Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

kaktusak

3. 7. 2011 23:58
Na válce vyděláme, tedy vydělají na ní naši vládcové

Jednak získají libyjskou ropu, jednak zbrojní zakázky roztočí kola celé ekonomiky. Tímto způsobem přišel Západ ke svému bohatství, tak proč si to nezopakovat?

0 0
možnosti

Jelínek

3. 7. 2011 23:16
STOP zeleným mozkům

Myslím, že jsme velmi blízko skutečnosti, kdy už se mocnosti nebudou ani obtěžovat propagandou a vyrábět si tak souhlas veřejnosti. Je úplně jedno co se píše či povídá. Je úplně jedno, kolik lidí si otevřeně stěžuje a vyjadřuje nesouhlas. Západ je hladový po surovinách a zoufalí, Jeho existence je nožná jen do bodu, kdy se má ještě kam rozpínat. Pak se rozpadne vnitřním vlivem.Pomozme tento nevyhnutelný proces uspíšit.A tak se ptám. Budeme stále jen tlachat, nebo o sobě dáme konečně vědět? A to pěkně nahlas.- NATO zabíjí i vaším jménem: http://svetylko.blog.cz/1106/nato-zabiji-i-vasim-jmenem

0 0
možnosti

Libcin

3. 7. 2011 22:51
Extrémisté

Dodávám jenom, že extrémisté z této oblasti Bengází bojovali v Bosně v letech 1992-95.

0 0
možnosti

John Pitralon

3. 7. 2011 22:09
-

Statisícová demonstrace za Kaddáfího, Tripolis, 1. července 2011

https://www.youtube.com/watch?v=jWzNhk3zv4U

0 0
možnosti

RJJ milovník miltikultury

3. 7. 2011 22:23
Re: -

Se divím, že je humanitárně nerozbombardovali!EU

0 0
možnosti

jrc

3. 7. 2011 21:49
Jo hochu, tak to je karma!

Abych se styděl být členem NATO!

Myslím, že by ten zatykač za zabíjení civilistů měl směřovat do Francie!R^

0 0
možnosti

snaduzdost

3. 7. 2011 21:43
kromě našich novinářů, jisti

právě jsem  vypnul 168. Rozčílil mě ten Korecký, který svými slátatinami ironizuje politiku vlády, konkrétně premiéra a povšechně lacinými až lascivními frázemi bez jakýchkoliv souvislostí !!! uvádí do omylu diváky o neschopnosti vlády. Naznačování zásadních politických  problémů by mělo být fundované a rozhodně né Dikobrazové! Je to Dikobraz v té nejhorší podobě. Ať  se jedná o  hodnocení severoafrických revolucí, či naší současné vládní politiky. Nefundované, Dikobrazové! Jsem přesvědčen, že  ČT je řízeně  směrována k těmto zavádějícím informacím.

0 0
možnosti

RJJ milovník miltikultury

3. 7. 2011 21:16
Tady

Už nelze dodat nic jiného, než že lidé ve vedeních vedoucích oraganizací jako NATO, EU sedí naprostí blbci. Svými rozhodnutími napomáhají a urychlují nástup masulmanů v Evropě, nástup tvrdé linie v zemích jako Lybie. Oslavujeme a nejspíš i podporujeme revoluce v dalších zemích, přitom v konečném důsledku tyto země zamíří naprosto stejným směrem. Tohleto je naprostá bezmoc. Tihleti lidé by měli stát před soudem. Nemusíme chodit daleko a před onou institucí by měl stanout i jeden senilní dramatik z Česka, který nám nakukával, že bombardovat Srbsko bylo humanitární. Nejsem sice věřící, ale tady už doslova a do písmene platí-Bůh ochraňuj Evropu!

0 0
možnosti

iluminat

3. 7. 2011 20:40
Docela dobry postreh ale neodpustim si dve poznamky

jednak to neni NATO/USA ale NATO/FRANCIE - ANGLIE, Zacal to Sarkozy s Cameronem, a jelikoz USA nenechava spojence ve stychu, tak chtenechte do toho sli, ale vedouci roli prenechali Sarkozymu, USA se do toho nechtelo a nebyt toho vola Sarkyho, nesli by tam. A byli to take levicaci co jeceli jak podsvincata ze na co se ceka, Kaddafi vrazdi lidi a NATO nic, to jen aby pak jako vzdy obratili na petniku a mohli kritizovat Zapad, spolehajic na lidskou velmi kratkou pamet.

a za druhe, Kaddafi byl pro Lybii opravdu spise prinos ale pro zapad to BYL terorista, byvaly doby co kazdy tyden bylo uneseno letadlo, Lockerbie neni vyjimka, atd.

Ale ze povstalci jsou jeste horsi je fakt.

1 0
možnosti

Lev__z--Rožmitálu

3. 7. 2011 20:38
berme to tak

že konečně pomáhají těm svým:-P

0 0
možnosti

jendazmoravy

3. 7. 2011 20:34
Média neinformují, média vedou válečnou propagandu.

Poslechněte si rádio. Myslíte, že ti redaktoři mohou být tak blbí, aby věřili tomu, co říkají? To snad ne, jde jim prostě jen o další výplatu.

A je velice zajímavé, že o Kaddáfího opozici vlastně nic nevíme. neznáme jediné jméno!

1 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS