Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

Ivo Vašíček

9. 1. 2009 22:32
máte to trochu zmatené

občas popletené, ale jste docela blízko.

Bohužel to není tak romantické a mystické. Vesmír je v podstatě živý. Člověk je v rané fázi jeho rozmnožování. Vyspělejší civilizace (ty které už nahradily zvířecí těla) modulují toky do některých černých děr. Je to způsob programování nového Vesmíru. Tímto způsobem se Vesmír rozmnožuje. Čas a prostor jsou také jeho součástí a musejí se vždy vytvořit jako základní operační platforma. Význam člověka a pozemské civilizace není až tak dramatický, je podobný jako význam jedné spermie.

0 0
možnosti

Jiří Míka

9. 1. 2009 22:50
Re: máte to trochu zmatené

Zmatené a nepřesné to věřím, že ano. Ale skutečně mám pocit, že jsem něčemu na stopě.Toto je jeden z mých prvních pokusů to nějak sepsat.

To je zajímavá teorie, kterou píšete. Jak to myslíte s těmi toky, které přesměrovávají do černý děr? Co to má být za toky?

Významem člověka si nejsem moc jistý. Žádní velikáni asi nebudeme, ale docela je možné, že jsme jakýmsi vesmírným Irákem či Gazou.

0 0
možnosti

Pussywagon

3. 1. 2009 16:36
Autor měl štěstí na "dobrej matroš"

Gratuluji R^ 

0 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

1. 1. 2009 16:01
par pripominek 3

jenom si predstavte kdyby se energie skutecne dala produkovat zadarmo. Nikdo by napr nezateploval a topil by "panu bohu do oken", tim padem by nastala silena ekologicka katastrofa. V lete by vsichni klimatizovali a bylo by jeste vetsi horko... energeticka krize (ktera ted sice ponekud "opadla" diky financni krizi :))) je vyborny regulator spotreby a nuti k efektivite. BTW. i ta financni krize je vyborny regulator a nuti take k efektivite... ale jineho druhu - vse je tedy abych tak rekl na dobre ceste a navic za par let zacnou makat fuzni elektrarny a bude energie dost a bez CO2.

(musel jsem to rozdelit pac ten system idnes omezuje delku prispevku)

0 0
možnosti

Jiří Míka

9. 1. 2009 22:22
Re: par pripominek 3

Efektivita je fajn, ale já myslím, že tyto nedostatky jisté skupiny chtějí využívat k utahování opasků a lajnování našich životů pseudo-zelenou mentalitou.

Podobně finanční krize by mohla být argumentem pro politické změny a snahu vyvolat občanskou válku. Teoreticky je totiž pro oligarchy zajímavé snažit se lidi vyprovokovat k protestům.

Proto mi free energy připadá jako spásná cesta soběstačnosti.

0 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

1. 1. 2009 16:00
par pripominek 2

2) nekonecna rychlost a nekonecna vubec -- pokud neco "reaguje" nebo "komunikuje" nekonecnou rychlosti pak jde zrejme o nepochopeni toho ze je to vsechno jedna vec. Pokud napr budeme sledovat jeden objekt vice kamerami z ruznych stran na vice obrazovkach a ten objekt se pohne, pohne se na vsech obrazovkach najednou a pokud nevime ze se divame na tentyz objekt z ruznych stran muzeme mit dojem, ze jde o vice objektu ktere se nejak "nekonecne" rychle domluvily ze se pohnou v jedinem okamziku. To ze mame dojem ze jde o vice objektu muze byt dano tim ze objekt vypada z ruznych stran ruzne, pozadi muze byt jine a pohyb je jinym smerem. Jinak nekonecna nejsou IMHO kompatibilni s konecny a v nasem svete jsou konecna - tudiz zde nemohou byt nekonecna. Tim myslim absolutni nekonecna a vubec nic absolutniho ve smyslu nekonecne presneho, velkeho, rychleho....

0 0
možnosti

Jiří Míka

9. 1. 2009 22:17
Re: par pripominek 2

Ten zdroj by ale neposkytoval nekonečnou energii, ale energii odpovídající té iniciační, kterou si můžeme představit něco jako kliku u aut v počátcích automobilismu, kde tou klikou jsme auto nejprve museli nastartovat.

V tomto případě iniciační enegií vytvořeným rozpulzováním mag. pole bychom měli vytvořit sebepohánějící singularitu. To je teze tohoto článku.

0 0
možnosti

radek.stembera@volny.cz

1. 1. 2009 15:59
par pripominek

cele jsem si to precetl a nejak mi unikl ten dukaz ze to "nemuze nefungovat"

komentar:

1) vyrabeni free energie - kdyby nekomu ty bediniho motory a podobne veci opravdu fungovaly pak by uz davno dodaval napr CEZu energii pod plastikem rekneme vetrne elektrarny a kasiroval za kilowathodinu okolo ctyrech korun a nepotrboval by se zviditelnovat na youtubu a zil by si jako prase v zite.

0 0
možnosti

Jiří Míka

9. 1. 2009 22:02
Re: par pripominek

To se dá vysvětlit tím, že masová výroba je nákladná. Pokud bych od něj chtěl energii, musel by až ke mě zavést dlouhý kabel. Což by asi bylo ještě dražší :-)

Každopádně, abych si od něj mohl koupit takový motor/generátor, musí ho někdo vyrobit. Masová výroba vyžaduje dost investic

0 0
možnosti

Martin V

18. 12. 2008 12:41
První zkušenost?

Odhaduji to na první testování LSD, jinak si to nedokážu vysvětlit.

Jen tam prosím do úvodu napište, že článek je psán pod účinkem haluciogeních látek.

0 0
možnosti

K-D

16. 12. 2008 10:20
Jako sranda dobré

ale co s těmi čtenáři, kteří to budou považovat za vážně myšlený článek?

0 0
možnosti

Johan4

16. 12. 2008 12:13
Re: Jako sranda dobré

Články pana (zfetovaného) Míky snad může brát vážně jen pan Jirousek.

0 0
možnosti

Eles

16. 12. 2008 7:33
Souhlasím s tučňákem,

že to je docela snůška bez hlavy a paty. Mně to zase připomělo takové to plané mudrování v pubertě, kdy dospívající občas vedou hlubokomyslné debaty na "velká" témata, přičemž vlastně pořádně neví o čem mluví. Je to ale fajnové, takový smíchaný pocit vlastní moudrosti a unikátnosti s jasným vymezením oproti mainstreamu. Otázkou zůstává jestli s tím na blog... ;-)  

0 0
možnosti

Jean Paul Gaultier

15. 12. 2008 8:05
karma

R^

0 0
možnosti

Martin Jirousek

15. 12. 2008 1:58
Karma

R^

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS