Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
Foto

to je krásný blábol;-D

1 0
možnosti
VH

Pokusím Vás alespoň trochu vzdělat. Jen v jednom jediném bodě: Aditiva se do motorových paliv přidávají prakticky od doby, kdy se začal vyrábět (např. Pb). Jejich cílem byla a je především snaha o kvalitnější vyhoření a příznivější bod zážehu. Oboje výrazně zvyšuje účinnost a tedy snižuje spotřebu paliva. Určitě bych taková aditiva - být Vámi - zakázal.

V dnešní době přibývá aditiv, která mají zmírnit účinky spalování na životní prostředí (podporou vhodných chemických reakcí). Jistě i tato aditiva je vhodné kritizovat a nejlépe zakázat.

Člověče, proč píšete o věcech, kterým vůbec, ale vůbec nerozumíte???

4 0
možnosti
JM

J75i65ř26í 84M48í87k39a

2. 1. 2016 16:47

Dobře můžete jít bod za bodem a vysvětlovat. Vybrat si velice technickou věc a tvrdit, že tato aditiva nemají v takovém množství dopady na zdraví (nedokážu posoudit) je sice pěkné, ale tady nikdo netvrdí, že je nutně všechno v článku napsané správně.

Nejsem ale dalek zpochybnit, že se skrytě může používat jiná (experimentální) paliva, která jsou součástí výzkumu boje proti globálnímu oteplování.

Ale já myslím, že jakoby ignorujete hlavní téma článku, což jsou modifikace počasí.

Dokonce jsou lidé, kteří úplně zpochybňují samotnou existenci modifikací počasí člověkem. Přitom je to zdokumentované.

Já asi musím psát ty články stručnější a nepokoušet se o žádnou syntézu, jinak jsou na něj snadno používány tyto argumentační klamy. Hlavní myšlenka je, že o modifikacích počasí se prakticky vůbec nemluví v médiích, a na to nepotřebuji technické vzdělání. Aditiva v palivu v používaném množství možná opravdu nejsou v dostatečném množství, aby měly vliv, mi pak zpětně také vrtalo hlavou.

Jinou věcí je, že se ve velkém množství síra začala práškovat oficiálně ve fázi experimentů. O tom ale zas taktně nehovoříte vy.

Jinak samozřejmě přijímám kritiku, ale zkuste prosím článek hodnotit věcně. O jakých "věcech" hovoříte? Pokud je v článku chybně pouze těch pár vět o aditivech, pak nehovořte o "věcech", ale že tam mám jednu jedinou věc špatně. :-) Což by na celkově tak komplikované technické téma mimo můj obor byl docela slušný výsledek. Díky

0 0
možnosti
VK

Vy jste vypráškován dokonale.

1 0
možnosti
JH

To je velmi zajímavé téma. Poslední dobou se mi stav našeho počasí vůbec nepozdává a mám také pocit, že je manipulováno, jako poslední dobou všechno....

0 0
možnosti
VH

Možná je lidmi významně ovlivňováno. Ale m a n i p u l o v á n o ? Proč?

1 0
možnosti
JD

Díky, výborně jsem se pobavil!

6 0
možnosti
MT

Nejucinejsi prostredek na zredukovani populace je prece valka. Nac se babrat s nejakyma comtrails a cekat na nejiste vysledky... 8-o

0 0
možnosti
JM

J70i68ř22í 16M84í28k26a

1. 1. 2016 23:20

Na to možná přijde, ale jde o to, že vy musíte lidi vyhlazovat nějakým řízeným způsobem. Světová válka může být příliš chaotický koncept. Potřebujete zachovat společenskou stabilitu - aby to nebyl až moc velký chaos, a potřebujete, aby to přece jen někdo přežil.

Ale ano, mám pocit, že celé to strašení Ruskem je urputná snaha rozpoutat světový konflikt, který by s tou redukcí populace mohl významně pomoct.

0 1
možnosti
RV

Doporučuji vysadit tyhle prášky, nedělají Vám dobře. Nebo alespoň změňte matroš, který hulíte. Také Vám nedělá dobře! Pokud by měla být pravdivá teorie o redukci počtu obyvatel, tak pak nedává absolutně smysl provádět tyto věci v Evropě a ani v USA. Tam už přeci redukce dávno proběhla přes vzdělání, plné žaludky, emancipací a hlavně antikoncepcí. Raději bych věděl, jestli byli Amíci na měsíci a kdo nechal zabít JFK. Tohle je blbost.

1 0
možnosti
JM

J95i44ř46í 15M35í84k63a

1. 1. 2016 23:16

No cloud seeding se dělá po celém světě soudě podle https://en.wikipedia.org/wiki/Cloud_seeding#Uses_worldwide . JFK prý nechal zabít https://en.wikipedia.org/wiki/Lyndon_B._Johnson dle svědectví jednoho údajného strůjce atentátu. Opět mediální ticho po pěšině, když se k tomu veřejně přiznal. Na Měsíci myslím byli, protože tam je to zrcadlo, které odráží laserový paprsek zpět k Zemi :-)

V Evropě a USA skutečně porodnost klesla a jsme počtem dětí ( v průměru méně než 2) ve fázi vymírání. To je pravda. Zřejmě mají lidé strach, že by více děti neuživili.

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS