Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
SS

Skutecne pozadi zajmu??? - treba tohle ... Co dela NASE ROPA pod jejich zemi ... ;-D

0 0
možnosti

No fajn. A co navrhujete vy? Myslíte si že pokud bude na světě "dominovat" (vládnout) někdo jiný , tedy např. čína nebo rusko bude to pro nás lepší? Já myslím že ne. Amerika při všech nedokonalostech své politiky je mi milejší jako pán něž čína a dokonce , i když sám slovan, i než rusko. Navíc rusko jednička nikdy nebylo a už asi nebude. Čína by být mohla ale pokud se americe povede prosazovat svou moc, což kritizujete, třeba to nestihne, její obyvatelstvo dosáhne životní úrovně a pracovitosti "západu" a bude taky mimo hru. Nebo myslíte že je možný svět bez hegemona? Já tomu nevěřím, nejsme andělé.

4 0
možnosti
JM

J10i32ř17í 90M93í45k15a

20. 6. 2013 19:22

Popravdě nejsem přesvědčený, že nějakého hegemona potřebujeme, ani že by bylo v době studené války ohrožení skutečné (že bylo záměrně vyeskalované paranoiou).. Myslím, že andělé jsme.

Jinak postrádám logiku (když bych přistoupil na hru menšího zla), aby jsme jednu chvíli vyzbrojovali teroristy a druhou chvíli tu zplašeně pobíhali kvůli terorismu, šmírovali každý kout, že je tu pro nás nějaká teroristická hrozba. To vypovídá spíš o schizofrenii nebo velmi krátké paměti.

Pan Brzezinski je zřejmě produktem éry paranoidní politiky, kdy to byl nejdříve komunismus, přitom nejkapitalističtější zemí je dnes Čína, dnes z nové hrozby.. strach z vlastního stínu či co :) Příště to budou mimozemšťané..

0 1
možnosti