Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
W

wiki5.5

11. 1. 2010 15:44
protoze

se radi podivame jakej jste peknej kluk ;-)

0 0
možnosti
KE

Pan Navratil

12. 1. 2010 12:35
---

Cítíš svou latentní homosexualitu, že? ;-)

0 0
možnosti
H

honys

11. 1. 2010 15:43
Čekají nás asi svékací rentgeny na letištích. Ale proč?

Určitě nás čekají a je to jen dobře. Patřím mezi Ty lidi kteří létají velmi často. Proto si mohu dovolit tvrzení, že jakékoliv opatření k posílení bezpečnosti při leteckém provozu je chvályhodné a hlavně nutné. Pro mne je rozhodně lepší být prohlédnut pod skenerem, než být transportován domů v pytli na mrtvoly (v tom lepším případě). Puritánské kecy o skenerech, kecy o omezování osobní svobody musí jít v těchto případech stranou. Když skenery zachrání byť jen jediný let, tak je to vynikající. Nehledě k tomu, že příslušní teroristé zase budou mít zmenšené pole působnosti. Jen je nutné dohlédnout na obsluhu, aby to prováděli poctivě a neohlížet se na nějaké puritánské nápady. U lékaře se také každá žena svleče a protože jí vlastně jde o život, tak se s tím musí smířit ať chce nebo ne. Takže autore blogu zanechte hloupé kecy a SNAŽTE SE TROCHU KONSTRUKTIVNĚJI PŘISPĚT K BEZPEČNOSTI LÉTÁNÍ. To jednoznačně potřebujeme.

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

11. 1. 2010 18:56
Re: Čekají nás asi svékací rentgeny na letištích. Ale proč?

Když se někdo rozhodne lidem ublížit, může hodit kyselinu ze střechy, jak jsme viděli před pár dny nebo explodovat přímo v letištní hale, kde je beztak více lidí než v samotném letadle.Jak tohle všechno skončí? Dalším krokem budou taserové náramky pasažérům, zákazy toho či onoho? Špehování už při vstupu na letiště, a pak v ulicích? Tento trend se mi prostě nelíbí. Z mého pohledu je to iluze bezpečí. Nezdá se mi pravděpodobné, že by skenery zabránily byť jen jedinému úspěšnému útoku a takové bezpečnostní praktiky u mě naopak posilují obavy z létání, a to nemám žádné zlé úmysly. (Nikdy jsem neměl rád ani přechody na hranicicích.. aniž bych něco pašoval) Takže je to pro mě zhoršení bez pocitu, že se bude cestovat bezpečněji.Být podezříván a šacován jako dobytek.

0 0
možnosti
G

geo.novotny

11. 1. 2010 14:30
Vitejte zpet ve stare spirale ...

Musim se priznat, ze nekolik Vasich poslednich clanku (i kdyz stale podmalovano theoriemi o spiknutich) bylo smontovano do produktu citelnosti. Pujdu i tak daleko, ze reknu - potrebne thema k diskuzi a premysleni. Bohuzel slo asi o jakesi "prechodne" obdobi, protoze ta Vase dnesni skladacka zajela do "starych" koleji jako kudla do promastene pochvy. Protoze evidentne verite vsemu tomu co pisete a vyvozujete zavery, ktere musi odpovidat Vasi vire - premyslim ceho chcete dosahnout. Kazda cinnost smeruje k urcitemu vysledku. Tim nerikam, ze by jste byl nekym "najmut", ale pohravam si s myslenkou - ze vlastne perfektne predstavujete produkt teto doby - zrychlujiciho se tempa umyslne vytvareneho chaosu. Neceho, co asi opravdu vzdy predchazi zlomu ve spolecnosti. Potom neni dulezite, jestli Vase cinnost je dusledkem nemoci, umyslneho zla ci vytvorene naivni fantazie. Dulezite je, ze je funkcni a prinasi ten vysledek. Staci se rozhlednout kolem, ze ?

Vse nejlepsi do Noveho roku. G.N.

0 0
možnosti
ML

m. l.

11. 1. 2010 14:12
Vy jste naivní.

Proč rentgeny? Protože jsou drahé. Proto :-)

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS