Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

Ruský vliv musí nutně posilovat, když rusofobové (teď třeba Petr Nevěčný ) smazávají diskuze. A tak dávají životní prostor ruskému vlivu.

1 1
možnosti
Foto

Musím opravit, pouze je znemožněn přístup k diskuzi z hlavní strany, tedy pod textem, pokud kliknete na čudlík Diskuse z přehledu blogů, tak se k této diskuzi lze dostat. Já jsem jenom zvyklý dostávat se na diskuze z odkazu pod textem článku.

0 1
možnosti

Myslím,že paní Spencerová to pojmenovala přesně:

Myslím, že každý soudný člověk si sám pro sebe dokáže odpovědět na otázku, do jaké míry je současný stav ve světě, nebo třeba jen v Evropě, důsledkem konkrétní západní politiky, a do jaké míry je dílem ruské propagandy, tedy „článků, fotek, videí“. Zajímavější je, že dnešní „kontrapropagandistický“ atak proti Rusku je veden záplavou slov a souvětí, při jejichž čtení nebo poslouchání si rychle uvědomíte, že jsou to ve skutečnosti jen prázdné plky. Vrstvení nejrůznějších adjektiv, která mají navýšit dramatičnost situace a všeobecné napětí, tu vyprázdněnost zachránit nemůže.

Po vzoru paní Langšádlové, která stranicky povinně vidí ruského agenta pod každým kamenem, bych si proto dovolila upozornit, že tak hloupé ataky proti Rusku mohou u myslících lidí jen vyvolat zájem o to, co že to kde Putin ve skutečnosti dělá. Jinými slovy, naši bojovníci proti Putinovi jsou tak hloupí, že mu ve finále spíš nahrávají.

4 1
možnosti

:-).....Napsal jste to výborně ! R^R^R^

6 2
možnosti

Náhodou výbornej blog (hlavně druhá půlka), nechápu tu kritiku tady v diskuzi.

3 1
možnosti

Víc podobných blogů;-D. Ta kadence v posledních dnech na tohle téma od kremlinů je úžasná. Furt ti samí a furt ty samé roztleskávačky;-D

4 5
možnosti

Ale pane Kopřivo,vždyť Vy jste taky jako kolovrátek.Hlavně být proti těm,kdo nejsou s Vámi.Vy jen několikrát plivnete jedovatou slinu a máte vystaráno.Slušní a vnímaví lidé by diskutovali,Vám to plivání stačí.Inu,tak si poslužte.Zajímavé,že máte strach dát si do blogu fotografii,i to o něčem svědčí.Tak přeji hezký den a hlavně úspěšné plivání !Rv:-P

4 3
možnosti

Nemecky fasismus ... ;-D Ta Stalinova lez z druhe poloviny roku 1941 se ale drzi ... Do te doby byli nacionalni a internacionalni socialiste bratri ve zbrani v boji proti zapadnimu imperialismu. Dokonce krasnou prehlidku vitezstvi spolu zvladli jako SS a NKVD spolu sluselo ...

4 2
možnosti

Myslím, že vaše starosti zda pan Fendrych chápe, nebo nechápe, co slovo demokracie znamená je zcela mimo mísu...Rv

5 5
možnosti

a protože Rusové mají mizernou technologii tak nechávaní Evropany odposlouchávat Američany a pak si od nich ty odposlechy kupují......je to tak??????

A proto také kontrolní bankovní systém sedí v USA, a je to udělané tak, že se US tajné služby dostanou na jakýkoliv pohyb financí na jakémkoliv bankovním účtu v Evropě.....no a pak to pošlou do Ruska....

Je to tak?????????

5 1
možnosti

Jj, za vše může Putin ;-D ..... génius, za chvíli bude i Cimrman závistí blednout.

3 0
možnosti
Foto

Ano, i každým Vaším blogem. Rv

7 4
možnosti

Fendrychovi se asi nechce vymyslet vlastni clanky, tak vytahl stare rude pravo a jen zamenil varsavskou smlouvu za nato, rusko za usa apod. svazacka udernost tomu zustala, jen je to poplatne nasim mocipanum.

10 3
možnosti

J52i47ř79í 83M29í58k74a

3. 3. 2016 16:12

No mě už právě napadlo, že by možná bylo výstižné udělat to samé - rétorika je to dost podobná, kulisy jiné. Vzhůru nohama. Tehdy se říkalo diverzanti?

4 3
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS