku. Mimojiné se podíleli na vzniku Islámského státu. Proč je náhle hybridní válka tak hrozné překvapení nebo snad specifické pro Rusko?

6) Jejich věc. Osobně mám pocit, že to tam je lepší, než to bylo za Sovětů, ale nebyl jsem tam. A znovu dodávám - jejich věc, i kdyby tam upalovali lidi na náměstí každou neděli.

7 4
možnosti

R^naprosté plus!!! A to si myslí chlapci že se s dnešním systémem a množstvím jaderných zbraní dá vyhrát a jim se nic nestane. Jejich myšlení skončilo před 30 lety s tím že se Rusáci opět uzbrojí ... jenže situace je dál a rus se poučil!!!

5 2
možnosti

Rusa se nikdo nepokouší uzbrojit ani udolat. Rus si sám vybral cestu konfrontace. Největší hrozbou pro mír v Evropě je nyní Rusko. Dokud se ruský přístup nezmění, bude holt konfrontace trvat. Nelze neustále ustupovat.

8 3
možnosti