Litujeme, ale tato diskuse byla uzavřena a již do ní nelze vkládat nové příspěvky.
Děkujeme za pochopení.

geo.novotny

9. 7. 2008 0:50
Jen tak mimochodem pane Miko,

1) Nenapadlo Vas, ze v pripade ZHN pouze CIA odvedla mizernou praci? Preci by pro Americke spiklence NEBYLO problem nejake ty ZHN falesne podstrcit, ne? Vzdyt dle Vas ovladaji svet.

Hezky den, George

0 0
možnosti

Jiří Míka

9. 7. 2008 20:38
Re: Jen tak mimochodem pane Miko,

pane Novotný,

já psal, že "ovládá svět z velké části"

no těch důvodů může být několik, jeden je zrada jejich vlastních lidí. anebo arogance.kdo ví, samozřejmě mě to napadlo, že by pro ně bylo nejlepší, kdyby nebyli za lháře.

vycházel bych ale spíš z toho, co víme. Ostatní je hypoteticky možné, ale některá fakta jsou zajímavá sama o sobě. Jako například, že lhali, že lhali. Se stejnou urputilostí. Masmédia je jednou i takhle přistihla, že Rumsfeldovi pustili jak říká to, co právě chvíli předtím popřel, že by kdy řekl.

nicméně i tak já netvrdím, že je řízeno úplně vše . těch, co skutečně něco řídí nemusí být teoreticky ani víc jak tucet. manipulátoři , našeptávači, nejbohatší na celé zemi,,, v tomto směru tedy podezření trošku padá na britskou královnu, ta je velmi bohatá.Nedělal bych z toho jen Americkou věc.Britskou královnu nikdo z ničeho nepodezírá :) údajně obchoduje s akciemi s přistupem k datům tajných služeb

0 0
možnosti

pee choose quintana

8. 7. 2008 22:32
jeste na zopaknuti z knizky Shibumi

„Dá se říct, že samo barbarství je pro Američany omluvou – ačkoli ne, takové věci nelze omluvit. Ale je to vysvětlení. … Ameriku koneckonců osídlili odpadlíci a ztroskotanci Evropy. Když to uvážíš, jsou v podstatě nevinní. Stejně nevinní jako zmije, stejně nevinní jako šakal. Nebezpeční a zrádní, ale ne hříšní. Označil jsi je za opovrženíhodnou rasu. Oni nejsou rasa. Oni nejsou dokonce ani kultura. Jsou kulturní guláš odpadků a zbytků po evropské hostině. Přinejlepším jsou technologie obdařena chováním. Místo etiky mají pravidla. Množství pro ně znamená totéž, co pro nás znamená kvalita. Co je pro nás čest a hanba, je pro ně vítězství a prohra.“

0 0
možnosti

wiki5

8. 7. 2008 22:38
Re: jeste na zopaknuti z knizky Shibumi

no tohle nakopirovany jsme uz dlouho nevideli, nemas moc velky repertoar

0 0
možnosti

ctenar1970

8. 7. 2008 22:17
Jen hlupaci veri v propagandu USA.

Chteji cely svet slouzi jen jejich zajmum.Boj proti terorismu je podvod."spojenci" = banda id-o-tu

0 0
možnosti

pee choose quintana

8. 7. 2008 22:27
Re: Jen hlupaci veri v propagandu USA.

Herrman Goering behem soudniho procesu v Norimbergu rekl: "Koneckonců, jsou to vždy vůdci kdo určuje postoje a je jednoduchou záležitostí strhnout masy, ať už v demokracii, ve fašistické diktatuře, nebo v parlamentní či komunistické diktatuře. ...svobodný projev nebo ne, vždy lze lidi přimět aby dělali co vůdce chce. Je to snadné. Jediné co musíte udělat je říct jim že jsou napadeni a odsoudit pacifisty za nedostatek vlastenectví a vystavování země nebezpečí. Funguje to v každé zemi."

0 0
možnosti

Urbi1111

8. 7. 2008 15:10
Důvod nevím

Ale vím, že prezident Ahmadínežád několikrát prohlásil, že Izrael smete ze světa. Rakety má a mají čím dál větší dolet a obohacuje uran. Nevím co dalšího bych dodal. Užiteční idioté jsou tu pořád, nestačil Hitler a politika appaseantu?

0 0
možnosti

Jiří Míka

8. 7. 2008 15:39
Re: Důvod nevím

víte, že si myslíte nebo máte čím  podložit " prohlásil, že Izrael smete ze světa"

0 0
možnosti

crazy_Yvan

8. 7. 2008 14:25
dobrej clanek...

nesouhlasim uplne se vsim, ale s vetsinou... tudiz palec nahoru a karma... Zijeme ve veku manipulace, ne ze by se drive nemanipulovalo, ale mam pocit ze to nikdy nebylo snadnejsi... Lzi Lzi a zase jen lzi ted vladnou svetu, proc??? protoze to uzke skupince lidi vydela spoustu penez.. o zadne dobro tu nejde.. je to vim, vy to vite.. ale najde se tu spousta lidi kteri si to nepriznaji ze jsou pouze uzitecnymi idioty...

0 0
možnosti

markthrone

8. 7. 2008 13:44
Otázka

Proč nemůže Írán obohacovat uran a mít jaderný arzenál? Je to suverénní země a má na to právo.

0 0
možnosti

Aaron71

8. 7. 2008 13:38
Není to jedno?

Mohu se zeptat, co Vás živí? Sponzoři?

0 0
možnosti

Redakční blogy

  • Redakční
               blog
  • Blog info
  • První pokus
  • Názory
               a komentáře

TIP REDAKCI & RSS