Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

No, pánové,

to manipulování s dětmi odkoukali od komunistů z padesátých let, kdy nás na škole svolali do tělocvičny a vykládali nám o tom, jaká byla zlá doba před válkou, než přišla k moci dělnická třída. Mnoho lidí bylo bez práce, jiní dřeli za pár korun, děti měli hlad a žili v bídě a boháči žili v bohatém přepychu. Dokonce přivedli pána, který vyložil, jaký měli doma hlad a když ukradl chleba v krámě, tak ho za to zavřeli a jeho rodina neměla co jíst a musela vybírat z odpadu, to co boháči a vykořisťovatelé vyhodili z jejich bohatého stolu.

Tehdy v poválečné době nebyly žádné bohaté časy a tak jsme tomu pánovi na konec zatleskali.

Myslím, že to dnešní manipulátoři dělají s dětmi obdobně, ale v mnohem širším záběru a manipulují s našimi dětmi mnohem víc. Zasloužili by vyhnat ze škol, protože až děti dospějí a začnou rozum brát, tak jako my poznají, jaká je skutečnost!

Karma!!!

2 0
možnosti
JR

J11a27r92a 68R67a44n80k

15. 11. 2015 22:09

Ja si na skolni propagandu pamatuji i predmety jako "politicka ekonomie", krava Poslusnice nadojila vice, nez ty chudinky v Norsku, ktere nosi na veminkach postroje, aby si tihou neznicily pater....branili jsme se, aspon jsme jim utikali z kina, kam nas obcas nahnali na nejaky hloupy film, nebo z ruznych trizen a pruvodu:-/

0 2
možnosti
JC

Žádná politická ekonomie se na základní škole nevyučovala. Píšete nepravdy.

2 0
možnosti
PK

P20a23v10e41l 33K85r28á39l

15. 11. 2015 20:12

Táhni rudej noku odkud si přišel,doufám že to člověk v tísni dotáhne dokonce a ty ruský lži konečně zmizí z netu.Až uděláš tolik zásluh kolik má tato organizace,tak si kritizuj,ale ne takovouto lží,hnus,nejsi čech,di si zahajlovat putinovi

1 7
možnosti
Foto

Člověk v tísni je organizace, která podporuje teroristy sídlící v Kyjevě a zaslouží si naprosté opovržení.

5 1
možnosti
Foto

Asi vychoval i Vás. Jako bych Ruďáska četl.

2 5
možnosti
Foto

Problém této propagandy netvkví v tom, že je tupá, nebo neobratná. Problém je v tom, že je v rukou nevolených složek, nad kterými stát a nikdo jiný nemá kontrolu. Je to propaganda úzké vrstvy jakýchsi havlistů, jimž nedobrovolně na provoz přispívají i občané. A to i ti, klteří mají jiný názor a jimž toto vymývání mozlů vyloženě vadí Rv

6 3
možnosti
Foto

Ta západní propaganda je hlavně hloupá, celou dobu až do této chvíle se  snaží vsugerovat do podvědomí čtenářů, diváků, že let mh17 byl přerušen raketou kradoucí se pomalu k ocasu letadla zezadu, tedy vystřelená někde od Debalceva, tedy z ukrajinského území.

A náhodou byla v tomto případě i pravdivá, protože to povrzují jak časy, tak rozložení průstřelů, tak i rozložení trosek na zemi.

Jinak pro každou propagandu platí, že lež má krátké nohy, což vyplývá z toho, že nelze předvídat budoucnost.

1 3
možnosti
AK

Tak to se nestačím divit, za komunistů si až na takovou propagandu nepamatuji.

3 3
možnosti
Foto

K propagandě.

V současné době panuje v západních médiích tvrdá cenzura, snad ještě tvrdší než za komunistů.

Protiruská propaganda je bohužel (nebo bohudík) natolik lživá a pokleslá, že většina normálních lidí jí nevěří.

Je to vidět na oblíbenosti našeho prezidenta Miloše Zemana, jemuž západní mainstream i naše ČT doslova vyhlásili válku, kdy překroutí každé jeho slovo a pokud jedná s Ruskem, nebo Čínou, tak naše občany pro jistotu vůbec neinformují.

Člověk musí zase hledat informace jinde jako za totality

Ještě, že existuje Internet.

10 2
možnosti
Foto

K32a65r65e66l 86M17á65d36l71e

15. 11. 2015 14:01

V učebnicích a osnovách jsme asi taky měli bolševickou propagandu, ale asi jsem měl na devítiletce štěstí na rozumné učitele, kteří netlačili na pilu a kontroverzní témata probrali poklusem bez následného zkoušení (ZDŠ Kořenského). Prvního opravdu kovaného bolševika jsem měl až na učňáku na občanskou výchovu. Kubernát, to jméno si pamatuju doteď (UŠO obchodní, Jablonského). Párkrát nám vyprávěl, jak v krizovém roce 1968 nezakolísal a se ctí pak na začátku normalizace prošel prošel stranickými prověrkami. Jeho hodiny jsem měl rád. Žádné šprtání, stačilo říct pár budovatelských frází a jednička byla jistá.

0 0
možnosti
JR

J52a90n 92R95á16ž

15. 11. 2015 13:15

Bolševici před listopadem oblbovali děti ve škole stejnými metodami. Ve škole jsme slyšeli zkazky o americkém imperialismu a doma jsme melli na zdech americké vlajky, ve škole nám hráli častusky budovatelské písně a doma jsme poslouchali Elvise. Děti už jsou takové. Kfdyz jim někdo vrazi klíny do hlavy, obvykle hledají pravdu v opačném gardu. Nikdo není citlivější na objektivní pravdu, než děti. Kdo je mná, ví o čem mluvím.

Dnešní bolševici, a Člověk v tísni nic jiného není, než sešlost lidí s bolševickým myšlením není , je taková propagandistická  úderka . Ale to, že je umožněno, aby bolševici nadále ovlivňovali myšlení dětí, a škola přestala být politický neutrálním vzdělávacím instrumentem svědčí o systémové chybě! Šířit nenávist k jakémukoliv státu, či jakekoliv žijící odobě, do školy nepatří!

6 1
možnosti
JK

J29i93r57i 15K56u31c79e58r30a

15. 11. 2015 14:02

Člověk v tísni a podobné organizace jsou semeništěm sociálních inženýrů, v tom základním jsou to "bolševici"

1 1
možnosti