Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.
JO-VO

Jsem ovce - volím ODS

28. 6. 2009 15:58
Detroit je jedno z us velkoměst

 http://www.youtube.com/watch?v=T6WKMNmFsxM&feature=fvsr

kde se rozmohla černá "menšina". Černí komplet ovládají radnici a město jde od desíti k nule. Útoky na bílé jsou na denním pořádku a začíná i končí to na radnici , kde jsou běžné otevřeně rasistické projevy radních vůči bílé menšině. Vyjít v Detroitu na ulici před dům znamená riskovat život. Afroameričané se nerozpakují střílet na děti před školou nebo střelit do zad důchodce , který si jde do schránky ráno pro noviny.

http://www.youtube.com/watch?v=VQ8NxOzoQhU&feature=channel

http://www.youtube.com/watch?v=UHFKPjdRO78&feature=related

0 0
možnosti
W

wiki5.5

27. 6. 2009 17:13
Obama chce zbourat cca 1/4 amerických měst

Mimochodem i ten Telegraph rika nekolik dozens, coz rozhodne neni 1/4 (vsech) americkych mest. Ktere NWO skupine vy slouzite?

0 0
možnosti
LM

Aaron71

27. 6. 2009 17:16
Re: Obama chce zbourat cca 1/4 amerických měst

Vesmírným lidem:-P

0 0
možnosti
W

wiki5.5

27. 6. 2009 17:10
mesta

(specielne v US) vznikala a zanikala. Je to prirozeny vyvoj. Nejhorsi je, kdyt tahle prirozenost poslouzi nekomu k propagande

0 0
možnosti
JM

Jiří Míka

27. 6. 2009 17:22
Re: mesta

Ne ne ne, jedna věc je přirozený vývoj a druhá je "násilné" vystěhovávání lidí pomocí nátlaku. Pomocí zákonu "eminent domain" a jiných, jak naopak docílit Flintovitosti nějakého města.. jak způsobit, že se z funkčního města stane opuštěné. A mezi to patří odkupování domů a případně pomocí eminent domain, což je legislativa umožňující zabavit pozemky v zájmu vyššího blaha.. resp. zájmu společnosti. Tento zákon ale bývá zneužíván a sice nařizuje nabídnout těm lidem nějakou protičástku, jenže ta jim bývá nabízena směšně malá, protože je těmi všmi ostatními činnostmi a demoličními plány celého okolí snížena cena toho domu. A pokud částku odmítnete, už žádná jiná nabídka nenásleduje a dům je vám prostě zabaven.

Tedy propagandu "all is all right" spíš šíříte vy. Děje ve Flintu nebyly přirozené.

0 0
možnosti
V

veskawesi

27. 6. 2009 13:03
z celeho blogu

mi nejvetsi smysl dava prave bourani neobydlenych ctvrti. ta mista jsou neobyvatelna. nikdo se tam bydlet ani nechysta. zbourat stare a nepotrebne domy, sklady a tovarny mi prijde jako docela dobrej napad. kdyz ni jineho, prinese to praci par tisicum lidi. podobne se chovaj i v byvalem vychodnim nemecku. bouraj stovky starejch panelaku, kde uz skoro nikdo nezije a mestsky

 zivot se soustreduje na mensi, zivejsi, a lepe spravovatelnou plochu.

new world order. pche. pohadky nudicich se prerostlych deti.

0 0
možnosti