Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Monokulturalista

25. 1. 2009 23:38
Odpoví mi autor?

Pane autore, vy asi sám budete liberál (soudím podle jakýchsi huličských obrázků, které máte nahoře místo banneru). Proto se obávám, že mi moc neporozumíte (i když na druhou stranu máte v článku obavy z americké podoby socialismu.) Já vidím za velkou částí současných problémů bezbřehý liberalismus. Z toho důvodu bych volil McCaina,protože to je konzervativec, respektive je to menší zlo než Obama.Vždyť se podívejte, jak liberálové labouristi naprosto rozvrátili a vnitřně podlomili Velkou Británii! 1)http://http//www.dailymail.co.uk/news/article-440836/Citizenship-lessons-teach-diversity-British-history-values-say-MPs.html 2)http://www.timesonline.co.uk/tol/news/uk/crime/article4749183.ece

0 0
možnosti

Jiří Míka

26. 1. 2009 20:01
Re: Odpoví mi autor?

Popravdě se v rozdílech mezi politiky moc nevyznám.

Možná by byl McCain opravdu menší zlo, ale na druhou stranu mi připadá, že Obama působí jako člověk rozumněji, a tak sice vůbec nemám o něm moc ponětí, ale kdo ví, třeba se stane něco nečekaného a nebude až takový opakovač toho, co mu říkají jeho poradci.

Zatím to tak ale nevypadá a hned po inauguraci oznámil svůj plán do 2050 zredukovat v USA oxid uhličitý o 80%. Tedy přesně to, co ani není překvapením , ale bude to asi katastrofou, jestli k tomu opravdu dojde.

Stejně tak jeho volání am. veřejnosti do služby státu. Tento po inauguraci spuštěný nábor do služby státu (za podpory spotů od hollywoodských hvězd "I pledge..." apod.)  nahání husí kůži....

0 0
možnosti

honzaA3

11. 1. 2009 15:37
konspiracni teorie

Zda se, ze to primo vychazi z videa Zeitgeist, ktere obletelo svet tusim celkem nedavno, asi pred rokem. Konspiracni teorie o nejakych panech, kteri se rozhodli ovladnout cely svet...

Mne se to v dnesnim svetle tak realne nezda. Rusko v tech konspiracnich teoriich dosud nefiguruje a rozhodne nevypada, ze by si nechalo vnutit nejaky NWO, pokud by nekdo teoreticky o necem podobnem v USA uvazoval.

Cina, az ziska sebevedomi, si take jen tak nenecha od USA neco nadiktovat. Cina jim pujcila uz asi 500 miliard dolaru a bude je chtit zpatky.

Atd atd. Tyhle konspiracni teorie jsou spis pro zabavu, nez na to je brat vazne. Pokud se chcete opravdu pobavit, mrknete na http://www.revelation13.net to je vyborny web o prichodu antikrista (oznacuje za nej Putina) a o konci sveta a dalsich skvelych vyhlidkach :)

0 0
možnosti

Tomáš Fiala

11. 1. 2009 15:27
Autore

Nestyďte se za to, že nedokážete napsat text z čisté vody. Klidně si udělejte přípravu - tzv. osnovu. Pak bude mít Váš text úvod, stať a závěr. A dá se potom nějak uchopit a nějak na něj reagovat. A nestyďte se za to, že některá fakta neznáte zpaměti a měl byste je citovat včetně zdroje, ze kterého čerpáte. Takhle je to snůška Vašich dojmů a názorů, které byste strašně rád měl za fakta. Takže vzhledem k tomu, že to nemá formu ani obsah, je ten text úplně k ničemu.

0 0
možnosti

opeth

11. 1. 2009 15:20
x

ja to nadseni kolem obamy krotim uz od sameho zacatku. smeju se vsem kteri si mysli ze obama zmeni cely svet, a zaroven se trochu bojim, co se bude dit..

0 0
možnosti

Tomáš Horký

11. 1. 2009 15:05
Dobré čtení

Napsal jste to velmi pěkně.

Skoro bych řekl, že McCain byl tak hrozným protikandidátem, aby všichni utíkali volit Obamu. Mám za to, že než Amíci zjistí, že se vlastně žádná změna nekoná, bude už agenda o notný kus posunutá dopředu, směrem k NWO.

0 0
možnosti

vasekpasek

11. 1. 2009 14:38
Uf

Pominu, že styl psaní pana autora je vyloženě hrozný. Ale bohužel ten článek podle mě nemá hlavu ani patu, skáče od jednoho k druhému a nemá žádné závěry. Nebo jsem to možná jen špatně pochopil...

0 0
možnosti

akki

11. 1. 2009 13:25
Zahrádka, bačkory,

to Vás zklidní. Nepruďte.RvRv

0 0
možnosti

johnpeters

11. 1. 2009 12:48
Snazne

prosim autora,aby se nad sebou vazne zamyslel a pred dalsim planovanim budoucnosti omezil drogy jal se vice studovat.Hlavne sebe!

0 0
možnosti